• Arthura Hector

WELKOM IN DE NIEUWE WERELD VAN AQUARIUS


POWER OF LOVE (LEES PDF DOCUMENT)

Wanneer je erg slaperig bent en veel slaapt, of dit achter de rug hebt. Weet dan dat er een verandering in je bewustzijn heeft plaats gevonden. Op de momenten dat je veel slaapt of heel slaperig bent wordt je afgestemd op een andere vibe.

Rond 17-6-2017 (8-8-8 poort van de drie lemniscaten) is er een beweging in het Aquariusveld ontstaan. Een extra laag van nieuw bewustzijn is langzaam aan het ontstaan. In wakende staat zijn we meer bezig met de materie, maar wanneer we slapengaan we op reis en kan ons bewustzijn veilig worden aangesloten op een nieuwe bewustzijnslaag van de aarde en de kosmos.

VROUWELIJK EN MANNELIJK

Tegelijkertijd gaan de vrouwelijke en de mannelijke energieën anders vibreren. Daar komt een aanpassing op, zij willen naar elkaar toe, maar weten niet hoe. Dat kan raar aanvoelen en soms raken we in paniek of staan er grote angsten op. Achterdocht naar andere komt boven. Dit zijn de signalen die gezuiverd dienen te worden. Oude herinneringen kunnen uit een zeer diepe laag bewust gaan worden. Herinneringen vanuit tijdslijnen die zelfs ook de toekomst aanraken van de nieuwe aarde. In de stof is dit zeer onaangenaam, omdat ons brein dit niet kan plaatsen. We worden multidimensionaal en ontvangen dus verschillende signalen uit verschillende tijdslijnen, zoals verleden, heden en toekomst. Even kan dit zeer verwarrend zijn.

SHIFT

In deze shift staat er iets geheel nieuws op. Het is iets waar we nog niet direct bij kunnen, omdat we dit niet kunnen verwoorden of verbeelden. Het is zo nieuw dat ons brein een beetje achter blijft..

Daarom is leven vanuit het hart de beste manier om dit te gaan onderzoeken. Daarnaast gebeurt er veel om ons heen, steeds vaker wordt er een beroep gedaan op onze angst. Onze basis wordt vernieuwd, zo nu en dan wiebelt het stevig en dat is voor onze geest een raar gevoel. Wie zijn we en waar zijn we in beland? Is het wel te vertrouwen.

DE NIEUWE VISIE

De nieuwe beleving komt steeds meer door het oude heen naar buiten en dit is raar. Alsof er twee tijdslijnen door elkaar heen lopen en je kan ze beiden waarnemen. Bij sommige mensen, zoals de hooggevoelige mens. Bewegen er zelfs meerdere lijnen door elkaar heen, die ineens zichtbaar worden. De verbindingen tussen mensen gaan dan ook anders werken. We worden bewust van dingen die eerst onzichtbaar waren. Uit alle hoeken komen de signalen naar ons toe. Interpreteer ze juist en vanuit je hart.

Heel ons fysieke en energetisch systeem moet hier opnieuw doorheen. Doordat er nieuwe ervaringen ontstaan, maken we weer nieuwe beelden aan en kunnen er nieuwe verankeringen ontstaan. In die tussentijd ligt ons bootje even los en dobberen we soms een beetje wezenloos rond.

Sommige proberen zich vast te grijpen aan oude structuren en die werken niet meer. Kijk maar naar de wereld om ons heen. De machteloosheid slaat door. Dan kunnen er zelfs grote paniekaanvallen ontstaan waardoor we door een vertroebelde bril gaan kijken. Juiste en onjuiste waarnemingen lopen door elkaar heen, waardoor het bootje nog meer gaat wankelen. Soms sla het bootje even om en dat kan juist heel goed zijn. Dat maakt ons weer helder en wakker want het frisse Aquariuswater spoelt alle muizenissen weg.

Even een tikje krijgen om weer in de juiste vorm te komen, kan helpen.

Wat altijd boven was, kan nu onder zijn of rechts wordt links.

Je voelt je dronken en dan ineens stroomt de liefdesenergie bij je binnen. Dat stelt je enorm gerust en dat geeft houvast.

POWER OF LOVE

De liefde is de enigste reddingsboei in dit alles. Die stroomt rijkelijk naar iedereen toe. Sommige springen heel spontaan uit hun bootje, zo het Aquariuswater in en zwemmen de nieuwe tijd tegemoet. Zij gaan zelf op onderzoek uit. Springen in het diepe kan heel helend zijn, maar wees niet te overhaast. Deze kracht is enorm en geeft andere signalen. Voordat je het weet spring je in een andere realiteit. Laat dat ego nu even los en baad eerst even met de voetjes en kijk eens wat het met je doet. Pootjebaden lijkt een beetje sukkelig, maar langzaamaan kan jouw bewustzijn dan gaan wennen aan de vreemde tekens en symbolen die je tegemoet gaan komen. Het voelt als een uitdaging en naar meer. Geduld en rust vormen de beste basis. Ervaar deze vanuit rust. Beleef en laat het bezinken.

De aarde geeft jou de verankering, maak met haar de verbinding van de liefde. De kosmos is heel groot en roept, maar te veel geroep kan leiden tot grootheidswaanzin. Blijf goed bij jezelf en in je eigen kracht, het kosmisch bewustzijn gaat open. Welkom in de nieuwe wereld van Aquarius.

Ik groet de liefde in je hart,

Namasté Arthura

Dit bericht mag gedeeld worden onder vermelding van de bron, Arthura Hector

www.ashtarcommandnederland.com ©ART-hura/Ashtar Command Nederland

#Kosmischbericht

647 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda