• Arthura Hector

TURNING POINT


HET KEERPUNT

Het keerpunt is neergezet en via dit keerpunt kan jij een omwenteling maken in je leven. De energie in je huidige leven komt tot een omslag.


Saint Germain via Arthura


GROTE OMSLAG IN ENERGIE

De grote omslag in de energie is een feit. Het keerpunt is neergezet en dit zal een belangrijke factor worden in je huidige leven. Hoe weet je of jouw keerpunt is bereikt?

De afgelopen maanden heb je heel hard gewerkt om je verleden en vele andere obstakels los te laten. Je ging door vele lagen heen, weer opnieuw en je dacht: Dit heb ik toch al gehad? Voor een deel is dit waar en voor een deel niet. Het waren nieuwe factoren die naast oude herinneringen omgezet werden en dit gaat nog een tijdje door en je zult zien dat je steeds lichter wordt. Het dubbele gevoel van oud en nieuw zullen door elkaar heen gaan werken.


INNERLIJK LICHT

Tijdens het proces van loslating kan alles juist heel zwaar aanvoelen, alsof je nooit meer loskomt. Dat kan eerst een gevoel van grote neerslachtigheid geven, want je wil zo graag in dat mooie Licht zijn. Je hebt dit licht nu een aantal keren mogen omarmen en je wilt niet langer in die zwaarte verblijven.

Voor andere geldt nu, dat zij juist een innerlijk Licht mogen waarnemen voor de eerste keer. Deze processen gaan op en neer en steeds verder kom je in het ware licht. Laag voor laag wordt het opgelost.


PIJN

De pijn mag werkelijk op alle niveaus worden losgelaten, deze pijn brengt je naar het innerlijke Licht. Waarom gaat dit vaak via zoveel pijnlijke ervaringen? Het zijn de weeën van het nieuwe bewust worden. Het zijn de golven van de vernieuwing, om steeds verder mee te gaan in de nieuwe energie. De nieuwe energie is nu op aarde binnengekomen en deze spoelt de oude laag weg.

(Arthura: lees oudere berichten)
AQUARIUS

Dit betekend ook dat weg naar binnen is gestart, de weg naar het innerlijke Licht. Het innerlijke Licht is jouw bibliotheek van de waarheid. Je eigen waarheid gaat nu opstaan en dat is een bijzondere gebeurtenis. Deze kracht is sterk en mag dus in een pure vorm naar je toekomen, ontvang deze energie vanuit vrijheid. Want de waarheid komt in een gelaagdheid naar je toe, steeds verder wordt deze uitgezuiverd. De mistlagen rond je eigen innerlijke Licht zullen steeds verder opgelost worden. Het nieuwe Licht straalt een helderheid uit en dit kan snel gaan, tenzij je dit alles probeert tegen te houden vanuit angst. Ieder mens is vrij om te kiezen en niemand kan gedwongen worden om deze nieuwe energie binnen te laten komen.


ILLUSIE

In de illusie blijven ronddwalen zal steeds moeilijker worden en dat is het proces wat zich nu ontvouwt. Hoe meer je de oude waarheden vanuit de illusie kan loslaten, hoe mooier het proces zich opent. Op een bepaald moment krijg je door dat pijn een functie heeft en dat ook deze los kan komen van de zwaarte. Pijn is een onderdeel van de dualiteit, maar ook pijn kan anders ervaren worden. Er kan een nieuwe manier ontstaan om met pijn om te gaan. Je hebt geleerd om pijn altijd als negatief te zien en deze is dus zwaar en vervelend. Voor een deel is dit ook zo, maar er is een andere weg die veel meer verlichting geeft. Uiteindelijk zal de pijn niet meer als zwaarte worden ervaren en zal deze verdwijnen. Pijn heeft dan geen nut meer. Een totaal andere levensinstelling wordt uit jou geboren vanuit balans. Een nieuwe mens met een nieuwe visie.
EVOLUTIE

De evolutie is sterk in beweging en werkt op een totaal andere manier dan je je nu kan voorstellen. Oplossingen voor milieu en zuivere energie zullen zich op een geheel andere manier gaan ontwikkelen. Nieuwe vibraties gaan dit ondersteunen, een nieuw concept van het “denken” gaat opstaan. Het brein van de mens zal opengaan in een geheel ander licht, het hartenbrein zal haar intreden doen. Een andere mentaliteit komt de aarde binnen en draagt een bijzonder waarheid in zich. Een waarheid verbonden met het Innerlijke Licht. Dit innerlijke Licht staat altijd in verbinding met de grote Goddelijke Zon van liefde. De Albron.


Op het moment dat de grote Goddelijke zon gaat schijnen en zichtbaar wordt, kan de poort van het innerlijke Licht geopend worden. Vervuld worden van dit innerlijke Licht brengt vreugde. Wij allen vanuit de Hogere dimensies zijn vervuld met dit Innerlijke Licht en wij willen jou hiermee omarmen, zodat dit Licht in je energiesysteem geopend kan worden. Herken je eigen innerlijke Licht en laat het schijnen naar elkaar om grote vrede te brengen op aarde.


Dit was Saint Germain via het innerlijke Licht van Arthura

Wij groeten het Licht in je hart.


18-02-2018


Het keerpunt is in werking gegaan op 11-02-2018. (11-02-11)

Deze datum staat centraal voor het keerpunt op aarde, maar het omvat een groter kernpunt. Het jaar 2018 zal dit gehele punt omarmen.

Laten we zeggen dat er nu een kernpunt wordt bereikt van dit keerpunt.

18-02-2018 zal dit kernpunt mede omarmen en verder uiteenzetten.


PDF


Dit bericht mag gedeeld worden vanuit liefde en respect in zijn geheel delen onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com (De Lichtkrant Ashtar’s Page).

All rights reserved: ART-hura/Ashtar Command Nederland/United Aquarius Children
#SaintGermain #TurningPoint

650 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda