• Arthura Hector

De natuurlijke tijd op aarde COMPASSIE


Sananda (Jezus Christus) via Arthura

Ik ben Sananda en Ik draag deze boodschap uit over de nieuwe aarde. De nieuwe tijd draagt een nieuwe code en deze resoneert door middel van de liefde. Vele mensen zullen ontwaken in een stroom van liefde, een kosmische liefde van eenheid. Een liefde die zo mooi is dat hier werkelijk geen woorden voor zijn. Deze kosmische liefde vibreert alleen via de werkelijke waarheid. De codes van de waarheid gaan open, spoedig zullen vele van jullie geraakt worden door deze nieuwe aarde codes. De oude codes worden gereset. Wanneer de Heilige Harten kennis weer op aarde neerdaalt en zich settelt in het hart van de mens, gaan er gigantische liefdespoorten IN de kosmos open. Een netwerk van Heilige Geometrische vormen staan klaar om geactiveerd te worden, dit is het kosmische nieuwe grid! Het grid waar Wij allen zo lang aan gewerkt hebben staat nu klaar om in te dalen. De komende maanden daalt het werkelijk in om de juiste positie om de aarde heen in te nemen.

COMPASSIE

Vanaf 2016 zal deze indaling IN en OP de aarde plaats gaan vinden. De Fotonengolf van liefde daalde in 2015 op de aarde neer om het hart van de mens te bereiken. Veel werd er opgeschoond en veel werd er losgemaakt. Het was een jaar van hard werken. Een nieuwe golf van liefde bereikte jouw hart, lief mens van de aarde en dit was een belangrijk moment. Wanneer het nieuwe kosmische grid in werking gaat, zal er een gigantische nieuwe energie op de aarde gaan ontstaan, vele nieuwe ideeën en uitvindingen worden door dit nieuwe kosmische grid beïnvloed. Het nieuwe kosmische grid is het grid van compassie, het hart wordt direct verbonden met de nieuwe NATUURLIJKE tijd, de kosmische klok. Dit grid vibreert vanuit de nieuwe tijdslijn. Komende jaren zal dit nieuwe grid van compassie samengevoegd worden met het oude grid van de aarde. De aarde krijgt dus een nieuw kosmisch sterrengrid. Dat is ook nodig want de liefde op aarde wordt groter en groter. De aarde zal opengaan in de liefde. Deze grote rimpelingen van kosmische liefde gaan over de aarde heen golven en raken alles aan. In deze kosmische rimpelingen zullen Lichtflitsen ontstaan en deze maken contact met degene die hier open voor staan. Er zullen activaties volgen.

OORLOGSGEBIEDEN Ik hoor jullie vragen: “ wat gebeurd er dan met de gebieden op aarde die in onbalans zijn en waar oorlog en trauma worden neergezet?” Het antwoord hierop is simpel, kijk om je heen en zie: De verschuivingen op aarde. Deze verschuivingen zijn ontstaan door de aanraking van het hart in dit jaar 2015. Deze verschuivingen gaan doorzetten. De kerngebieden waar de vibratie erg laag is, worden als laatste benaderd. Eerst zal deze uitwaaierende rimpeling van compassie neerdalen in de harten die daar klaar voor zijn. Deze golven van compassie dragen Lichtflitsen in hun energie. De gebieden die deze energie kunnen dragen ontvangen deze LICHTFLITSEN VAN ACTVATIE via het grid van compassie.

Zo zal er verder worden gewerkt aan het herstel van de onbalans op aarde. Het bewustzijn van de mens wordt door elkaar geschud, zodat alle informatie op de juiste plek zal gaan indalen. Alles wat in onbalans is, zal losgeweekt worden. De buitenaardse contacten met de Sterren Lichtwezens van de liefde zullen zichtbaarder gaan worden. Steeds meer bewijzen zullen vastgelegd worden. Eerst vanuit een toenadering die wat passief lijkt, maar deze stap is nodig. Het hart wat opengaat, zal deze toenadering graag ontvangen. Weet wel dat dit nieuw is voor het bewustzijn van deze tijdlijn op aarde. Het kosmisch bewustzijn gaat open vanuit liefde. Want wanneer de liefde golft door het hart, zal de ontmoeting in rust worden ontvangen. Te snel en te veel kan een overdosis veroorzaken in het fysieke brein van de mens. Weet dat de toekomst en het verleden samen gaan komen, in het NU punt. Het begrijpen en het verwerken van deze informatie door de psyche kan dan even onder druk komen te staan.

Daarom komen Wij pas wanneer jij er echt klaar voor bent en dit gaat stapje voor stapje. Wij hebben je zo lief, daarom gaan Wij vanuit een zachte voorwaartse beweging te werk. In deze rimpeling van compassie zullen Wij jou in de ogen gaan kijken en activeren. Veel gebeurt er daarom ook in de onbewuste droomstaat. In die laag bereiden Wij de mens voor door middel van beelden en ervaringen, die ook in het fysieke leven kunnen gaan ontstaan. Er zijn vele lagen waarin gewerkt wordt. De meest bewuste laag voor de mens is het fysieke deel. De materie. Voordat er dus bewijzen kunnen komen in de materie, dienen Wij eerst met jou energetisch en onbewust deel, contact op te bouwen. Het onbewuste deel werkt als een beschermende laag. Je weet het wel en toch weer niet. Wij kunnen zeer goed waarnemen hoe ver jij bent. De vibratie die de mens maakt geeft aan wanneer deze mens weer een stapje verder kan in de ontmoeting van het Hogere Bewustzijn. Wij zouden het liefst direct openlijk voor jou verschijnen, maar de impact kan zo gigantisch zijn, dat jouw pad verstoord kan raken. Wij komen vanuit liefde en niet vanuit destructie. Wij werken aan het opbouwen van energie, laagje voor laagje. Er gebeurd zoveel op dit moment en de mens heeft inmiddels al een prachtig werk neergezet. Wees niet te negatief over jouw mens zijn. Als jullie konden zien wat Wij zien, dan zouden al jullie harten een sprongetje van blijdschap maken.

LICHTLICHAAM

Het Lichtlichaam wat verbonden is aan een Hogere Dimensie leeft in een andere wereld van harmonie. Wanneer jij als mens incarneert op aarde, wordt er via het fysieke voertuig een duaal bewustzijn neergezet. Een afkeer naar dit fysieke deel zorgt ervoor, dat het Lichtlichaam en fysiek lichaam uit elkaar gedreven worden. Het is nu juist de bedoeling dat deze beide lichamen naar elkaar toe gaan groeien. En dat kan alleen vanuit liefde. De cohesie van God is liefde en heelt alles. Gebroken delen kunnen weer heel worden. Door angst kan er dus veel onbalans neergezet worden door de mens zelf. De eerste stap is dus, jezelf accepteren in de dualiteit.

FYSIEKE DUALITEIT EN EERLIJKHEID

De fysieke dualiteit is een andere werkelijkheid, dan waar het Lichtlichaam in verblijft. Ooit waren deze verbonden. De tijd breekt aan om deze weer te verbinden en ook dat gaat in stapjes. Hoe meer jij jezelf in de duale realiteit kan accepteren met al je tegengestelde delen: de mooie en minder mooie kanten. Hoe dichter het Lichtlichaam kan indalen. Waarom is dat zo? Omdat er dan een ontvankelijkheid ontstaat. Jij gaat dan open. Want Angst en boosheid naar jezelf sluiten alles af. Ook de angst en boosheid naar de buitenwereld sluiten jouw energievelden af. Het nieuwe kosmische grid reageert op liefde, maar ook op eerlijkheid.

KUNSTMATIGE SCHIJNWERELD

Negatieve delen in de mens mogen eerlijk benaderd worden. Wanneer de negatieve delen van een mens worden verdoezeld en worden genegeerd, dan wordt er een masker van kunstmatige schijn neergezet. Een illusie. Het Lichtlichaam en de liefdevolle buitenaardse contacten kunnen niet met deze illusie en schijnwerkelijk werken. Zij nemen dan afstand. Een eerlijk en zuiver hart is wat anders dan een schijnbare kunstmatige lach.

EGO EN SCHIJNWERELD

Het ego raakt graag verbonden met deze schijnwerelden. Wees liever een eenvoudig, eerlijk en niet perfect mens, dan een schijnbaar volledig kunstmatig mens. De rol die je dan neerzet wordt belangrijker dan wie je werkelijk bent. Je draagt de angst om jezelf werkelijk te laten zien. Je bent bang voor afkeuring, afwijzing en dat je niet voldoet aan de eisen van een Lichtwezen (perfect mens). Maar lief mens je bent in dit fysieke lichaam gekomen, de verbinding is heel cruciaal. Maak de verbinding met wie je werkelijk bent en kijk naar jezelf. Ook naar de andere delen, durf ervoor uit te komen dat je deze delen in je draagt. Je zult dan gaan merken dat alles verandert. De tijd die je besteedde aan het verbergen van deze duale delen vallen weg. Je hebt nu de tijd om andere talenten te ontwikkelen en je houdt tijd over voor de werkelijke liefde in je leven: “Jezelf!” Meer tijd om jezelf beter te leren kennen en de relatie met jezelf te verbeteren.”

Arthura: Kijk in de spiegel en wat zie je dan? Een simpele bloem in knop ontvangt de warmte van de zon. Deze eenvoudige bloem die haar blaadjes nu opent en het zonlicht in haar kern toelaat. Het pure hart van de bloem wordt nu zichtbaar, want door het hart te openen, wordt de geur van de bloem verspreidt door de ether. Vlinders en insecten dalen op de bloem neer. De Nectar van liefde verspreiden zij allen. Deze simpele bloem wordt nu plots een onderdeel van het Grote Geheel. Zonder dat de bloem dit weet, werkt zij samen met God en helpt zo mee aan de balans van de aarde. Gewoon omdat deze bloem is zoals zij is: EEN LIEFDEVOLLE BLOEM.

STERRENKINDEREN

Laten we dit vooral ook doorgeven aan de (sterren)kinderen op aarde. Maak hen duidelijk dat je niet perfect hoeft te zijn, maar dat een goede relatie met jezelf veel belangrijker is. Zeg hen:

SANANDA:

JIJ MAG ER ZIJN ZOALS JE BENT

Wat een rust daalt er dan neer. Voel je die zware jas die je meedroeg nu wegvallen? Dat is het ego wat opgehouden moest worden. Juist en dan nu de connectie maken met de liefde van God en het grid van compassie. Misschien voel je jezelf nu even wat kwetsbaar en naakt. Maar deze naaktheid is de openheid naar God en naar je kosmische Lichtlichaam. De naakte waarheid. Nu kan er werkelijk een mooie relatie met jouw andere delen op aarde en vanuit de sterren ontstaan en kijk je kunt jezelf nu omhelzen. Al die delen komen nu bij elkaar en staan als een Lichtbundel in de middelste punt van kracht. Dan komen Wij ook naar je toe, veel dichterbij dan ooit.

Ik, Sananda omhels je lief mens van de aarde. Want waar eerlijkheid en liefde samengaan daar ben Ik. Een zuiver hart draag Ik je toe.

Dit was Sananda vanuit het Lichtschip Nieuw Jeruzalem Ik groet het Licht in jullie harten 17 oktober 2015

Mag gedeeld via link of in zijn geheel en onder vermelding van de bron en website: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

©ART-hura


9 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda