• Arthura Hector

PORTAAL VAN HOGERE LIEFDE: 11-11-11


Lieve mensen, hier is Ashtar met een nieuw bericht over het portaal van de Hogere Liefde

Het portaal van Hogere Liefde gaat zich nu definitief manifesteren, doordat de energie op aarde zo hoog wordt zal dit portaal blijven bestaan. Het is geen eenmalige opstelling, maar een permanenten opening.

Wat brengt dit portaal van Hogere liefde met zich mee? Wanneer er een Hogere energie van Liefde de aarde zal binnenkomen, zal dit een enorme beweging gaan neerzetten.

De beweging van vernieuwing kondigt zich aan

IN DE MENS

De nieuwe energie zet een enorme transformatie in gang en deze zal uiteindelijk de nieuwe aarde aankondigen. Het manifesteren van de nieuwe aarde, mag ook via de mens ontstaan.

Jij zal jezelf anders gaan voelen en het ontstaat bij vele vaak in golven. Vanuit het oude naar het nieuwe. Golven van vernieuwde gedachten worden afgewisseld met golven van het oude loslaten.

Degene die al wat langer in transformatie zijn, bij hen ontstaat er een wat stabielere basis van liefde en het Hoger Licht zal in het hart gaan stromen. Zij hebben vele angsten losgelaten en vele oude patronen hebben zij doorbroken. Zij zullen deze poort van Hogere Liefde direct voelen en zij zullen zich ermee gaan verbinden. Want het zet veel om in je leven, maar dit is enkel om de aarde positiever te maken. Het Licht te zuiveren in de illusie-laag. Wanneer je een verbinding maakt met de natuur buiten de illusie om, dan weet je wat er gaat gebeuren.

DE AARDE

De aarde en de natuur gaan op hun eigen manier te werk en de vernieuwing draagt ook een zekere vorm van verval met zich mee. Het wordt herfst op aarde, symbolisch gezien gaan de bladeren die in de herfst van de bomen vallen de dood reflecteren. Toch is niets minder waar, want een nieuw leven ligt al verborgen in de zaden en in de levens-stroom van de wortelen onder de aarde, verborgen en onzichtbaar. Deze kunnen nog niet worden waargenomen, maar dat wil niet zeggen dat zij er niet zijn.

Onzichtbare velden komen tot uiting tijdens het hogere bewustzijn van de mens en de aarde. Meditatie en stiltegebeden worden krachtiger, hier worden deze onzichtbare velden waarneembaar. Verbind je dus met de stilte en de innerlijke roep van Moeder Aarde.

Hoewel de herfst ook stormen laat waaien, om een zuivere lucht te creëren. Kan dit alles jou ook wat angstig maken. Vele herstelprogramma’s van de aarde, zullen de mistanden van de mens moeten resetten. Om de leugen in de illusie werkelijk schoon te spoelen. Ook hier zal weer een golf van waarheid blootgelegd worden.

POLITIEK

Binnen de politiek zal er een donder en bliksem razen. Dit kan tijdelijk wat gevaarlijk overkomen, angst wordt op die manier versterkt. Toch zal de Hogere Liefde, de thimuschakra verder openen en het gevoel van vrijheid verspreiden. Op die manier komt er rust in het hart. Het innerlijk weten wordt sterker en de uiterlijke schijn zal de mens minder beïnvloeden.

Alles kan niet in één keer hersteld worden, maar er zullen grote stappen gezet worden. Niet langer kunnen jullie machthebbers brutaal doorgaan en zij zullen tot hun eigen verbazing hun eigen leugens als tegenwerking krijgen. Want de waarheid haalt hun snel in en daar hebben zij niet op gerekend. Andere negatieve middelen zijn dus: Nepnieuws en propaganda, deze vormen zullen hen tijdelijk nog kunnen redden, maar niet voor lang. Via het innerlijke gevoel kun je deze gaan onderscheiden.

De energie van de 11-11-11 poort van Hogere Liefde zal dit alles uitzuiveren, in golven gaat dit alles langzaam maar zeker opgebouwd worden. Zodat de kracht van de liefde zijn nieuwe intrede maakt. Op een zeer verfijnde manier, want de kracht van de liefde omarmt alles vanuit moederlijke zachtheid.

Niemand weerstaat deze vorm van vernieuwing en ieder krijgt een nieuwe kans om zichzelf daaraan over te geven. Het Christusbewustzijn gaat vernieuwd opstaan, met eenduidig doel als eindpunt:

EENHEIDSBEWUSTZIJN OP AARDE TE CREËREN

2019 EENHEIDSENERGIE OP AARDE

Vanaf 2019 ontstaat door dit nieuwe portaal, een frisse energie die ieder de ogen doet openen. Alsof al het slaapzand uit de ogen wordt gespoeld. Sommige van jullie kunnen dit niet goed verdragen en de waarheid die dan boven komt drijven maakt deze mens tijdelijk wat apathisch of zij gaan in een ontkenning terecht komen.

Uiteindelijk zal de “nieuwe” waarheid de oude leugens vervangen, een totaal andere werkelijkheid gaat opstaan in een vorm die niet te benoemen is.

11-11-11 STILTEMEDITATIE

Op 11 november 2018 kun je zelf een mooie stiltemeditatie neerzetten, om je te verbinden met dit portaal van Hogere Liefde. Inmiddels is deze energie in werking gegaan en op 11 november 2018, kun je op 11:11 uur s’ morgens of s’ avonds deze aarde-meditatie doen. Tussen deze twee tijdszones in, is de energie erg sterk. De nacht ervoor en erna kunnen er vele activiteiten waargenomen worden in het elektromagnetische veld van de aarde. Na 11 november 2018 zal iedereen merken dat er “iets gaande is”. Dit wordt gaanderweg versterkt.

Wees niet bang en stem je af op de liefdesstroom, verbind je met je hart en ga naar de stilte. Meer hoef je niet te doen. Dieren en de natuur van de aarde zijn in deze stilte en gaan vanzelf mee.

Weet dat een dier eerder jou helpt, dan dat jij een dier hoeft te helpen.

Indien je op 11 november 2018 werkzaamheden moet verrichten, neem zo nu en dan een paar minuten pauze met je ogen dicht, om de stilte te ervaren. Stiltemomenten zijn op zich al voldoende, omdat alles en iedereen een onderdeel van de aarde is en de aarde draagt haar stilte vanuit het natuurlijke bewustzijn bij zich. Zodra jij jezelf opent in dit veld van stilte, raakt ze jou aan en neemt je mee naar het nieuwe veld van de Hogere Liefde.

Dit was Ashtar en

Ik groet de Hogere Liefde in je hart

Namasté

10 november 2018

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

©All rights reserved ART-hura

Nieuwsbrief link: 23 november 2018 op vrijdag. Healing en Kosmische reis op deze poort van Hogere Liefde

#111111nieuweaarde #Thimus #HogereLiefde #Ashtar

892 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda