• Arthura Hector

Groenlands walvis zwemt voor de kust van Vlissingen, tijdens de NAR!


NAR GISTEREN

Tijdens NAR 11 April van Venus en voor de walvissen was er op dezelfde dag een Groenlandse walvis gezien bij de Vlissingse kust, vlakbij waar de NAR werd gehouden, maar heel de tijd dacht ik dat deze was aangespoeld. Ik dacht we zijn te laat. Ik kon maar niet slapen vannacht en nu blijkt deze dus rond te zwemmen.. De laatste weken zo hard gewerkt. Twee weken geleden werd ik door Ashtar opgehaald en ik stond plots op een ufo in het water.. ik zei en wat nu? Toen vlogen we naar boven naar de kosmos en ik zag walvissen in tegengestelde richting zwemmen, tegen elkaar in. Hij legde mij uit dat de tonen van de aarde verschillend waren en dat we moesten helpen. Verschillende keren in die weken zwom ik pardoes onder het water en kon met hen communiceren. Ik herinner mij een diep contact met een groot oog van de walvis, dat was mooi <3 Ik zwom onder dit prachtige dier, zo groot. Ik legde uit dat zij zich moesten richtte op de hoogste toon. (Nieuwe Aarde).

Dan vervolgens zou ik deze maand april weer een NAR daaraan wijden.

Ook hoorde ik van Peter B., hij woont in Zeeland, dat hij steeds lage bromtonen hoorde..

Ik kon niet slapen vannacht zie steeds een walvis.. Hij zwemt daar rond dus. Ik hoop dat we via de NAR deze en een groep andere walvissen en dolfijnen weer in de juiste koers kunnen brengen, want er was veel verwarring in het magnetisch veld van de aarde. Het heeft te maken met lagere tonen.. Dat werd mij twee weken geleden al verteld door Ashtar. Tegengestelde richtingen van velden.

Tot onze verbazing tijdens NAR stralend weer, mijn gezicht is helemaal verbrandt, het was een zeer speciale NAR. Er werd mij duidelijk gezegd het in de middag te houden vanaf 13 uur. Maar wat bleek het werd al zeer snel vloed! Door het opkomend water moesten we steeds de Cirkel verplaatsen..derde laatste plek was met mooi uitzicht over de zee. Ik had echt de opdracht gekregen om smiddags daar heen te gaan..heel maf allemaal. Begreep er niks van. En nu kon ik niet slapen ben zo met de walvis bezig, maar nu snap ik het..hij leeft! Hij zwemt daar rond, hopelijk via het hoge water weer naar de open zee. <3 Ik begrijp het steeds beter waarom we daar waren tijdens de vloed. Ik heb ook nog gezongen naar de zee.

Lieve walvis je moet echt weer terug naar de open zee...en geef de juiste koers door, aan je mede watervrienden.

lees meer over deze groenlandse walvis: NU.nl

Ook aangespoeld nu dolfijn zeeuwse kust, wel overleden .. klik hier

Bruinvis neeltje jans ook in April lees hier

Ik lees nu dat er in februari 2017 meer dan 300 Grienden zijn aangespoeld in Nieuwe Zeeland..klik hier

Wij helpen alleen wanneer het echt uit de hand dreigt te lopen.

©ART-hura


499 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda