• Arthura Hector

De Resonanties van de Angst versus de Liefde


Ashtar via Arthura Goeden middag hier is Ashtar, met informatie over de resonanties van de angst en de liefde hier op aarde De angstvibraties roepen veel reacties op bij jullie. Hoe komt dat? Angst is een bewegende meter van een bepaalde frequentie. Het zet jullie in een actie, die vooral het ego aanvalt en daardoor steeds groter wordt. Het ego is verbonden met de fysieke wilskracht. Angst zorgt dat de mens verstijfd met als gevolg, nog meer inzet van die wilskracht. De mens is gewend geraakt, om zijn fysieke wilskracht overal voor in te zetten, in een actieve vorm.

Lees verder

#Ashtar #Resonanties #Angst #Liefde

15 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda