• Arthura Hector

Vliegtuig Malaysia (MH17) neergestort in Oekraïne


Ashtar via Arthura

Goede dag hier spreekt Ashtar, Het vliegtuig Malaysia MH17 dat is neergestort, is via een sinister plan naar beneden gehaald om zo de andere partijen in het schaduwlicht te plaatsen. Hoewel iedereen het al vermoedde dat de politiek in Rusland hier verantwoordelijk voor is, zullen er toch vele misleidende zaken tentoongesteld worden. Veel verwarring zal gezaaid worden en Poetin zal op aarde voorlopig worden vrijgesproken. Houdt allen in de gaten dat de leider van Rusland de meest duistere persoon op aarde is. Zijn mogelijkheden lijken breed en onuitputtelijk, doch dit is niet waar.

Wij van het Ashtar Command en de Galactische Federatie van het Licht, volgen deze tred al geruime tijd. We zijn het meer dan beu dat er op deze wijze steeds weer een zeer duister spel wordt neergezet. Het is een groot spel met veel misleiding en manipulatie voor de wereldpolitiek. Het houdt de vrede tegen en er ontstaan zo vele onnodige spanning. (Reptielen energie). Deze onschuldige mensen in het vliegtuig zijn vermoordt. Er is geen andere verklaring mogelijk. Neergehaald boven een gebied waar een oorlogsdreiging heerst. De Oekraïne is een speciaal stukje land. Moeder aarde heeft veel in haar kielzog, vooral op deze plek. Het is een bijzondere plek waar veel kracht naar buiten komt. Dat weten zij en deze krachten willen zij inzetten voor hun eigen egoïstische zienswijze. Dat zal niet gebeuren. (Ramp Tsjernobyl).

De Oekraïne heeft al veel geleden en er is de bevolking al veel afgenomen. Ten tijde van het “ijzeren gordijn” (koude oorlog) zijn veel van de oude tradities van de Oekraïne verloren gegaan en neergehaald net zoals het vliegtuig van Malaysia. Deze daad zal een belangrijk punt in de aardse geschiedenis gaan vormen, omdat dit in een tijd is gepland waar het Licht stevig opstaat. Dit is een tegenreactie op de Lichtgolf en de Maanpoort die neergezet zijn (Maanpoort 21 juni 2014, lees vorige boodschap: Vrede zij met U). De energie op aarde zal enorm gaan stijgen, daar kan niemand omheen. Door dit soort brutale incidenten wordt er weer een oude sluier geplaatst. In dit geval zal deze zichtbaar zijn. Dat is het verschil. De oude trucs werken niet meer. De oude sluiers die eerst werden neergezet zijn inmiddels goed verwijderd. Door het Hoge Licht wat nu binnenkomt op aarde, zal alles nog zichtbaarder worden. Dus elke actie die in de politiek genomen zal worden, wordt zichtbaar. Manipulatie van de zwakkere groepen op aarde, zullen gezien worden. De oude matrix werkt niet meer. Deze wordt gedeactiveerd door de krachtige Lichtgolf die nu de aarde gaat omarmen.

De tijd van strijden volgens de oude manipulatie-methodes, zullen niet meer die uitkomst van overwinning hebben. De blindheid van de mens, wordt komend half jaar (en de komende jaren) werkelijk opgeheven. Het zwijgen en lamleggen van de zwakkere partijen op aarde, zullen niet meer opgaan ZIJ ZULLEN OP GAAN STAAN. Vanuit hun kracht gaan handelen. De vele makke schapen zullen nu een eigenwijze zienswijze gaan krijgen en deze gaan volgen. Zij accepteren het niet meer. Het hart zal gevolgd worden. De politiek in welk land dan ook, zal nog vaak op de neus gaan kijken, want de werking van hun zogenaamde diplomatieke veranderingen zullen niet meer werken. De Nieuwe Tijd staat nu werkelijk op en vele zullen het voortouw gaan trekken, om een tegenenergie neer te gaan zetten. Allen worden begeleidt door het Licht van God.

TEGENACTIES

Deze acties die de tegenacties zullen worden genoemd, worden door ONS geleid en neergezet. Naast de oude schaduwpartijen, zullen de nieuwe LICHTPARTIJEN opstaan op aarde. Geheel vanuit een eigen zienswijze en levenswijze.

Niet vanuit strijd, maar vanuit vooruitgang. Hele andere methoden zullen ontwikkeld worden. De schaduwpartij zal uiteindelijk oplossen. Het Lichtdeel op aarde zal het uiteindelijk helemaal overnemen. Het oude wordt niet meer als belangrijk gezien, omdat dit teveel negatieve oplossingen bieden (vervuiling en belasting van de aarde en de mens). Deze oude oplossingen van manipulatie zullen hun kracht en macht verliezen. De tijd van de POSITIEVE, NATUURLIJKE OPLOSSING gaat opstaan. Deze is al bezig, maar nu nog in de onzichtbare lagen. De omzetting naar het nieuwe, zal als vanzelf verlopen, waarom? Omdat dit de nieuwe energie is! Zo werkt deze. Openheid, eerlijkheid en zichtbaarheid is de vibratie van de Nieuwe Energie. De nieuwe natuurlijke tijd zal zonder gedoe verlopen, omdat dit daarbij hoort. De stroom stroomt als vanzelf en zal opstaan, eerst hier en daar, maar uiteindelijk zal het zich gaan verspreiden over de gehele wereld!

Het sneeuwbaleffect waar Ik, Ashtar het al eerder over had zal tot uiting gaan komen. Zo zal het verlopen. De steeds groter wordende sneeuwbal van Licht zal alles meenemen vanuit een mooie positieve liefdesenergie. Dit is de Lichtgolf die de aarde binnenstroomt. God is aanwezig in deze stroom van Licht. Eerst zal er vanuit verwarring gereageerd worden. Vele fouten zullen worden gezien en worden aangeklaagd. Het zal niet meer worden geduld. Het oude probeert nog steeds in de schaduw zijn zin door te drijven, maar verliest zijn macht. Tot grote ontsteltenis van de oude schaduwpartij.

Zij begrijpen werkelijk niet hoe dit kan. Al hebben Wij van het Licht hen al meerdere keren gewaarschuwd en toegesproken. Zij geven pas op als het werkelijk gebeurd en hun nederlaag wordt geleden. Hun oude streken zullen hen steeds meer de das om doen. Zij creëren hun eigen tegenspoed Wat Wij vragen van de mens is om het hart te volgen en de passie. Dat is alles. Deze manier van leven kan zo aangeleerd worden, vraag Ons om hulp en Wij staan klaar. Wij tillen jullie op lieve mensen. Wij zetten jullie zo op die prachtige Goddelijke Lichtgolf. Waar liefde en eenheid is. Stap op dit Lichtpad en God zal in jullie harten dalen. De schaduwgolf zal kleiner en kleiner worden, omdat vele daar niet meer willen zijn. De afkeer om zonder liefde te leven zal bij velen gaan opstaan, elk jaar zullen er steeds meer mensen op aarde deze overstap gaan maken. De kracht van de Lichtgolf wordt onnoemelijk groot en sterk hoe meer de mens dit ziet, hoe meer vreugde er zal ontstaan en dit trekt aan. Wie wil er geen vreugdevol leven? Het leven waar zo lang op gewacht is. Juist, iedereen toch?

Geef het voorbeeld en leef vreugdevol, je zult de andere aantrekken als een magneet. Samen helpen Wij dan de mensen op aarde. Wij van het Licht, de mensen die roepen. De Lichtwerker of sterrenmens kan iedereen ondersteunen met Licht. Zowel Fysiek als energetisch zullen Wij samen gaan werken. Wij laten Ons steeds vaker zien, op allerlei wijzen. Vreugde en liefde zijn de energie waarmee Wij werken en van waaruit Wij zijn ontstaan. Is er vreugde, dan komen Wij zeer nabij. Het wordt en prachtige tijd. Laat je niet meer in de luren leggen. Die tijd is voorbij. Volg je hart, dan werken Wij samen om de schaduwpartij en aan te pakken. Gewoon door een vreugdevol en liefdevolle energie neer te zetten.

IS DAT ALLES? Ja, dat is alles. Klinkt dit te eenvoudig?

Dat is iets wat de mens nu mag gaan ervaren, eenvoud. Het kan in het begin wat moeilijk zijn, omdat de mens gewend is geraakt aan ingewikkelde methodes, omwegen en leugens. Daardoor ontstond er tegenwerking. De nieuwe energie is die van de eenvoud. Maak het jezelf niet moeilijker dan het is. Terugkomend op de geplande ramp met de Boeing MH 17, wil ik nog één ding duidelijk maken. De passagiers waren vooral Nederlanders. Onder deze Nederlanders bevonden zich wetenschappers, zij hadden niet alleen een belangrijk plan bij zich, maar droegen bepaalde codes in hun blauwdruk. Op aarde is dit een misdaad tegen de mensheid. Vanuit het Licht bekeken is dit een misdaad tegen GOD! Deze belangrijke schakel droeg een bepaalde code van vrede in zich.

Zoals Ik , Ashtar al eerder heb aangegeven in de boodschap van OLYMPICS 2014 die in Rusland gehouden werden, is er een link met de Internationale Aids Conferentie. Nu kan er vanuit het Licht ook een actie ondernomen worden. Arrestaties zullen gaan volgen. Ingrijpen in deze vreselijke zaken mochten Wij niet, omdat dit de zichtbaarheid van de schaduwkant dan zou tegenwerken. Zij scheppen zo hun eigen ondergang. Laat hen hun eigen karma maar ondergaan. Hun geest en bewustzijn zullen dan uiteindelijk ook opengaan of zij zullen verbannen worden.

Er is geen houden aan als het Licht zich op aarde gaat manifesteren.

Namasté Ashtar

19 juli 2014

Mag gedeeld worden vanuit respect en in zijn geheel onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarspage.com ©ART-hura

Foto boven Oekraïne uit Wikipedia

Extra informatie/nieuwsberichten over Vlucht MH17

Uit de lucht geschoten Omroep Brabant: Vlucht MH17 van Malaysia Airlines was donderdag op weg van Amsterdam naar het Maleisische Kuala Lumpur.

Na enkele uren werd het toestel boven Oekraïne uit de lucht geschoten, aldus inlichtingendiensten. 298 mensen kwamen daarbij om het leven, waaronder 193 Nederlanders. Daarvan kwamen er zeker 47 uit Brabant. Alle berichtgeving over de vliegramp met MH17 zijn terug te vinden op www.omroepbrabant.nl/vliegramp Meerdere inzittenden van het toestel van Malaysia Airlines, dat crashte in Oekraïne, waren op weg naar de Internationale Aids Conferentie. Die wordt gehouden in de Australische stad Melbourne. Dat meldde de organisatie van het congres in een verklaring. Er zouden ook (twee) Nederlanders bij zitten. NRC: “The HIV/AIDS movement has truly lost a giant.” Een woordvoerder van de International AIDS Society (IAS) sprak vanochtend in het Australische Melbourne een verzameling journalisten toe over het neerstorten van vlucht MH17. Aan boord van de vlucht zat Joep Lange, directeur van het Amsterdam Institute for Global Health and Development en voormalig voorzitter van de IAS.

“Een reus”, aldus de woordvoerder. Lees verder: http://www.nrc.nl/nieuws/2014/07/18/een-waarlijk-verdrietige-dag-diverse-inzittendenwaren-op-weg-naar-aidsconferentie/ Volgens de premier van de Australische staat Victoria waren meerdere mensen aan boord op weg naar de twintigste Internationale Aids Conferentie in Melbourne, die zondag begint. Hoeveel mensen is nog niet duidelijk. NRC buitenland: “Wat Rusland doet is ons aller probleem”. De boodschap op het vel papier op de grond is glashelder. Daarnaast ligt nog een vel, met een even duidelijke mededeling. Op dat papier staan drie vlaggen van voormalige Sovjetrepublieken waar Rusland het de afgelopen jaren mee aan de stok heeft gehad: de Moldavische, de Georgische en de Oekraïense. Daarboven staat: “Wie is hierna aan de beurt?” Het antwoord geeft het papier ook: de vierde vlag is de Europese. Daarboven staat de tekst: “2017?” De organisatoren van de anti-Ruslanddemonstratie deze zaterdagmiddag op het Spui in Amsterdam willen allereerst hun medeleven betuigen aan alle nabestaanden van de Nederlandse en andere slachtoffers van de ramp met de MH17, het vliegtuig van Malaysia Airlines dat donderdag neerstortte boven Oekraïne, waarbij bijna 300 mensen omkwamen. De vrouwen – nagenoeg allemaal vrouwen – zijn om die reden in het zwart gekleed.

Naast de vellen branden kaarsjes en er ligt een leeuwenknuffel met bloemen erop. http://www.nrc.nl/nieuws/2014/07/19/poetin-is-een-gevaar-voor-ons-allemaal/ De antihomowet: waarom Poetin ermee wegkomt Geschreven op 12 februari 2014 door KIJK-redactie lees verder: http://www.kijkmagazine.nl/artikel/russische-antihomowet/ Lees vorige boodschap/ reflectie OLYMPICS 2014 http://ashtarcommand.wix.com/ashtarspage#!-lichtboodschappen-2014/cuwo Wikipedia Oekraïne (Oekraïens: Україна) is een land in Oost-Europa dat in het zuiden grenst aan Rusland en aan de Zwarte Zee, in het oosten aan Rusland, in het noorden aan Wit-Rusland en in het westen aan Polen, Slowakije, Hongarije, Roemenië en Moldavië. Oekraïne is na Rusland, Kazachstan en Turkije het grootste land van Europa. Het is echter wel het grootste land (qua oppervlakte) dat geheel in Europa ligt. De hoofdstad is Kiev (Kyjiv). Ten noorden van Kiev ligt Tsjernobyl (Tsjornobyl) waar zich in 1986 een nucleaire ramp voltrok.

Drie grote rivieren doorkruisen het land: de Dnjepr (Dnipro), de Dnjestr (Dnister) en de Donets. Door onlusten in Oekraïne begin 2014 en de daarop volgende staatsgreep is het land verwikkeld in de Krimcrisis. Op 17 maart 2014 riep de Krim de onafhankelijkheid uit naar aanleiding van een volksraadpleging. Op 18 maart 2014 heeft Rusland het schiereiland opgenomen in de Russische Federatie. Bestuur op de Krim wordt sindsdien uitgeoefend door Rusland. De nieuw gevormde Republiek van de Krim wordt slechts door twee landen erkend: Rusland en Wit-Rusland. De andere landen spreken van een niet-legitieme annexatie van Oekraïens grondgebied. Een aantal maanden later, op 11 mei 2014 riep Donetsk de onafhankelijkheid uit naar aanleiding van (wederom) een volksraadpleging. Sinds 7 juni 2014 is Petro Porosjenko de nieuwe president van Oekraïne. In de 9e-13e eeuw was in gedeelten van het huidige Oekraïne, Wit-Rusland en Rusland het Kievse Rijk gevestigd, opgericht door de Varjagen uit Scandinavië, die onder andere handel dreven op Constantinopel. In 988 werd het Byzantijnse christendom geïntroduceerd bij de bekering van Vladimir de Heilige, de toenmalige vorst van het Kievse Rijk.

Het Rijk van Kiev (ook vaak Rus' genoemd) raakte langzamerhand versnipperd over verschillende vorstendommen en het Oekraïense grondgebied viel in 1240 ten prooi aan invallen van Mongolen. In de 13e en 14e eeuw wist Litouwen steeds meer voormalige Russische vorstendommen ten westen van de Dnjepr onder zijn gezag te verenigen. In 1362 werd ook Kiev ingenomen. Litouwen fuseerde in 1569 met Polen. De gebieden ten oosten van de Dnjepr werden in 1686 onderdeel van Rusland en wer-den geleidel ijk gerussificeerd. Die ten westen van de Dnjepr bleven Pools, kwamen in 1795 onder Habsburg en ondergingen een westerse invloed. In deze periode werden de grondslagen gelegd voor de nu nog bestaande verschillen tussen het westen en het oosten.

Na de Oktoberrevolutie volgden tijdens de Russische Burgeroorlog verschillende regeringen elkaar in korte tijd op in Oekraïne: lees verder http://nl.wikipedia.org/wiki/Oekra%C3%AFne Arthura: Heel de 20ste eeuw staat in het teken van de overnamen van de Oekraïne door Rusland. Industriële Revolutie.

#Rusland #MH17

17 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda