• Arthura Hector

De Resonanties van de Aarde en de Blauwe Maan


Ashtar via Arthura Hallo Geliefde Aardbewoners, Hier spreekt Ashtar en vandaag zal Ik het hebben over de Maan rond de Aarde en de invloed die zij heeft op de Aarde. De resonanties van de Aarde ten op zichten van de Maan zijn groot. De connectie die zij beide hebben met elkaar is meer dan jullie vermoeden en van grote invloed op jullie mensen, zoveel meer dan jullie nu beseffen. Als eerste zullen we de invloed van de Maan op de Aarde bespreken, want wat voor de Aarde geldt, geldt vaak voor de mens. De Maan kun je zien als een deel van het vrouwelijk component, zoals ook Moeder Aarde is. Deze versterken elkaar in deze vrouwelijke waterkracht. Je kunt het zo zien: de Maan is de spirituele klok voor het onderbewustzijn van de vrouwelijke invloeden.

Lees verder..

#Ashtar #Blauwemaan #Aaarde #Resonanties

4 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda