• Arthura Hector

Lichtschip van het Ashtar CommandPrachtige foto's en opnamen van een aantal bijzondere ervaringen uit Costa Rica: een "regenboogwolk". Ik kan jullie vertellen dit is een Lichtschip van het Ashtar Command. Mijn ervaringen zijn als volgt: Deze regenboogkleuren zijn de Lichten van het schip (UFO). Dit is een kristalschip, maar kan omgevormd worden naar een andere materie, zoals we ook vaak waarnemen, metaalachtig van structuur. De kleuren ontstaan dmv de energiegenerator (nulpuntenergie), die dit uitstralen naar buiten toe en naar het schild van kristal. Wanneer deze lichtschepen naar de zon reizen, en de plasma laag van de zon bereiken, worden zij ook plasma, zij gaan dan op in deze materie en passen zich aan. De bijzondere gekleurde wolken die vaak worden waargenomen of waar zij zich in "verschuilen", ontstaan dmv een scheikundige reactie. Lichtbreking. Het reizen door de dimensies zorgt voor een waterstofreactie via de kristallen en zo kan dit HOGE LICHT (hoogtrillende delen) zich verplaatsen naar de 3d dimensie (laag trillende delen), en in de materie zichtbaar worden. Deze Lichtschepen hebben een giga power, daarom in een mantel van waterdamp gehuld. De temparatuur moet aangepast worden, nee niet van een gewone wartme zoals op aarde, maar juist van een zeer grote hittevorm: wat zeer koud ervaren kan worden.. moeilijk uit te leggen. (Ra heeft mij dit ooit laten ervaren). Daardoor ontstaan er wolkachtige waterdampen. Ook als schild wat hen beschermd voor de overgang/reizen in dimensies. Er komt een tijd dat dit wetenschappelijk bewezen zal worden en openbaar gemaakt kan worden. Het bewustzijn van het schip gaat samen met het bewustzijn van "de bestuurders". Zo komen deze prachtige regenboog kleuren tevoorschijn, als een aura van kristallicht. Eenwording van energie en atomen, er onstaat ahw een soort zon. De mens op zich kan dit ook bereiken IN zichzelf, de eenwording van Licht. Maar een Lichtschip is duizend malen krachtiger. Ashtar heeft aangegeven dat er bewijzen zouden komen, nou dit is er zeker één van.


foto link morales2chelo (instagram)


Meer lezen zie link artikel AD door Simone van Zwienen

Een angstaanjagend grote regenboogwolk doemde dinsdag op boven diverse Costa Ricaanse steden. Nietsvermoedende inwoners stonden verbouwereerd aan de grond genageld. Lichte paniek maakte zich van hen meester. Volgens Nederlandse meteorologen en wolkendeskundigen gaat het om een zeer uitzonderlijke buienwolk.


Ook Kevin Otway zag het bijzondere verschijnsel© Instagram/Kevinotway.

Nog nooit eerder werd een regenboogwolk zo mooi gefotografeerd en vastgelegd. Het natuurfenomeen liet zich precies zien op Independence Day en had volgens getuigen toevalligerwijs waanzinnig veel weg van de 'einde der tijden'-scene uit de gelijknamige film, waarin onheilspellende ruimteschepen diverse wereldsteden in de schaduw zetten. lees verder AD artikel.

http://www.ad.nl/ad/nl/9124/Het-weer/article/detail/4144895/2015/09/18/Enorme-regenboogwolk-zorgt-voor-angstaanjagend-tafereel.dhtml

ART-hura all rights reserved Ashtar Command Nederland (Dit betreft de tekst van Arthura in dit bericht).


73 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda