So., 30. Sept. | Het Boshuis

HEALING MIDDAG ARTHURA (1)

Registratie is afgesloten
HEALING MIDDAG ARTHURA (1)

Time & Location

30. Sept. 2018, 13:00 – 17:00
Het Boshuis, Stouwdreef 1, 4836 AK Breda, Nederland

About the Event

Healingen via Arthura

Welkom op deze mooie zondagmiddag in het Boshuis van het Mastbos te Breda, Hier geeft ik een healing middag en oa kristalijne cellen activatie. Er gebeurt altijd veel, teveel om op te noemen. Zorg daarom voor een goede rust vooraf. Daarbij zal je ook veel energie en een diepe rust tot je krijgen. Sommige worden wat slaperig, dit komt door de hoge trilling en een lichte trance toestand kan ontstaan. Ik werk met pilaren van Wit Licht. Galactic Light Healing.

Het Ashtar Command (Witte Galactische Broederschap) werkt door mij, Arthura heen en dit zorgt voor bijzondere ervaringen. Diepe transformaties. Je mag een hulpvraag stellen in stilte en soms kom ik ook naar je toe. Foto's van dierbaren mogen meegenomen worden, ook kristallen om op te laden. Heb je nog vragen stel ze mij gerust vooraf via de mail, ga naar mijn website www.ashtarcommandnederland.com en naar het menu contact. Daar kun je je ook aanmelden.

Entree is €33 incl koffie en thee.

Inloop en koffie vanaf 13 uur en om 13:30 uur gaan we beginnen met een stiltemoment. Graag op tijd aanwezig zijn, dan is er genoeg tijd om een kopje koffie of thee te drinken. Er is tussendoor een pauze en we gaan tot 17 uur door en dan sluiten we af, ook weer met een stiltemoment.

Je kunt van te voren al aangeraakt worden of bijzondere helende dromen krijgen. Dit gaat vooraf aan de healingen van die middag. Ook erna kan dit alles doorgaan.

Ik zie je graag, tot dan.

Hartegroet Arthura

Registratie is afgesloten

Share This Event