• Arthura Hector

MAGNETISME VAN DE AARDE VERANDERD deel 1


NIEUWE INFORMATIE VANUIT HET ASHTAR COMMAND

ASHTAR: Welkom lieve mensen, hier een uitleg over het magnetisch veld van de aarde. Dit veld verandert zeer snel en zal opstijgen. Dit alles gaan jullie allemaal merken en waarnemen, want inmiddels is dit punt bereikt. Het Magnetisch veld van de aarde staat op het punt een grote verandering door te maken.

Wat voor gevolgen heeft dit voor de stoffelijke wereld?

Dit alles raakt niet alleen de mens, maar de gehele natuur. Alles ondergaat deze verandering doordat de frequentie verschuift. Vele voelen deze energetische verschuiving van binnenuit al plaatsvinden en hun systeem reageert. Je kunt je een dag of wat onrustig gaan voelen en op een ander moment of tegelijkertijd, komt er een rust in je hart. Wanneer je deze diepe rust ervaart, weet dan dat Aquarius bij je binnen komt. Deze tegengestelde energie werkt door alles heen, je omgeving maakt ook een sprongetje. Sommige van jullie zijn onlangs verhuisd of maken deze sprong op een andere manier. Deze grote beweging kun je vergelijken met de grote volksverhuizing in het verleden, tijdens de verschuiving van de continenten, maar dan nu verticaal. De stijging van energie gaat omhoog. De verhuizing van energie ook.

VOORBEREIDINGEN

Dit zijn de voorbereidingen die de omslag zullen vormen en de energie gaan overzetten. Je voelt het gebeuren, je staat erbij en je kijkt ernaar. Dat kan een bepaalde soort verwarring opleveren, want wat moet je ermee? Het advies kan zijn om juist het positieve in je leven te omarmen, als een soort bevestiging. Want het meest positieve deel in jou, kan het negatieve deel het beste dragen, zodat je niet totaal instort. Via deze positieve omarming kan het zwaardere deel losgelaten worden. Op die manier kan er een natuurlijke overgang plaats vinden. Heel even kan er een dieptepunt bereikt gaan worden, de hoop kan even verloren gaan, maar zie dit als een kantelmoment. Nu je weet dat dit kan gaan ontstaan, mag de rust bewaard blijven.

Het gaat immers in deze overgang over de duale delen samen brengen. De dualiteit te laten samenkomen en ook te laten integreren. Eerst mag je dit gaan begrijpen, maar soms kun je dit alles niet ineens begrijpen en vooral niet via het hoofd. Stem daarom af op het hart en voel wat de oplossing mag zijn. Langzaam word je geleerd om het gevoel te gaan begrijpen, want de hartenkennis draagt een ander ritme.

NIEUWE RITMES

De nieuwe ritmes van het hart, sluiten aan bij de hogere frequenties van de nieuwe aarde. Dit veld is nieuw en bevat andere symbolieken, onbekende tonen en ervaringen. Jullie gaan dit stap voor stap ontdekken om steeds weer verder en verder, de ontwikkeling van een nieuw veld binnen te gaan.

Het Aquarius veld bevat heel veel nieuwe informatie, die vooral via de intuïtie ontvangen kan worden. Het is zeker hard werken, maar via de Aquarius energie kan het zoveel vreugde brengen.

Wat is er nu eigenlijk gaande?

Het magnetisch veld van de Aarde gaat nu verschuiven en in de afgelopen dagen (en maanden) zijn er vele Lichtwerkers aangeraakt om in het nieuwe veld te stappen en sommige worden voorbereid om hun trilling snel te verhogen. De sterrenzaden worden met het nieuwe sterren-grid verbonden, dit grid is inmiddels klaar en geactiveerd. Op verschillende vlakken worden vele aangeraakt en weer opnieuw geactiveerd in een heel andere trilling. Vele die eerder werkzaam waren als Lichtwerker of Sterrenzaad, gaan in een nieuwe vorm opstaan. Ieder wordt opnieuw uitgenodigd om zichzelf te vernieuwen met een energie die nog nooit is vertoond op aarde, zelfs niet tijdens Atlantis. De overgang is zo bijzonder, dat is slechts eenmalig en bijzonder voor deze evolutiesprong.

Daarnaast wordt het Licht in je hart verhoogd en versterkt. Zodat de verhoogde trilling die de aarde inmiddels heeft bereikt, bij de mens ontvangen kan worden. Moeder Aarde trekt jullie allen mee naar het nieuwe veld, waarin zij zovele male hoger vibreert. Haar uiterlijk verandert naar een kristallijne etherische energie. Elk mens wat hiervoor kiest gaat mee. Dus het is geen verloren zaak, maar juist een vernieuwing die je mag gaan begrijpen via het hart.

ARTHURA:

De laatste dagen liet Ashtar mij duidelijk zien hoe hard hij en de andere Lichtwezens werkte, zij werkte heel hard aan de lijnen die verbonden waren aan de oude aarde. Deze mogen bij vele loskomen. Natuurlijk kan dit alleen als jij daarvoor open staat, werk zoveel mogelijk mee met de aarde. Zij verdient het om goed over te gaan naar dat andere veld. Laten we haar niet tegenhouden, maar verrijken met onze menselijke energie. We zijn immers een deel van de aarde, zoals de dieren en de planten.

ASHTAR GAAT VERDER:

DE NIEUWE AARDE KOMT LOS

De dieren en planten weten dit alles al en zij gaan vrijwillig mee. De resonantie is nu zo verhoogt dat de aarde voor het eerst opgetild kan worden naar een hogere sfeer. Is dit een angstig gebeuren, nee, juist niet. Maar voor vele zal het wel een spannend fenomeen zijn. Stem je goed af en volg de nieuwe aarde resonantie. Op die manier is het veilig om verder te stappen. Je mag vertrouwen hebben en wanneer er een gezonde intuïtie ontstaat, kan dit jouw nieuwe navigatieklok zijn. We gaan het samen doen.

WE GAAN HET SAMEN NEERZETTEN

De mens en de aarde gaan dit neerzetten, dat is altijd zo geweest. Er is een bijzondere eenheidsenergie tussen de aarde en de mens. Jullie zijn immers één groot veld van liefde. Daarnaast vult de kosmos deze liefde aan met heel veel warmte en Licht. Je hoeft niet bang te zijn, maar de angsten worden wel losgemaakt en losgeschud. Dat voel je wel, misschien is het onwennig om zonder angsten te leven?

Dat kan een rare gewaarwording zijn.

OUDE TIJDLIJN VERSUS NIEUWE TIJDLIJNEN

De oude tijdlijnen worden steeds verder losgekoppeld en dit gaat nu heel snel. Je voelt het vanbinnen en vanbuiten. Je energie reageert erop en je kan dit zelfs gaan waarnemen. Dit alles gaat zich in het fysieke manifesteren en de aarde laat zichzelf dan zien, daar waar haar kracht ligt. Het losmaken van het oude aardedeel gaat soms met wat heftige schokken. Het klimaat zal daarop reageren en ook de natuurfenomenen helpen mee aan deze bijzondere omzetting.

Energetisch en fysiek zal zij los gaan komen uit het oude patroon. Het oude patroon van de aarde bevat andere resonanties. De nieuwe patronen zijn al neergelegd en dragen vanuit hun energetische kracht de hogere frequentie die daarbij hoort. Aquarius komt al flink in beweging, hou daar rekening mee de komende jaren.

De trilling van de aarde is dus al aardig verhoogd en nu kan zij loskomen, dit is de eerste stap naar een nieuwe fase. Haar magnetisch veld bestaat nu uit andere golven. Begrijp dat dit een gigantisch bewustwordingsproces zal opstarten. De innerlijke kennis van de aarde kan daarin de verbinding maken tussen het oude en het nieuwe. Daarin kan zij de mens meenemen en aanraken en deze innerlijke kennis doorgeven, zodat je ongeveer weet wat er staat te gebeuren. Op allerlei manieren gaat zij dit laten zien en je zult voorbereid zijn.

De kosmos is haar vangnet en via dit grote eeuwigdurende veld van liefde kan zij verder gaan opstijgen. De kosmos ondergaat daardoor ook een verandering. Het zonnestelsel waar de aarde deel van uit maakt, verandert ook mee naar een etherische vorm. De zichtbaarheid van de etherische werelden gaan dan open voor de mens. Dit is een ware schoonheid die altijd voor jullie ogen verborgen is geweest.

HET OUDE BLIJFT NOG ZICHTBAAR

De lagere golven van het magnetisch veld van de oude aarde, zullen het nieuwe magnetische veld uiteindelijk loslaten. Vrijgeven. De zwaarte van het oude veld kan de lichtheid niet langer meer vasthouden. Het grofstoffelijke heeft immers een andere grip dan het etherische veld.

De cohesie wat alles bij elkaar hield in het grofstoffelijke veld van de aarde verandert nu. De nieuwe aarde komt nu een fase hoger te liggen en dat gaan we allemaal merken. In, op en boven de aarde.

Degene die al hoger in de frequentie leven, kunnen nu loskomen van dit oude deel. Ze ervaren het oude deel nog wel, maar doordat zij loskomen trekken zij een hele andere communicatie aan. Waardoor deze interactie kan leiden tot nieuwe contacten en oplossingen. Het leven wordt anders. Nu kan er ook een ander soort bewustzijn opstaan, omdat het veld is opgestegen. Daar kunnen vele nieuwe ideeën zich gaan manifesteren.

Eindelijk is het zover, de vele nieuwe manifestaties mislukte steeds op de oude aarde, de trilling liep steeds vast. Maar gaf vele wel nieuwe inzichten en dit was wel nodig om die overstap voor te bereiden. Dit is nooit nutteloos geweest, ook al verloren vele de moed. Vele werden op deze manier wakker en voelde de beperking.

De mogelijkheden van het nieuwe veld zijn overvloedig te noemen. Misschien dat vele geesten nog vast zitten in de beperking van de oude aarde. Op dat vlak zijn zij dan nog in het oude en met andere delen in het nieuwe. Daar gaat de komende jaren steeds meer verandering in komen, omdat de keuze en de totale overstap steeds duidelijker wordt. Uiteindelijk zal de aarde zover zijn opgestegen, dat leven in beide werelden niet meer mogelijk is.

Na zeer lange tijd dooft de oude aarde uit, wanneer er geen zielen meer naar de oude aarde willen incarneren. Daarover wil ik later meer vertellen.

De focus op het los trillen van de oude aarde is nu van groot belang, jullie zijn in de eerste cirkel beland en deze eerste fase van verandering zal het moeilijkste zijn. De daaropvolgende fases zullen steeds makkelijker verlopen.

Dit was Ashtar en ik groet het Licht in je hart

Namasté

Arthura Hector, 11 oktober 2018

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

©ART-hura / All rights reserved

#Ashtar #Magnetischveld #Nieuweaarde

1,228 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda