• Arthura Hector

Jij bent een reflectie van de helderste diamant

Aktualisiert: 14. Okt 2020


Jij bent een heldere diamant

Ik heb de laatste jaren vele reflecties mogen ontvangen vanuit mijn omgeving. Door de kosmische spiegels ben ik de vele reflecties heel anders gaan bekijken en gaan uitdragen. In mijn opvoeding werden mij vele reflecties aangeboden over hoe ik mij moest gedragen vanuit een bepaald programma. Meisjes moesten vooral lief en aardig zijn. Ikzelf wilde daaraan voldoen omdat ik een goed mens wilde zijn. Lief zijn en lachen werden een groot deel van mijn persoonlijkheid. Op bepaalde momenten begonnen er negatieve spiegelingen op te staan, ik kon het dan niet langer meer volhouden. Ik voelde op die momenten dat ik geen goede balans meer had. Ik wilde mijn waarheid volgen, maar deze werd als onzin afgedaan. Ook op latere leeftijd werd dit herhaald, wanneer ik mijn waarheid wilde reflecteren dan hield de omgeving mij een spiegel voor: “Wij vinden je nu niet meer leuk”.

Deze afkeurende spiegeling raakte mij diep. Ik ging twijfelen aan mijn innerlijke stem. Was het wie ik werkelijk was? Ik paste mij aan en ontving bevestiging. Ik heb dit een lange tijd volgehouden, omdat het zo moest. Iedereen om mij heen deed het zo.

Kosmische spiegels

Een nieuwe periode brak aan toen de kosmische spiegel in mij werd gereflecteerd. Een diepe rijping in mij begon open te gaan. Deze reflecteerde een kracht in mij waarvan ik mij niet bewust was en deze begon te groeien. Een diepe kennis ontwaakte en dat gaat nog steeds door, het zal niet ophouden. De kosmos bevat een onuitputtelijke kennis, verbind je ermee dan zul je zien hoe groot deze is. Elke dag bevrijd ik mijzelf, van allerlei zaken die de glans van mijn kern dof proberen te maken. Want eenmaal de glans gevoeld, wil ik deze niet meer kwijt. Nu is de training begonnen om mijn ware ik te tonen en mijn kracht te reflecteren. Dit is een spannende periode en het is de bedoeling om de reflectie in mijzelf zodanig neer te zetten, dat de mistige spiegeling van de illusie nog weinig invloed op mijn werkelijkheid hebben. De dualiteit is een feit daar kan je niet omheen, maar de eenheid van de kosmos geeft daar een mooie aanvulling op.

Wanneer wij onszelf in de spiegel bekijken, wat zien we dan?

Je ziet een reflectie van jezelf op dat moment, want wie jij bent is veel meer dan dat ene moment in de spiegel. Ontspiegelen. Wanneer je een aantal foto’s achter elkaar maakt, op verschillende momenten, dan zie je: hoe vaak je er anders uit ziet. Hoe kan dat toch? Ben je tevreden of is jouw spiegelbeeld een tegenvaller? Het kan ook dat ene moment zijn, maar hoeveel mensen en vooral vrouwen missen iets en willen dit spiegelbeeld mooier maken. Perfecter. Vooral om andere te pleasen? Afhankelijk zijn van je omgeving maakt je klein, maar soms ook niet. Want wanneer je omgeving positief reageert, dan wordt je reflectie ook positief. Je bent tevreden over jezelf. Dat kan ook heel fijn zijn, want samen in een goede flow resoneren geeft energie. Het gaat dus om de balans in de vele reflecties. Positief en negatief.

Gevoel

Hoe komt het dan toch, dat je onzeker bent om een volgende stap te maken.. en dat jij jezelf vaak niet goed genoeg vindt? Er is altijd wel een reden in je leven: Je bent te jong, je bent te oud, je bent een vrouw, je bent een man, je bent niet goed genoeg. Hoe jong je bent of hoe ouder je wordt. Het ligt eraan hoe jij je echt voelt. Laat jij jouw gevoel naar boven komen en omarm je deze? Het gevoel beïnvloed dat beeld van zelfreflectie. Wie maken dat jij je onzeker voelt en erger is wie reflecteert dat keer op keer? Hoe kom je hier los van, wat is er voor nodig.. want

Jij bent zelf verantwoordelijk voor die reflectie.

Jij reflecteert de maatschappij

De beïnvloeding en de programmering vanuit je jeugd, vertellen wie je bent. Vanuit deze beïnvloeding stap je als puber en daarna als volwassen mens de wereld binnen. Jouw gevoel reageert immers op al die prikkels die naar je toekomen en op je netvlies blijven branden. Deze impressie van al die prikkels en beelden, wat doe je ermee? Wanneer er veel negativiteit om je heen gebeurt, worden je gevoelens zwaar, de reflectie in de winkelruit van je eigen profiel reflecteren verdriet en zwaarte. Ook in de blik van je medemens zie je hun oordeel en deze beïnvloeden je. Je wordt op dat moment meegezogen in een deel van de illusie waar de zwaarte zich bevindt. Wil je daaraan voldoen?

Het is moeilijk om los te komen van al die oordelen en waarheden die andere over je heen gieten. Wanneer jij je goed voelt klopt dan de waarheid?

In jouw ziel ligt een diamant en deze is verbonden aan het puurste LICHT in de kosmos. Activeer dit licht en activeer je hart, zodat je weer zuiver kunt reflecteren.

Hoe vaak gebeurt het niet, dat je gewoon ergens bij wilt horen en tegen jezelf zegt: ”Nee, niet zeuren het voelt wél goed”. Daarnaast wil je gezien en begrepen worden in wie je bent als mens. Degene die zich om je heen hebben geformeerd, zijn immers jouw reflecties. Je wilt erbij horen en je doet mee. Hoe vaak ben je eerlijk tegenover jezelf en wanneer ben je eerlijk tegenover hen? Hoever ga je in de aanpassing en welke groepen maken een positieve reflectie wakker in jou? Komt het voort vanuit een angst.

De angst van afgewezen worden zit diep in ons geworteld. Geïsoleerd raken en vereenzamen is niet goed voor je energie. Dit maakt vele mensen ziek. Gepest en niet geaccepteerd worden is erg moeilijk en werpt diepe schaduwen in je ziel, je raakt getraumatiseerd.. Je wilt erbij horen, maar hoe dan? Je gaat je afvragen wat je verkeerd doet. Dan ontstaan er reflecties van positiviteit.

Dan mag je je afvragen, hoe lang duren deze reflecties van positiviteit. Hoe raakt het je,geeft het veel energie? Of is het slechts even, een moment. En is het de bevestiging die je op dat moment in dit leven even nodig hebt, zodat je de illusie aan kunt. Dat zijn tricky points. Jij alleen weet de waarheid, als je tenminste eerlijk bent. Waar begint die illusie? In je eigen geest waar jij de ontkenning goed praat, want het ego wil ook wat. Het gaat om de balans in al je keuzes. De bewustwording van de diamant in je ziel.

Keuzes maken

Elke reflectie die je in de ogen van je medemens herkend, zorgen ervoor dat je keuzes gaat maken. Interacties zijn belangrijker dan we beseffen. Het beïnvloed het beeld wat je bij je draagt. De gedachten en impulsen van andere personen zorgen dat je nu een andere richting uit gaat kijken. Let maar eens op, hoe je regelmatig keuzes maakt doordat je beïnvloed wordt. Is dit erg? Nee, dat hoeft helemaal niet zo te zijn, het hoort bij het leven. Elke regendruppel heeft ook haar invloed op de aarde, maar een regendruppel is geen onderdeel van de illusie. Zij geeft een zuivere communicatie en reflectie van het licht weer. Daar gaat het om, bekijk de beïnvloeding, herken de goede en de negatieve vormen. Niet bang zijn om de negatieve beïnvloeding (even) te ervaren. Op die manier ont-spiegel je jezelf van de illusiedelen die je bij je draagt. Kies dan de juiste vorm en zuiver je geest van al die toeters en bellen. Die heb je toch niet nodig. Deel dit met andere, want communicatie en contact doen jouw ziel opleven en je diamant schitteren. We helpen zo elkaars energie te vernieuwen.

Ben je er bewust van?

Daar ligt het pijnlijke punt van de verzwegen waarheid en dat is de reden waarom het vaak mis loopt. Jouw angst en onzekerheid zorgen ervoor dat je onbewuste keuzes gaat maken. Hoe vaak gebeurt het in je leven, dat je je ziel verkoopt om erbij te horen om succes te verkrijgen? Vanwege de aandacht die je zo mist. Wordt vandaag nog bewust van je keuzes en waarom je deze maakt. Durf daarbij je eigen reflectie uit te dragen, want vele houden het voor zich. De angst om de menigte te ontrieven is ingebakken.

Hoe sterk ben jij of liever hoe sterk wil je (gevonden) worden?

Je hoeft dit niet te doen, je mág dit aangaan. Je hebt de keuze om uit die illusie te stappen of erin te blijven. Doe het dan wel bewust, zet die stap bewust. Dan vervul jij een zelfgekozen rol in dit toneelstuk, zo goed en zo kwaad het gaat. Doe het bewust en wordt geen pion die machteloos mee wordt gesleurd naar links en naar rechts. Jij hebt veel invloed op je eigen leven en niemand hoeft boos te worden op jou, vooral God niet. Hij (ZIJ) vraagt zich alleen af: hoe je het toch steeds weer voor elkaar krijgt, jezelf keer op keer weer te laten ontkrachten. Hoe je keer op keer geloofd dat je geen kracht of macht hebt over je eigen ik. Je diamant in de ziel wordt dan dof. De kosmos ziet dit en zij staan klaar om de kennis aan te bieden hoe jij jezelf weer kan laten schitteren. Maar geloof je dit ook?

Dát is zo ongeloofwaardig. De illusie die jou laat geloven dat je niet meer dan een willoos pionnetje bent in dit grote geheel, dit klopt niet. Je bent zoveel meer.

Innerlijk weten

Wanneer jij jezelf traint in het innerlijke licht te reflecteren, dan maak jij jezelf sterk. Je laat alleen de beïnvloeding toe die je kracht oplevert en waar je positief van groeit. Positief en negatief horen bij het leven van alle dag. Hoe kan jij de negativiteit van alle dag aan, daar ligt het punt van een diep ontwaken.

Nu de menigte op gaat staan en de politiek het ware gezicht gaat tonen, wordt de reflectie van de illusie zichtbaar. Deze is niet mooi, eerder schokkend. Want het laat zien waar jij al die tijd op vertrouwd hebt. Op een leugen! Dit alles resoneert nog heel lang door in ieders hart, daardoor wordt je teruggeworpen op jezelf. Hoe voelt jouw innerlijke diamant nu?

Wie maakt van jou een krachtig mens?

Welke reflectie zie je nu in de spiegel van de kosmos en in die van God? Jij draagt een Goddelijke vonk in je hart, deze vonk omarmt een diep deel van jouw ziel. Door de wolken van misleiding en illusie negeren we dit deel. Wanneer we door die wolken heen breken als een zonnestraal, gaan we anders reageren en reflecteren. Naar onszelf en naar iedereen. We beïnvloeden elkaar op een nieuwe liefdevolle manier, op de wijze waar we zelf voor kiezen. Ook al is je keuze niet perfect, het is jouw keuze. Het vormt jouw unieke pad wat vanuit je ziel is gekozen.. Niet vanuit een illusie die je wilt programmeren tot iets wat je niet bent. Deze kunstmatige spiegelingen zijn vaak doffer en het voed je passie niet. Het passeert je passie en je past je aan.

De verandering van de nieuwe wereld gaat open. Ondanks alles wat er om ons heen gebeurt, bouwen we deze vanuit onze eigen energie. Via de diamantkracht in onze ziel! Deze is verbonden met de allergrootste diamant, een groot Licht wat het menselijk bewustzijn amper nog kan bevatten. We bouwen onze missie vanuit een diepte, die in ons menselijk hart verborgen ligt. De kracht van de zuivere diamanten kunnen confronterend zijn. Hun uitstraling laat de sluiers oplossen en leggen de waarheid bloot. Dat kan een heftig proces veroorzaken en sommige willen dit niet, zij blokkeren en vluchten weg. Ongeloof ontstaat als vanuit een innerlijke barriére en maken jou uit voor een leugenaar. Zij kunnen de waarheid gewoon nog niet onder ogen zien. Het heeft tijd nodig.

De waarheid van de zelfreflectie staat op!

Wees een diamant en reflecteer de zuiverheid, eerst naar jezelf en daarna naar alles om je heen.

Namasté

Arthura Hector

13 januari 2019

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

Arthura Hector | www.ashtarcommandnederland.com |

#Reflectie #Diamantkracht

19 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda