• Arthura Hector

EXTRA ADVIES VAN ASHTAR magnetisch veld deel 2


MAGNETISCH VELD VAN DE AARDE EN DE INVLOED OP JOUW ENERGIE EN GEMOEDSTOESTAND.

Vooral bij degene die hoog in de frequentie leven, zij maken een grote verandering mee. Want hun energetisch systeem komt los van de grof-stoffelijke aarde. Waardoor zij tijdelijk niet zo goed kunnen functioneren in het grofstoffelijke veld. De overgang heeft tijd nodig! Gun jezelf en je omgeving die tijd. Irritatie kan snel ontstaan, dus neem op tijd afstand van de duale wereld.

Het advies is om het rustig aan te doen en je overgeven aan de veranderingen. Zodra er lijnen worden losgemaakt, kan dit tijdelijk een apart gevoel geven. Huilbuien en het emotioneel even niet weten wat er aan de hand is, kunnen naar boven komen. Je kunt het niet goed plaatsen en dat is normaal. Later zal er een rust over je heen gaan omen. Vooral s'nachts kunnen er bepaalde dingen in het bewustzijn naar boven komen, slapeloosheid kan tijdelijk ontstaan. Mochten de klachten te lang doorgaan en je gezondheid aantasten zoek dan hulp, zodat je goed door deze overgang heen komt. Begin met milde medicijnen, zoals een kruidenthee. een zachte aanpak in deze zal het beste resultaat op den lange duur geven. Natuurlijk draagt ieder zijn verantwoordelijkheid over de eigen gezondheid. Voel goed wat je lichaam en geest nodig hebben en reageer daar op. Elk mens is uniek en heeft zwakke plekken, die een eigen juiste behandeling mogen ondergaan.

VOLLE MAAN OKTOBER

De volle maan van oktober staat helemaal in het teken van het magnetisch veld van de aarde. Ervoor en erna zijn er in en uitwerkingen. Het magnetisch veld gaat zodanig veranderen dat er een dubbele aarde ontstaat.

De zuiveringen die in heel 2018 hebben plaats gevonden gaan door tot zeker eind van dit jaar. Daardoor kan oud en nieuw gescheiden worden.

Blijf rustig en ga naar je stilte punt en laat je lichaam en geest langzaam aanpassen aan de nieuwe aarde. De frequentie is u zo danig hoog dat zij los kan komen van haar oude patronen. Jullie kunnen dit ervaren als een vaag gevoel van: Is dit echt of niet? Er worden vele negatieve delen uit je getrokken, deze hebben een link met Atlantis. Het oude. De nieuwe aarde staat op vanuit puurheid. Jouw pure deel wordt verder geactiveerd en bloot gelegd, deze gaat mee resoneren met de nieuwe aarde.

Het Licht in het hart gaat stralen en wordt zeer krachtig. Dit geluid kunnen andere horen die ook in dezelfde afstemming terecht zijn gekomen. Richt je focus regelmatig op deze ster van Licht. je trekt andere aan, kijk of deze gelijk resoneren met jou en of het je belasting vergroot of verkleind.

Kies voor helderheid en stabiliteit.

Volg goed je gevoel en zorg goed voor jezelf. Laat je intuïtie groeien, zodat je deze kan volgen en je geleid kan worden naar het punt van balans. Tot 11-11-11 gaat dit door, Daarna komt alles zachtjes tot rust.

2019 wordt een heel ander jaar, de frequentieverhoging gaat door in een versnelling. Waardoor het veld van de aarde nog hoger gaat trillen. dit heeft direct effect op het magnetisch veld van de aarde, dus ook op jou.

Het nieuwe sterrengrid is geactiveerd en dit zorgt ervoor dat de nieuwe aarde een feit wordt. Starseeds worden hierop afgestemd en deze verbindingen komen tot stand. Dit grid hoort bij de nieuwe aarde.

MAGNETISCHE VELDEN "VALLEN" UIT ELKAAR

Er zijn tijdelijk twee magnetische velden, een dubbele aarde, de één resoneert trager en de andere resoneert veel sneller. Zie dit als twee verschillende golven die niet meer samen kunnen gaan. Op een bepaald moment is het verschil zo groot dat er een natuurlijke afstoting ontstaat. Elk deel gaat zijn eigen richting uit. Daar zitten jullie nu middenin, waardoor alles om je heen gaat veranderen. Het weer en het klimaat speelt een grote rol hierin en dat heb ik al eerder doorgegeven. Zorg goed voor moeder aarde, belast haar niet teveel.

Elk mens zal dit voelen en vele gaan mee, daarnaast heeft de mens een vrije wil en kiest zelf.

Dit was Ashtar, ik groet de liefde in je hart

Namasté

Bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

©ART-hura ALL RIGHTS RESERVED.

ARTHURA: Als er nog vragen zijn hierover, mail me gerust. 24 oktober volle maan healing-bijeenkomst door Arthura, deze gaat over de afstemming van jouw veld op het veranderende magnetisch veld van de aarde. Zie hier mijn nieuwsbrief.

ANTROPOSOFIE

Er wordt door Ashtar iets gezegd over kruiden en medicijnen, voor degene die reguliere medicijnen slikken, overleg altijd met je behandelaar en stop niet zomaar ineens. Voor degene die reguliere en alternatieve medicijnen willen gebruiken: Verwijs ik je door naar een antroposofische (huis) arts, zij hebben zowel een reguliere universitaire studie doorlopen en daarna de alternatieve, antroposofie van Rudolf Steiner bestudeerd. Zie de website van NVAA.

#Ashtar #Nieuweaarde #Magnetischveld

797 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda