• Arthura Hector

DE VALSE VLAG OPERATIE

Aktualisiert: 14. Okt 2020


NIEUWE ILLUSIE VERSUS AANRAKING GODDELIJK LICHT

De nieuwe illusie gaat sterker opstaan, de duistere ster wordt zichtbaar in de politiek

ARTHURA VIA ASHTAR

GOEDE DAG LIEVE MENSEN, DIT IS ASHTAR MET EEN NIEUW BERICHT OVER DE NIEUWE ILLUSIE

De nieuwe illusie wordt nu zichtbaar over de hele wereld via de politiek. Het rechtse beleid in alle werelddelen staat steeds verder op. Zij zijn een onderdeel van de duistere ster die onregelmatig en verstorend zal gaan werken op aarde. Zij willen alles om je heen gaan beïnvloeden om jouw geest steeds opnieuw te versluieren. Zodat zij de mogelijkheid krijgen om de aarde steeds verder uit te buiten en daardoor niet alleen Moeder Aarde, maar ook haar kinderen te vernietigen. Het ziek maken en uit balans brengen via de industriële revolutie was de eerste duidelijke stap naar dit tijdperk van Aquarius, hoe meer verdeeldheid en discriminatie er opstaat, hoe meer de geesten van de aardekinderen vertroebeld raken. Het overschrijden van de grenzen van het natuurlijk bewustzijn is hun doel en zij zullen vele hogere geesten vernietigen door hen gek te maken van angst.

AQUARIUS

De kinderen van Aquarius zullen ziek worden en daardoor zullen zij hun mooie krachten niet meer kunnen gebruiken. Deze krachten zijn o.a. het helen van de aarde. Want Moeder Aarde helpen kan alleen maar via het hart en de liefde. Het communiceren met de aarde is uniek voor deze tijd, want dit talent is verloren gegaan en vertroebeld geraakt. Het is dus heel belangrijk om weer te gaan communiceren via het hart met de aarde. Het Goddelijke in elke mens gaat nu opstaan, een prachtige energie die de aarde ook fysiek nu aanraakt en daarom willen zij een grote angst gaan neerzetten.

NATIVES

De inheemse bevolkingsgroepen van de aarde staan steeds verder op, omdat nu nog steeds veel grond ontheiligd wordt. De Heilige plaatsen bevinden zich overal op de aarde, ook in Europa! Op die plaatsen nemen de multinationals de vrije wil weg en domineren zij via manipulerende wetten: die in hun belang goed uitpakken. Door met veel geld te smijten, bedoezelen zij de geesten, pakken wat zij pakken kunnen. Verkoop je ziel niet aan de duivel, want deze is vol van haat.

ARTHURA: Steven Greer benoemd "the fals flag operation" (zie video), dit is de nieuwe illusie die ik steeds benoem in mijn berichten. Een nieuwe discriminatie staat op en deze is naar de kosmos gericht, het zogenaamde gevaar vanuit de ruimte! Door de oude angsten weer nieuw leven in te blazen zaaien zij verdeeldheid tussen geloofsovertuigingen en worden oorlogen en het maken van kernwapens goed gepraat. Er wordt een basis gelegd voor een groter plan van manipulatie, een nieuwe aarde vanuit een pure kunstmatige bewustzijnsvorm.

GEVAAR VANUIT DE RUIMTE

Vele spirituele groeperingen zijn bezig met wakker worden en worden zich bewust van een nieuwe communicatie. Via de sterrenlichtwezens (sterrenbroeders en zusters). Wanneer het hart bevuild raakt met haat en discriminatie, wordt de energie voor de vrede verstoord. Zij zijn niet langer zuiver van hart, het naar elkaar luisteren en respecteren is het werkelijke doel van onze ruimtebroeders en zusters: "THE STARPEOPLE". Elk mens raakt in deze tijd weleens uit balans, maar zorg goed voor die balans en train jezelf om niet in die nieuwe illusie te stappen. Ga voor vrijheid.

ASHTAR GAAT VERDER:

STARPEOPLE

Sterrenlichtwezens bestaan vanuit een directe Goddelijke aanraking, maar er zijn vele soorten ET's en niet allen willen vanuit die liefde leven. De Hogere macht die ik in deze de Goddelijke Bron benoem, wordt een zeer belangrijk onderdeel in alles. Zonder deze directe of indirecte aanraking kan er geen werkelijke waarheid verteld worden. Omdat er op die momenten andere belangen een rol gaan spelen, dan die van de liefde. Zonder deze Goddelijke aanraking kan er een manipulerende kracht gaan opstaan. Gebruik het Goddelijke Licht niet als onderdrukking.

VALSE VLAG OPERATIE

De voorbereidingen zijn inmiddels ver gevorderd om de mensheid een disclosure te tonen die niet volgens de echte waarheid zal worden neergezet. Het is een valse vlag operatie, met een nieuwe illusie, die jouw ver weg van de natuurlijke realiteit zal leiden. Wanneer je hiervoor kiest dan komt de mensheid terecht in een kunstmatige werkelijkheid. Dat is de reden waarom wij vanuit de Goddelijke aanraking deze berichten doorgeven. Een Goddelijke aanraking betekend niet dat er voor GOD wordt gespeeld om andere te kleineren. INTEGENDEEL!

Wij hebben geen belang om als GOD boven wie dan ook te gaan staan. In onze groei hebben wij onszelf ontwikkeld en wij weten, dat manipulatie geen zin heeft wanneer het om groei en creativiteit gaat. Iets afdwingen is een beperkte manier van zijn en dit streven wij niet na.

Een bloem die vanzelf groeit en op haar manier ontwikkeld is een veel grotere stimulans voor ons bewustzijn, dan deze bloem te dwingen in een bepaalde richting uit te laten groeien. Daar ligt geen eigen creativiteit in ten grondslag, maar een individuele (ego) wil die opgedrongen wordt aan het grote aarde bewustzijn of grote Goddelijke bewustzijn.

DUALITEIT

Daarnaast hebben wij een groot respect voor de dualiteit op aarde, ook hierin ligt een creatief groeiend bewustzijn wat open kan gaan in heelheid, om met het Goddelijke kosmische Licht te gaan communiceren. Op die manier kan de mensheid grote stappen gaan maken tijdens het Aquarus Tijdperk. Laat je dit niet ontnemen en voel steeds weer wat je Goddelijke creativiteit inhoudt. Want deze is vreugdevol en geeft vrijheid. De aanraking van het Goddelijke Licht kunnen wij doorgeven, als tussenpersoon en niet als Goden boven jullie. Ook al worden sommige van ons gezien als GODEN, wij zijn dat niet. Het is de benaming die wordt gegeven door de mensheid, niet door ons. Daarin ligt ook en verwarring vanuit jullie verleden. Laat deze los en bekijk alles opnieuw, vanuit een nieuwe visie.

De diepe liefde die opengaat wanneer er een Goddelijk Licht opengaat is veel mooier en zorgen voor diepere ervaringen en een grote groei in het bewustzijn. Op die manier leven, is elkaar deze groei te gunnen en om elkaars groei te stimuleren, elkaar hierin te voeden, door het Goddelijk Licht te vergroten. Waar of wie je ook bent.

Deze berichten hebben als doel de groei van het Goddelijk Licht te bevorderen en zo de liefde te verspreiden. EN niet als een beperkt geloof te gaan ontwikkelen, maar vanuit een verbreding van het Goddelijke Licht dit te delen met elkaar.

Dit was Ashtar en ik groet de liefde in je hart, laat dit bericht een aanraking zijn vanuit het Goddelijk Licht.

Namasté

_____________________________________________________________________________________________

Mijn droom en uittreding in 2016

DROOM STEVEN GREER

Ik heb over Steven Greer gedroomd en dit was een bijzondere heldere (lucide) droom. Ik trad uit tijdens mijn slaap, het was donker en we reden in een busje naar de ET's om hen te ontmoeten. Er was een hele fijne vrolijke energie met elkaar, (bekend gevoel in het contact met Ashtar). Dus dit kleine groepje mensen en deze oude lieve rustige man waren aanwezig. Ik herkende hem, veel liefde kwam uit hem en we hadden een gesprek. Maar later begreep waarom, want toen we bijna op de plek aankwamen veranderde hij in Steven Greer. Ik vond dat zo mooi en ik was zo blij. Alles klopte. Toen stapte we uit en mijn avontuur (herinnering) stopte hier.

Dit was ergens eind 2016. Wat later in 2016 kwam ik op de andere website van het Ashtar Command spiritual network, (een hele grote Engelstalige groep van Ben Arion).

Wat kwam mij tegemoet? Steven Greer! Hij heeft een bepaalde tijd met het Ashtar Command samengewerkt om deze Ashtar groep te informeren en te trainen. Wat is echt en niet.. Precies waar ik ook mee bezig ben. Er komt of is op dat gebied veel verwarring. Dus de verbinding met het Ashtar Command was voor mij een hele mooie samenkomst in deze chaotische tijden. Ik voel me erg ondersteund in mijn missie. Dus hier een video, wat met mijn manier van kijken erg overeenkomt wat betreft ET-contact en hoe zij zijn. Hoe ik dat beleef en ervaar. Dat is fijn want door chaos ontstaan er soms rare gedachtegangen bij mensen, die mij aanvallen enz. Nogmaals: Het Ashtar Command is oké! Maar vragen stellen mag altijd. Vooral als je twijfels hebt en nog iets wij zijn geen groep die leden wil werven. Wij zetten een open platform neer voor informatie (en eventueel begeleiding en healing). Gewoon los van alles, als jij dat nodig hebt of niet. Het is allemaal oké.

Liefdevolle groet Arthura

Dit bericht mag gedeeld worden vanuit liefde en respect in zijn geheel, onder vermelding van de bron: Arthura Hector, www.ashtarcommandnederland.com

©ART-hura All rights reserved/Ashtar Command Nederland/United Aquarius Children

PDF BERICHT


#Kosmischbericht #Valsevlag #Stevengreer

331 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda