• Arthura Hector

3-3-3 Portaal


Goede dag lieve mensen, hier spreekt Ashtar. Via deze nieuwe boodschap wil ik graag uitleg geven over het Portaal van de drie-eenheid.

Portaal van de drie-eenheid

Wanneer het portaal van de 3-3-3 codes geopend wordt, worden de resonanties van de aarde aangepast en verankerd via een nieuw geluid. De eerste fase van de verschuiving van de aarde is nu een feit. Dit vond plaats op 3-3-2019.

Wat houdt dit alles in?

De verschuivingen van de aarde gaan plaatsvinden in verschillende fases, zodat de mens en alles wat leeft op aarde zich kan aanpassen aan deze nieuwe vibratie. Voor sommige die heel gevoelig zijn betekend dit een omslag in hun frequentie, zij zullen dit ervaren als een flinke sprong vooruit. Ook voor degene die ervoor open staan en klaar zijn om deze frequentie nu te ontvangen, is deze boodschap bedoeld.

Er kan letterlijk een verschuiving in je leven plaats gaan vinden, vaak start dit alles ruim voor het 3-3-3 portaal open gaat of vlak erna. Kijk even terug waar jij stond op 3 maart 2019, voel deze energie en de omslag die plaats vond. deze is zich nu aan het verankeren. Gebeurt er volgens jou nog niets? Dan mag je nu inzicht gaan krijgen om de verborgen signalen te gaan herkennen. Let de komende tijd maar goed op wat er zoal om je heen verandert. Daar liggen de antwoorden.

Inzicht verkrijgen

Voor degene die dit niet kunnen waarnemen of voelen: Mogen nu een moment nemen in gedachten en naar het verleden reizen. Wat komt er nu spontaan naar boven? Schrijf dit op, begrijp je dit direct of heb je nog meer uitleg nodig. Dan mag je gaan kijken wat er het afgelopen jaar is verandert of wat je graag verandert had willen zien. Zijn er veranderingen ontstaan, dan ben je goed meegegaan in de verschuiving van het nieuwe.

Blokkade

Zijn er blokkades in je persoonlijke situatie en voel je dit al een tijdje? Blijf je vechten tegen bepaalde ervaringen in je leven, dan is het echt tijd om dit nu aan te gaan pakken. Stem je af in een stiltemoment, meditatie of gebed op de nieuwe resonantie van de aarde. Plaats jezelf nu in die verschuiving van oud naar nieuw. Voel die verschuiving ontstaan en zeg hardop wat je wilt veranderen en/of waar je tegenaan loopt. Kijk wat er gebeurt. Schrijf dit alles op na deze oefening en neem het mee wanneer je gaat slapen, leg het vlakbij je. De volgende morgen schrijf je de droom op en doe dit de komende tijd regelmatig. Je zult zien dat je nu via je eigen innerlijk kennis op de hoogte wordt gesteld. Je krijgt inzicht in je blokkade.

Wanneer er uit deze oefening geen resultaten komen, dan ligt je blokkade diep weggestopt. Blijkbaar ligt er een stevig slot op en ben je vergeten hoe dit te openen. Wij kunnen helpen, maar vaak heb je dan meer nodig. Iemand in fysieke vorm die als kanaal kan dienen om jouw verder te helpen.

Gevoel

Alles heeft te maken met het gevoel verder te openen, via de nieuwe poort kan dit vanzelf ontstaan. Kijk maar naar de dieren en de aarde, veranderingen gaan vanzelf. Maar vele programmeringen vanuit de illusie houden je vaak vast vanuit angst. De angst in deze kosmische verandering ligt vaak in de galactische lagen.

De aarde verandert niet zomaar, het is planetair. Het raakt alles aan in de kosmos. Het raakt het kosmisch bewustzijn aan en daar kunnen bepaalde onderdelen liggen die liever niet geopend willen worden. Het kunnen herinneringen zijn van tijden en tijdslijnen die deze verschuiving van de aarde willen tegengaan. Deze angst is terecht, dus geen nonsens. Wees lief voor jezelf en voel via je energie wanneer je dit zachtjes kan openen. Zie dit als een kosmische therapie. Sommige van jullie zijn teruggeplaatst in de tijd op aarde en weten wat er staat te gebeuren. Wil je dat dit weten open gaat? Sommige krijgen angstaanvallen omdat er veel is mis gegaan in het verleden van de aarde. Zij willen dit niet weer beleven.

Verleden en toekomst

Het verleden en de toekomst komen naar boven in het bewustzijn en dat kan verwarrend zijn. Probeer zo duidelijk mogelijk alles een plekje te geven, vanuit rust. Vele kunnen daardoor doordraaien. Let goed op jezelf en blijf bij je eigen gevoel, volg dat gevoel. Jouw gevoel leidt je naar een punt waar alles duidelijk wordt en wat je aan kan.

Gordijn van de kosmos

De aardse illusie en jouw innerlijke kosmische herinneringen kunnen ook in elkaar vast gaan lopen. Door deze verschuiving van de aarde, wordt er een soort kosmisch gordijn open geschoven, het gordijn wat veel kennis en beelden tegenhield, legt nu veel bloot. Er wordt een hoop kennis zichtbaar gemaakt en dit alles geeft de mens de kans om kosmisch bewust te gaan worden. Het hart is daarbij nodig, want dit is de poort naar de kosmische kennis. De kosmische communicatie verloopt via het hart. Het hart begrijpt dit veel beter dan het hoofd.

Mensen die teveel in het hoofd vast zitten, kunnen deze verschuiving niet goed dragen. Zij gaan ervaringen krijgen waarbij het hart wordt geopend.

Drie-eenheid

De drie-eenheid gaat open en zal het hart gaan aanraken vanuit de Heilige Drie-eenheid en de Heilige Geest. In de dualiteit op aarde betekend dit: de eenwording van de duale delen, ten eerste in het hart.

Je mag mij altijd roepen en de liefde van de Christusenergie draag ik mede uit via deze Heilige Geest van Drie-eenheid.

Namasté

Dit was Ashtar

Ik groet de rust en vreugde in je hart

5 maart 2019

Deze boodschap mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

#333portaal #Ashtar

322 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda