• Arthura Hector

Schaduw energie en de verandering van Licht op aarde


Lichtelven van Venus

en de duistere schaduw-elven

In de onzichtbare realiteiten bevinden zich vele andere energieën die wij niet kunnen waarnemen, maar wel voelen. Een unheimlich gevoel komt dan binnen en vaak duwen we dit weg. Dit zijn vaak de schaduwenergieën die zich in de vierde dimensie kunnen manifesteren.

WAT ZIJN SCHADUWENERGIEËN?

Schaduwenergieën zijn de zielen die niet zijn overgegaan naar een Lichtdimensie, het zijn energetische manifestaties van een tussendimensie. De energetische resten die zijn overgebleven en zijn blijven hangen in traumagebieden. Vaak aan de stoffelijke materie verankerd, omdat zij daar aan de herinnering blijven kleven. Zij zijn een opgesplitste deelenergie en leven in de schaduwen van de levenden. Zij kunnen zichzelf bundelen en via alle resten tot een vage mist gaan manifesteren. Aan hen kleven steeds meer duistere restenergieën en zo worden zij gebruikt door andere schaduw energieën... LEES VERDER


563 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda