• Arthura Hector

Volledige opname van het Licht


Gegroet hier is Ashtar met een bericht over de totale opname van het Licht. In 2019 gaan er sluiers verdwijnen om het Licht van de poort van de Hogere Liefde diep in de aarde binnen te laten komen. Deze resonantie zal de aarde verwarmen en verlichten, waardoor er in de diepte van de schaduw een verlossing komt.

Halverwege het jaar komt er een explosie van Licht vrij, de gradering van de opbouw hiervan is nu bezig en zal zich manifesteren in jouw hart lief mens en dan gaan er poorten open van vernieuwing. Deze snelle ontwaking zal een reeks van zeer bijzondere ervaringen opleveren.

SCHADUWDEEL

Schaduwdelen zijn energieën van een verstoord verlangen, die steeds opduiken en weer weggedrukt worden. Vele trauma’s zijn daaruit ontstaan: “een gefrustreerde buitenwereld die brutaal in jouw wereld zijn binnengestapt en je geest zonder pardon besmeurde en verraadde”. Deze hebben jou uit elkaar gerukt. Vanuit de diepte van de aarde zullen er sloten opengaan, om dit alles te ontsluieren. Om tot een helderheid te komen mag je ook je eigen schaduwen op gaan ruimen.

WEES NIET BANG

Wees niet bang voor het schaduwdeel wat naar boven kan komen. Kijk het in de ogen en laat het grote Licht alles beschijnen, zodat deze schaduw zal (samen)smelten in het Licht van de dageraad. Deze nieuwe manifestaties gaan gepaard met golven van bewustwording, die diep in de ziel verankerd gaan worden. Jouw Lichtdeel gaat ontwaken en dat veroorzaakt een speciaal gevoel.

LICHTDEEL

Al lopende op dit nieuwe pad zal het Lichtdeel binnenin je steeds krachtiger gaan schijnen. Hoe verder je op dit nieuwe pad van bewustwording komt, hoe groter het verlangen wordt naar een nieuwe liefdevolle wereld. De visioenen van manifestatie gaan zich op een realistische wijze ontwikkelen, zodat er werkelijk een vernieuwing op gaat staan.

Het is de ontwikkeling van de geest, waarin de spirit van het nieuwe opstaat. De gelaagdheid van bewustzijn mag gezien worden als een opgaande beweging. Die zich steeds in verschillende stadia laat zien. Omarm het Lichtdeel en accepteer het schaduwdeel dat vanuit verdriet is ontstaan. Doe je dit niet dan blijf je in rondjes ronddraaien, net zolang totdat je hier heel moe van wordt en het los moet laten. Put jezelf niet uit en laat op tijd los, want het ego is hetgeen wat het wil vasthouden.

Wanneer je tot dit bewustzijn kan komen, wordt alles heel helder en duidelijk. De verwarring zal oplossen en jouw pad wordt zichtbaar. De visie van je wensen gaan samenkomen op dit pad van de nieuwe aarde. De mist die eerst als een deken over jouw toekomst hing, lijkt nu langzaam op te lossen. Je hebt lang gedoold op aarde, zoekende naar een goede manier van leven en daar komt nu een eind aan. De start van nieuwe mogelijkheden gaan zich vormen vlak voor je voeten en je hoeft hier alleen maar in te stappen, zodat je mee kan gaan in deze nieuwe stroom van liefde en openbaring.

Ja, het klinkt als een wonder en zo zal het ook zijn.

Verwacht het onverwachte en twijfel niet langer, stap door en wees moedig. Zodra dit deel zichtbaar gaat worden, is het niet moeilijk meer om verder te gaan. De aarde is zich aan het vernieuwen en jij gaat daarin mee. Het klinkt heel simpel en dat is het ook. Het wordt ingewikkeld wanneer jouw geest vele omwegen maakt en niet tot de kern kan komen. De kern van de waarheid is diep in jouw hart verankerd en de aarde voelt dit aan. Zij zal ook meehelpen om elk mens in die waarheid te ontmoeten. Haar resonantie gaat steeds meer veranderen en dat levert weer een nieuwe resolutie op. (Resolutie = scherper beeld).

VELE WAARHEDEN

Even wordt het een zoeken in de veelheid van waarheden, die uiteindelijk als een snoer aan elkaar geregen zullen worden. Tot die tijd zal het aftasten zijn, wat de waarheid is en hoe jij jouw waarheid kan manifesteren. Wees gerust er is ruimte voor elke waarheid, waarin vele inzichten gaan komen. De mens zal tot een openbaring komen van waarheden en de oplossing zal een opluchting zijn. Op die manier kan de angst losgelaten worden. De dualiteit zal vanaf dat punt heel anders beleefd worden en de vele waarheden dragen elk een mooie kleur. Deze schakeringen van kleuren vormen samen één grote waarheid. Met elkaar, kan de mens in elke waarheid een aankoppeling maken en deze samen uitd(r)agen, dit wordt een totaal nieuwe ontdekking voor de mensheid op aarde.

©ART-hura “Resolutie van waarheden”

KOSMISCH BEWUSTZIJN

Daardoor kan er een geestverruimend bewustzijn ontstaan en deze reikt veel verder dan het aarde-bewustzijn, het kosmisch bewustzijn kan nu ontwaken en krijgt een duidelijke vorm. De wetenschap zal niet langer vastzitten in oude modellen van tijdslimieten. Het doorbreken van dit vastgeroeste beeld wordt losgelaten, zodat er een totaal nieuw pad opengaat. De ontdekking van het kosmisch kompas zal grote gevolgen hebben voor de evolutie van de mens en de aarde.

Eerst zullen deze vernieuwde beelden via de fantasie en dromen tot jullie komen, zodat er een soort voorbereiding plaats vindt. Een gewenning aan beelden die nog niet bestaan, zullen eerst geopend worden om vertrouwen en een veilig gevoel te verspreiden. Het vertrouwd raken met de vernieuwing is een belangrijk onderdeel van deze opgaande beweging die jouw vibratie zal laten stijgen.

Wij vanuit de Lichtdimensies staan klaar om elk mens te ondersteunen en om de vele vragen te beantwoorden.

Dit was Ashtar en ik groet het Licht in je hart,

Namasté

30 januari 2019

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ahtarcommandnederland.com

©ART-hura All rights reserved

#2019 #Licht #Ashtar

558 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda