• Arthura Hector

Dr. Steven Greer: 3 mensen uit mijn team, waaronder de ex-directeur van de CIA, werden vermoord


Sophie Shevardnadze: Gesprekken over UFO's die in onze lucht zweven, zijn al tientallen jaren een boeiend fenomeen voor onderzoekers en het grote publiek. Worden we van bovenaf bekeken en zijn we klaar om het onbekende te ontmoeten? We vragen het aan Dr. Steven Greer, directeur van het Centrum voor de Studie van Buitenaardse Intelligentie en het Disclosure Project. Video van 15 februari 2019.

Ik heb dit interview (zie video) Nederlands ondertiteld, (was heel veel werk) zodat iedereen dit kan bekijken en kan volgen: UFO's, ET-contact en wat wij zelf mogen ontwikkelen: De geopolitiek, wat er er aan de hand is wereldwijd, zelfs universeel. Dr. Steven Greer is mijn grote voorbeeld, hoe hij in het contact staat met ET's en naar de wereld kijkt. Ik begrijp dit helemaal, voel het zelf ook zo. Vele dingen klinken zo bekend. Hij kan het zo goed verwoorden en heeft vele bewijzen. Dank je wel Steven. Zo begrijpen andere mij ook beter in wat ik bedoel.

Video-interview tussen Sophie Shevardnadze en Dr. Steven Greer: directeur van het Centrum voor de Studie van Buitenaardse Intelligentie.

#DrStevenGreer

251 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda