• Arthura Hector

INNERLIJKE KENNIS EN DE NEGATIEVE INVLOEDEN


Lieve mensen van de Aarde,

Hier is Heilige Michaël. Ik ben de Engel van bescherming en via mij kun je de veiligheid voelen van DE WAARHEID en ik zal opstaan om negatieve aanvallen tegen te gaan. Met mijn zwaard van vurige energie zal ik zuivering brengen, daar waar jij dit nodig hebt.

Ik kom vanuit het zuivere blauwe Licht en mijn zwaard is verbonden met de kracht van het gouden Licht. Dit tezamen, kan ik je helpen om vele vastgelopen programma’s in je leven te ontkoppelen. Zodat de energie weer gaat stromen. Jouw levensenergie mag nooit geblokkeerd worden, want dan word je ziek en raak je uit balans.

NEGATIEVE INVLOEDEN

Hoe voorkom je dat deze negatieve invloeden je systeem verzwakken? De negatieve invloeden komen vanuit vele verschillende hoeken. Soms besef je niet eens waar deze vandaan komen en onverwachts dringt het je leven binnen. Het komt onverwachts in je systeem, fysiek of energetisch. In een moment van zwakte ontstaan negatieve vibraties.

Wij vanuit de sferen van het Licht, kunnen deze aanvallen zien ontstaan. Wij roepen hard naar jou, maar vaak heb je het niet door. Althans niet op tijd, dit komt omdat de innerlijke kennis is vertroebeld. Jouw innerlijke kennis is mistig geworden en dan is er een opschoning nodig.

OPSCHONING

Wanneer je weer vanuit een zuivere visie kan kijken, dan merk je op tijd wanneer er een storing ontstaat. Je bent dan helder en alert. Je reageert direct en de waarschuwingssignalen komen direct binnen. Wij raken je aan en jij merk het op!

Wanneer de vertroebeling werkzaam is in je systeem, vertraagt het alles. Het is dan tijd om opnieuw wakker te worden en een de zuivering te ontvangen. Soms is er een visie van buitenaf nodig, andere zien vaak meer dan jij. Want de mens ziet veel bij andere en veel minder bij zichzelf. Zo ontstaan vele oordelen. Je bedoelt het niet verkeerd…maar…

Vanuit deze oordelen ontstaan negatieve vibraties, zij kunnen onbewust ontstaan. Zodat het niet direct te zien is en jij bent je er niet van bewust wat voor een eindresultaat deze kunnen veroorzaken. Het is vaak een opbouw van verschillende negatieve standpunten die op een bepaald moment bij elkaar komen in een centraal negatief verzamelpunt. Deze kern wordt groter naarmate de negativiteit zich uitbreidt. Hoe kun je meehelpen om dit te beperken?

NEGATIVITEIT OMZETTEN TOT POSITIVITEIT

Elk mens kan in een negatieve spiraal terecht komen, dat is soms niet te voorkomen. Toch kun je steeds weer de stap maken om de balans in je leven te herstellen. Vanuit die negativiteit een kracht te ontwikkelen en deze gaan herkennen. Op tijd deze te herzien en de verleiding te weerstaan, om er niet helemaal in mee te gaan. Stel jezelf regelmatig de vraag: “Waarom is er negativiteit in mijn leven? Komt het van binnenuit of van buitenaf en waarom raak ik er zo van uit balans”?

NEGATIEVE SPIRAAL

Probeer te veel aan emotie te verzachten, door in een neutrale kern te stappen. Zodat je deze vanuit een afstand gaat observeren. Het is moeilijk als je door andere gekwetst wordt en als dit keer op keer gebeurd, zeker als je hooggevoelig bent komt het vaak hard binnen. Wij keuren dit zeker niet goed en werken op deze vlakken heel hard om de disbalans te zuiveren. Ik sta direct klaar met mijn Leger van Engelen om jou te ondersteunen Wij plaatsen een laag van bescherming om je heen. Hoe dichter wij deze kunnen neerzetten, hoe sneller je dit voelt.

Toch is er ook hulp van jou nodig, om de emotie die vanuit een paniek ontstaat, te minderen. Elke ingang gebruiken wij om jou te helpen. Wij trekken de mens vaak uit een negatieve spiraal. Als jij je afzet naar het negatieve en probeert mee te gaan in een sprong naar het Licht, gaat het sneller en hoef je minder te lijden. Probeer tot rust te komen, dan hoor je ons sneller en werk je makkelijker samen met ons naar een oplossing toe.

Het gebeurt ook wel dat mensen de sprong naar het Licht niet kunnen maken en zij blijven steken en lijden langer dan goed voor hen is. Zij zitten vast in een vertraging.

TRAUMA

Een trauma kan dit alles veroorzaken, in combinatie met de vele tegenslagen in je leven. Toch kan alles omgezet worden en het is vooral een kwestie van volhouden en niet opgeven.

Het is een zeer moeilijke tijd en er is veel aan de hand. Probeer je af te stemmen op positiviteit, ook al ligt er een berg aan negativiteit voor je.

Vele sterrenmensen en sterrenzaden, hebben de gave om steeds weer op te staan. Zij zijn juist heel sterk, maar kunnen daar ook erg moe van worden. Probeer ondanks alles, toch momenten van rust te creëren, zodat je contact kan maken met mij en de vele Lichtwezens, ook van het Ashtar Command.

Laat je Licht weer opengaan en opbloeien, laat je leiden door de liefde en volg je gevoel. Je eigen innerlijke drive om weer verder te stappen. Ook al vinden andere dat je dit niet moet doen en veroordelen ze jou manier en visie. Als het goed voelt voor jouw ziel, volg dan dit pad van het hart. Misschien mag er iets duidelijk worden en heb je een ervaring nodig om inzicht te krijgen. Wees zuinig met je oordeel naar andere, het pad wat iemand volgt, kan voor jou een misstap lijken, maar onthoud dat iedereen via een ervaring kan groeien. Je kan het soms niet zien. Elke persoon is uniek in zijn zoektocht naar de verlossing.

HEILIGE GEOMETRIE

De Heilige Geometrie waarmee wij werken, helpen om de balans te herstellen. De energievormen die zijn verstoord, raken dan uit haar vorm. De kern raakt uit zijn centrum, de balans is vertrokken uit deze opbouw van krachtsymbolen. Het kijken naar de Heilige Geometrische vormen kan dus je balans herstellen. Verbeeld om je heen een nieuwe Heilige Geometrie.

RESET

Innerlijke Kennis kan helpen om deze te gebruiken, heb je het gevoel dat je dit nu niet zelf kan. Laat je dan helpen en ondersteunen door andere Lichtwerkers (starseeds) die vertrouwd zijn met deze heilige vormen. Zij zien jouw energie en kunnen deze resetten, door hen heen werken wij. Er ontstaat dan een groot krachtveld van zuivering.

VOLLE MANEN

De volle manen helpen in het verbeelden van energie. Sommige volle manen staan in een eigen energie die een thema aanduiden.

EQUINOX EN VOLLE MAAN IN SEPTEMBER 2018

In deze maand staat de zuivering van innerlijke kennis centraal, er wordt een grote invloed neergezet vanuit deze zon en maanenergie. Deze kan je nu gaan bereiken, sta ervoor open dan kan er een grote zuivering en reset ontstaan.

De verbinding met je Hogere Zelf en het materialiseren van deze kennis ontstaat wanneer jij je ervoor open stelt. Ik, Heilige Michaël nodig je uit om deel te nemen aan deze reset van energie. Weet wel, dat een omzetting van deze aard stevig kan doorwerken. Alleen degene die echt willen, gaan mee in deze reset.

Wij raden aan om kleine stapjes te maken, als het niet anders kan. Te lang en te veel rekken van de zuivering, kan uitputting opleveren. Er komt een tijd aan van heftige veranderingen, wees erop voorbereid en zuiver jezelf in de dieptelagen. Door erin mee te gaan en jezelf open te stellen, kan er versneld een omzetting komen en er is minder lijden aan verbonden. De vertraging van jullie tijd en dimensie zorgen voor te veel leed. Ga mee in het Licht van Aquarius, deze heelt veel sneller.

Dit was de Heilige Michaël,

Ik groet de zuivering in je hart en de moed die je daar gaat vinden.

Namasté

16 september 2018

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com ©ART-hura

PS: Zie agenda voor de intuïtieve schilderworkshop Equinox (23 sept.) en volle maan (25 sept.) healingmiddag: Thema’s: “Innerlijke Heilige kennis openen en zuiveren”.

#HeiligeMichaëlInnerlijkekennis #InnerlijkeKennis

373 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda