• Ashtar via Arthura

HET IS ZOVER! JOUW OGEN VAN HET GODDELIJK BEWUSTZIJN GAAN OPEN


Het moment is aangebroken van het nieuwe kijken. Het oude stoffelijke lichaam verdwijnt en er komt nu werkelijk een andere vorm van Licht in je systeem. De Goddelijke balans is de balans van de eenheid. Wanneer er onbalans is, wordt je ziek en kan je kristallijne lichaam niet functioneren.

Het Aquarius water stroomt nu zeer krachtig op aarde rond, je kunt je verbinden met deze heilzame bron van oneindigheid. De Werkelijke liefde kan waargenomen worden door de ogen van de innerlijke visie. Je bent zo dichtbij, lief mens en wij willen je in liefde begeleiden. Maar alleen als je ons roept en vraagt om deze begeleiding, want die kan alleen vanuit liefde gegeven worden.

LEES VERDER


776 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda