• Arthura Hector

Tekens en Signalen

Aktualisiert: 14. Okt 2020


Ashtar via Arthura Hallo lieve broeders en zusters van Gaia Hier weer een boodschap van het Licht, van Ashtar De tekens staan aan de horizon klaar. De signalen van het Goddelijk Plan zullen zich spoedig gaan ontvouwen. Wanneer deze prachtige ontvouwing plaats gaat vinden, zal de mens gaan opstaan. Opstaan voor zijn rechten en voor zijn vrijheid. Maar let wel, wel vanuit Liefde. Het signaal wordt afgegeven vanuit de Goddelijke Hiërarchieën rechtstreeks naar het hart van elk levend wezen op aarde.

Lees verder

#Ashtar #Tekens #Signalen

15 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda