• Arthura Hector

De Trage Codes houden het Karma van de Mens in stand


Council of Nine via Arthura Hector Wij van de Council of Nine groeten U, Lieve mensen van de Aarde, Wij hebben een nieuwe boodschap voor jullie. Deze keer willen wij jullie wijzen op de negatieve karma's en de tijdslijnen van het verleden. De vorige telecommunicatie met Arthura ging over de Tijdslijnen van het verleden die gebruikt werden door de Trage Codes, de negatieve resonanties. Deze verledentijd Tijdslijnen gebruiken zij om zich te verstoppen voor Ons en voor de vele Dienaren van het Licht, zoals de Galactisch Federatie van het Licht. Weet dat de Council of Nine ook een onderdeel is van de Galactische Federatie van het Licht. Wij werken direct samen met het Ashtar Command en geven Hen vele opdrachten en werken dus nauw samen in deze roerige tijden op Aarde.

Lees verder...

#CouncilofNine #Codes #Karma

12 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda