©All rights reserved  do not copy this art (pictures / video)  copyrights: ART-hura  Rose of water spirit  

 Feminine Christ

 

Opstanding van de vrouwelijke Christus 

Gedurende een lange tijd konden de vrouwen zich niet verhouden tot hun eigen goddelijkheid. Gedurende vele generaties lang konden de vrouwen hun eigen verbinding niet meer zien als een spiritueel wezen, wat zij altijd is geweest. Het patriarchale systeem bracht een aanval op de mensheid, een tragedie voor de menselijke wezens. 

 

Toen de vrouwen werden verteld om in stilte te verblijven, toen de vrouwen werden verteld dat zij het mannelijke moesten volgen, toen de vrouwen werden verteld dat zij niet waardig waren om te worden gehoord, kregen ze te horen dat ze zich moesten onderwerpen aan de wil van het mannelijke. 

 

Het patriarchale systeem was zo bang om de controle te verliezen, dat zij het vermogen om mensen te manipuleren en hen tot slaaf te maken ontwikkelde. En zij hebben dit verhaal over vrouwen gemaakt, want in de vrouwelijke kant woont de bevrijding van de hele mensheid. Het was een grote tragedie dat geboorte gaf aan het donkere tijdperk. De tijd waarin de mensheid de weg kwijtraakten en het besef van de heilige (rechtstreekse) verbinding met hun schepper verloren. 

Het duurde vele generaties voordat de mensheid de goddelijke verbinding met degene die hen schiep, weer kon omhelzen. Het goddelijke vrouwelijke kon opstaan ​​uit de as, zoals de feniks het nieuwe bewustzijn tot leven bracht. Lang is haar verhaal geweest en jouw verhaal is het verhaal van velen. Het is tevens het verhaal van deze prachtige planeet, want zij is ook misbruikt. Een vrouw is de Leraar van de liefde en zij is altijd een leraar van de liefde geweest. Zelfs toen hen pijn en leed werd toegebracht door het patriarchale systeem, ook dat zou haar er niet van weerhouden om in liefde op te stijgen, want vanuit die liefde is zij hier nu weer. Dat komt zij hier doen, ze heeft opnieuw de liefde opgewekt!

Haar liefde is zo krachtig dat ze in staat is om zichzelf te transmuteren, de perfecte alchemie van het zelf, zelfs tegen een patriarchaal systeem ingaand en tegen alle verwachtingen in, gaat ze opstaan! En brengt haar oorspronkelijke leringen over het mens-zijn in de wereld. Vanwege haar, weten de mensen dat het lichaam zichzelf geneest en weet je dat je niemand nodig hebt om je te verbinden met degene die jou heeft geschapen, nu weet de mens dat liefde de ware genezer is en dat jij degene bent die jullie realiteit creëert en co-creëerd. Ze heeft deze leringen evenals vele anderen meegebracht die een pad van bevrijding voor de ware mens creëren. Ze weet wat ze doet, ze weet waar ze je naartoe brengt, want zij is de Heilige Geest, je eigen heiligheid die je weg leidt naar je oorspronkelijke vibratie van wat het betekent om mens te zijn. Ze herinnert het zich!

Vertel haar alsjeblieft niet wat ze moet doen, wat ze moet denken, wat ze moet voelen, want die tijden zijn voorbij, want ze kent de kracht van emoties, ze kent haar mystieke scheppingskrachten, ze bezit de kracht van LIEFDE die ze is. Ze is niet langer meer in stilte, ze is opgestaan! Ze is in jou, in mij, in de hele schepping ... Nu sluiten vrouwen, overal ter wereld, zich rechtstreeks aan bij degene die haar heeft geschapen, ze herinnert zich wie ze is, rechtopstaand! De weg wijzend en zij geeft geboorte aan het nieuwe tijdperk: Het Gouden Tijdperk (A Golden Era), waar de natuurlijke manier van de menselijke wezens in evenwicht zijn, mannelijk en vrouwelijk, één en dezelfde ...

... Zorg dat de binnenkant hetzelfde is als de buitenkant, en dat de buitenkant hetzelfde is als de binnenkant ...

De liefdesboodschap van de Christus wordt voltrokken. Er zit een Magdala in je, het vrouwelijke aspect ben jij en zij is goddelijk, De vrouw! Dat in staat is om je eigen mannelijke manier te verlichten en de Goddelijke Mens te baren! Ze is vrij, vol liefde, vol van herinnering, ze is wakker! En op die manier is ze diep vanbinnen aan het borrelen voor de Nieuwe wereld.

 

Ik ben jouw andere Jij

 

Magdala

Deze tekst heb ik vertaalt naar het Nederlands: van Magdala Ramirez sjamanka uit de oude maya cultuur. De roos in mijn hart is geopend en wordt levend, dit ga ik doorgeven vanuit mijn eigen ervaringen. Vanuit het helende licht en vanuit het verdriet van de schaduw. De maan maakt ook een golvende cyclus van vol naar onzichtbaar en weer vol... Schaduw en licht zijn in de dualiteit een feit. Hoe gaan we daarmee om?

Kunnen we deze beide omarmen en willen

we deze beide kanten zien? 

© Arthura Hector

Rose%20of%20Healing%20Portals%201_edited

 Art & Healing

©All rights reserved  do not copy this art (pictures)  copyrights: ART-hura

Kunstzinnige Regenboog Workshop
 

Menselijke wezens zijn altijd verbonden geweest met de geest. Want zij zijn inderdaad een goddelijk wezen, maar zijn zich niet altijd bewust van die connectie.

Het opnieuw bevestigen van het bewustzijn van deze verbinding is zo belangrijk om de relatie met God te helen, de relatie aangaan met de Grote Moeder en de Grote Vader, herken ze in het zelf, de ware vader en moeder die wachten om herkend te worden in het zelf. Deze workshop is om te beseffen wie de gewonde vader en moeder is. In het belang van het zelf, in vorige levens en in het huidige ​​leven.

 

Vanuit de kosmische regenboog kunnen de kleuren gaan stromen via deze kunstzinnige workshop. Het is een wedergeboorte die moet plaatsvinden, voor de erkenning van de ware vader en moeder. Het zal de ware mens ontrafelen, hier zul je leren om hen te herkennen in het zelf en door die herkenning zul je de ware leraar vinden..

Zoek de ware leraar in jezelf.

Creëer met kleuren is werken met energie!

 Heilige dans van de regenboogslang

 

 

De heilige dans is een belangrijk begrip geweest in mijn leven, want de heilige dans heeft mij de wegen van de vrouw geleerd. De manieren om mezelf te uiten, de verbinding met de geest, de bescherming, de energiebeweging en natuurlijk het gebed in beweging, is de genezende kunst.

 

De heilige dans is het tweede deel van de sacrale seks, deze cursus is alleen voor vrouwen, omdat de energie die het beweegt alleen betrekking heeft op vrouwen. Heilige dans was een grote lering op de vrouwelijke school van verlichting, want de vrouwen omhelsden hun priesterschap door de dans evenals vele andere leringen. De vrouw was in staat om alles wat ze in zich had, al haar vreugde en verdriet uit te voeren, ze was in staat om haar angsten te dansen en haar eigen bevrijding te omarmen of niet, want de dans werd niet uitgevoerd voor de bevrijding, maar voor de realisatie van het zelf. Voor het omarmen van wat het zelf is, er was geen "zonde" voor de verborgen gedachte want op een of andere manier zal deze geopenbaard worden in een dans. Het doel van de dans is jezelf te leren kennen, omarm wie je bent zonder oordeel.

Vrouwen dansten, omdat ze de "vloer waar ze stond" moest vinden, het was een vertrouw ding, het was een entrega, naar de geest, een entrega naar het zelf als een voltooiing als een mens.

 

De danser wordt een portaal, een levend portaal, een portaal voor vele werelden. Ze wordt de deur en het pad, ze wordt zichzelf in de hoogste expressie, door de dans wordt ze de boom des levens. De heilige dans wordt zeven dagen per week 24 uur per dag uitgevoerd, want de dans bevindt zich in het zelf, op de geheime plaats waar alleen de vrouw kan komen. Het is de dans van de geest op de plaats waar alles één wordt. Veel leringen naast de dans, maakten deel uit van de leringen, ja, van de heilige seks, rituelen en ceremonieën, evenals heilige wiskunde (heilige geometrie), maakten er deel van uit. De perfectie van het lichaam, de geest, de emoties, de ruimten en de dimensies. 

Evenals de verbinding met alle werelden hierboven, maar ook alle werelden hieronder maakten deel uit van de leringen, want de ware genezer moet zichzelf begrijpen en omhelzen, want zij is de levenskracht. Vele krijgskunst kwam van oorsprong van de heilige dans van vrouwen, want de dans was een bescherming op zich. De dansen werden alleen met vrouwen uitgevoerd, het was de zusterschap en de toewijding van de Moedergodin, die de leer van de heilige dans bracht.

 

De heilige dans werd niet uitgevoerd voor een man, want de mannen konden de kracht van de vrouw overnemen en in sommige gevallen zelfs sterven in die intentie. De vrouw die de dans voor een man uitvoerde, moest zeker weten dat de man meer van haar hield dan van wat dan ook, ze moest de man voor honderd procent vertrouwen, want ze kende 'de aarde, waarop ze stond'. Magdala, evenals Maria, de Christusmoeder, zoals zoveel andere vrouwen waar mensen naar kunnen verwijzen, waren onderdeel van de school van de Isis. Maar ze hebben ook veel van de scholen over de hele wereld, Ixchel met Mayan, en vele anderen zijn voorbeelden van die scholen.

 

Toen het patriarchale systeem kwam en de scholen van het vrouwelijke verwoest waren en veel van de leringen verborgen waren. Waren er geen danslessen meer voor de jonge meisjes, en veel van de kracht werd van de vrouw gestolen, de dansen werden vervormd en begon te worden gebruikt als een seksuele dans die de mannen de vrouwen opdroegen voor alleen de verwrongen seks. De hoer werd geboren en de dansen werden ontheiligd, maar de leringen zijn nu levend. Het brengen van de leringen van de heilige dans brengt de heilige vrouw terug met al haar krachten.  Zie workshops: Kleur / Klank / Kine 

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda