• Arthura Hector

Connectie met jouw Galactische Familie is soms erg dichtbij

Aktualisiert: 14. Okt 2020


Wanneer de overledenen naar de Poort van het Licht overgaan, kunnen zij jouw begeleider(s) worden. De connectie met een familielid gaat namelijk veel sneller, omdat er een band in het fysieke is geweest. Dat schept vertrouwen. Intimiteit. Liefde, al deze ingrediënten zijn precies hetgeen wat er nodig is om een contact met het Licht aan te gaan.

Jouw Galactische Familie komen vanuit de sterren en misschien van heel ver weg. te ver om contact te maken? Nee, voor de menselijke geest en het ratio is ver weg een afstand, vaak een onmogelijke afstand. Dat alleen al zorgt voor een blokkade, laat die varen en weet dat er mogelijkheden zijn om die afstanden te overbruggen. Zo gemakkelijk is het. Zij zijn veel dichter bij je dan ooit op aarde als mens het geval was.

Het contact gaat via het hart, het meest intieme en intense contact dat er bestaat. vaak is de mens bang voor dit soort contacten, zo dichtbij kan jou in een emotionele huilbui laten belanden. Zo intiem dat je er niet meer omheen kan of van weg kan vluchten. Ja, dat is inderdaad best eng, vooral omdat dit op aarde niet (meer) voor komt. De mens is het niet meer gewend om zo close te zijn met een ander. Los zijn wij en veel losser kan het niet worden op dit moment.

Afkicken is het wanneer er iemand vanuit die ander Lichtdimensie bij je komt, vaak eerst via de dromen. Want dan kunnen ze jou bereiken. Via het onderbewuste laten ze je dan wakker worden met dit contact. Dat kan iemand zijn die overleden is, die je goed kende. Je moeder, je vader, je broer of zus. Oom, tante, opa en oma?

Let hier op, want er komt nu een nieuwe golf van Licht, ook n de dimensies van de overledenen. Zij worden ook opgetild naar een Hoge frequentie, dit is omdat er vele mensen wakker gaan worden en begeleiding nodig hebben. is er iemand in jouw dromen verschenen, let goed op de boodschap. vaak willen ze het oude loslaten en een nieuw pad met jou op gaan. Zij lijken nog wel op de mens die op aarde heeft geleefd, maar vanbinnen zijn zij erg verandert. Zij zijn nu Licht geworden en staan klaar om jou, aards familielid, te komen helpen. Zij brengen veel liefde naar jouw hart. Zodat jij nu op aarde dat prachtige Lichtpad op kan gaan, op die liefdevolle Lichtgolf kan gaan surfen.

Zij worden begeleidt door de Dienaren van God en de Engelen van het Licht. De sterrenwezens van het licht zijn zo nauw betrokken bij de aarde, dat Zij zich steeds meer gaan manifesteren. Degene die Engelen kunnen aanvaarden, zullen Engelen zien. Degene die hun overleden familielid kunnen aanvaarden, zullen deze ontmoeten vanuit het Licht. Degene die het Buitenaardse kunnen aanvaarden zullen hiermee gaan connecten. Er zijn dus vele mogelijkheden om contact met het Licht te krijgen.

Degene die nog niet dit directe contact aan kunnen gaan, zullen via een medium, healer de verbinding gaan maken. Zelfs de natuurwezens worden zodanig in het Licht gezet dat ook zij een onderdeel gaan vormen van de Lichtgolf die nu de aarde gaat omhelzen! ALLES WERKT MEE!

JIJ OOK?

Voor elk mens is er een mogelijkheid om tot dit Licht te komen. Zelfs voor de mens die aangesloten is bij een religieuze groep, alles wordt Licht. Of men kiest een andere groep of pad. Het oude pad verlaten is wat nu gaat opstaan.

Ik heb van Ashtar ook nog een boodschap doorgekregen over het incident met het Vliegtuig wat boven de Oekraïne is neergehaald. Dat volgt zo... MH17

Namasté Arthura

20 juli 2014

©ART-hura

#Overledenen #genezijde #contact

5 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda