• Arthura Hector

2017 jaar van het Galactisch Trauma


Galactisch Trauma

Wanneer iemand last heeft van een galactisch trauma, kan er een dissociaties, wanen en psychoses gaan ontstaan. De grote veranderingen op aarde kunnen dit trauma gaan aanraken en een overprikkeling ontstaat. Het openen van dit trauma kan verwarring opleveren. Blijf je steken in een terugkerend probleem, dan zijn dit blokkades en ook de zwarte slang kan je hierin tegenwerken. De zwarte slang is een negatieve energetische stroom die de kundalini (een positieve energetische stroom) tegen kan werken.44 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda