• Arthura Hector

De Lessen in het Herstellen van de Natuurlijke 3d Energie


Goeden middag lieve mensen Hier spreekt the Council of Nine via Arthura, Lichtlijnen kunnen hersteld worden als de beneden en de bovenenergiën gaan samenwerken.

De samenwerkingsverbanden tussen de Lichtmens en de Hogere Energieën van het Licht, kunnen een co-coöperatie aangaan als de energieën goed zijn afgestemd, de afstemming hiervoor ligt in de mens besloten. Als het lichtdeel in de mens groter wordt kunnen er signalen afgegeven worden naar boven, naar de Lichtdimensies. Pas dan kan er samengewerkt worden. Healingen kunnen plaats gaan vinden en de gebruiksaanwijzingen kunnen door gegeven worden, als het signaal wordt afgegeven. Pas wanneer de gebruiksaanwijzingen de zg “tools” doorgegeven kunnen worden, zullen Wij met de jullie energieën gaan connecten. Niet eerder. Let erop dat de signalen zuiver zijn en van het Licht afkomstig zijn. Er is geen tussen weg hierin, Licht is Licht en duister is duister. De schakel is de aardemens. Er zullen duidelijke beslissingen gemaakt mogen worden door de mens op aarde. Want de Illusielaag is bijna helemaal verwijderd. De sluiers van de Illusie lossen steeds verder op. De komende twee weken zullen er flinke opschoningen gaan plaats vinden. Uiteindelijk wordt dan duidelijk hoe alles in elkaar steekt.

Lees verder..

#CouncilofNine #Natuurlijke3d #Lessen

5 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda