• Arthura Hector

DE PIJNLIJN VAN HET GELD


De negatieve illusie en energie van het geld mag losgelaten worden.

Vele volkeren en hun oude wijsheid zijn door de macht van het geld verwoest. Geld, het ruilmiddel voor alles, heeft een negatieve pijnlijn en deze werkt door. De energie van het geldstuk is nu zodanig verankert met pijn, dat vele een afkeer hebben van deze energie: die om het geld heen hangt. Jouw pijnlijn van deze maan is de oude pijn die nu nog actief is. Deze wordt zichtbaar en kan losgelaten worden.

LEES VERDER

#Kosmischbericht

674 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda