• Arthura Hector

3-3-3 code en UFO's van Venus


Gisteren was een bijzonder mooie dag, met veel zon en deze energie droeg de reflectie van de laatste 3-3-3 portal van maart 2019.

De afgelopen week heb ik hele aparte omzettingen gehad, deze vonden plaats tussen 2 en 4 uur s'nachts. Daarnaast waren er aanvallen op mijn hoofd, waardoor ik midden in de nacht een rondtollende wereld waarnam. Nee, niet leuk. Hoe ik mij ook bewoog, alles werd alleen maar erger. Zoals ik al eerder heb verteld, ik heb een hele moeilijke periode achter de rug.

Het had met verschillende dingen te maken, een omzetting van de verschuiving die ook de aarde nu maakt. Je kunt daardoor buiten de synchroniteit komen van het regenboogpad.

UFO

Maar vannacht na een lange tijd weer een mooie UFO waarneming. Ook de dag erna weer als bevestiging in wat ik dacht: een UFO, een groot licht wat op één plaats stilstond en drie keer aan en uit knipperde. De hemel was helder, geen bewolking. Ik zag geen vliegtuigen in die buurt. Zij droegen een boodschap bij zich over deze tijd en de 3-3-3 code van drie-eenheid. Alles wat oud is kan in de vernieuwing mee, maar wanneer het niet mee wilt, blijft het achter. Daar liggen de vele verwarringen en chaos in besloten.

Het gaat om de nieuwe afstemming van een totaal ander pad van vernieuwing en dat klinkt mooi, dat is het ook! Maar kan pittig verlopen, dat is de realiteit. Die mogen we gaan benoemen naar elkaar. Laat dat ego maar achterwege, juist wanneer je veel (sterren)licht in je draagt zijn de verschuivingen fysiek aanwezig. Het geeft aan dat je in de ascentie bent gestapt. In de maand maart van 2019, is er veel beweging en omzetting geweest. Maart sluit het eerste kwartaal af van 2019 en deze is niet mis:

3-3-3 PORTALEN IN MAART 2019

Er is meer aan de hand dan alleen de drie-eenheid die zich opent, er is ook een paradox energie die zich nu weer laat gelden. Dit maakt het helemaal echt heftig. Dit betekend dat de energie vanuit het oude opnieuw een reset krijgt en een nieuwe drie-eenheid energie op aarde neer wordt gezet.

De eerste portal: 03-3-2019 (3-3-3),

De tweede portal: 12-3 2019 (3-3-3)

------------------------------------------------------------------------------ >> Hier begint de paradox energie, de gespiegelde vorm. Van oud naar nieuw! Een pittige verschuiving.

De derde portal: 21-3-2019 (3-3-3)

De vierde portal: 30-3-2019 (3-3-3)

UFO 's

Zie je hoe alles zichzelf spiegelt in de datum van de poorten? Dit werd mij gisterenavond doorgegeven, nadat ik een mooie UFO waarneming deed. Na lange tijd lieten zij zich weer zien. Eerst kwam er een etherische UFO tevoorschijn, heel groot voor mijn raam boven. Zij lieten zich zien en vertelde dat zij van Venus kwamen. Mijn hart maakte een sprongetje en ja voordat dit alles begon, kon ik mij niet ontspannen. Ik dacht nog wat is er aan de hand, waarom ben ik zo onrustig. Plots kwam er een beeld in mijn hoofd van een UFO en ik dacht nog, ooh dat is lang geleden, wat zou ik dat mooi vinden als afsluiting van deze mooie dag. Het is een opbouwende energie, een ufo waarneming heeft altijd met een tijdslijn te maken die niet gelijk is aan de onze. Vandaar dat het gevoel wat ontstaat, geeft de veranderingen aan in het elektro-magnetisch veld. De bogen en lussen die deze verandering brengen vormen deze opwellende energie.

Uiteindelijk werd het een soort UFO show en meerdere lichten lieten zich zien. Er kwam ook een sateliet voorbij en daarop scheen de zon even, maar dat was een hele andere vorm licht dan wat ik eerder waarnam. Fijn dat ik dit zo kon onderscheidden. Er wordt altijd tegen mij gezegd vanuit het Licht, dat een UFO contact iets bij je opent. Het maakt je bewustzijn open voor een andere trilling. Zowel etherisch als fysiek. Etherisch betekend alleen maar dat het fijnstoffelijk is en doorwerkt in de etherische laag van de mens. Fysiek is grofstoffelijk en zo komt het je fysieke geest en lichaam binnen. Beide ervaringen zijn realistisch en waar.

Na deze mooie ervaring kwam Ashtar bij me en zei, we gaan je nu een healing geven. Om alles weer in de juiste nieuwe afstemming te zetten. Hij werkte met lichtbollen over heel mijn lichaam, maar vooral boven mijn hartchakra en dat opende een verdriet. De week voor dit laatste 4e portal zich opende heb ik iets intens mogen loslaten privé. Tegelijkertijd heb ik ook een stuk natuur mogen omzetten.

HET LANDGOED ULVENHART

Een landgoed waar je vrij kunt wandelen en ik was er nog nooit geweest. Prachtige natuur, hertjes rende voorbij en de buizerd was alom aanwezig. Deze cirkelde voor de zon en nog veel meer. Totdat er vanuit het heldere water een energetische zwarte adder mij beet bij de keel.. WOW! Dat zijn signalen dat er iets mis is in de energie, een storingsveld. Uiteindelijk kreeg ik meer informatie toen we verder wandelde, het was een prachtige dag. Eve later in de verte zag ik een oud vervallen landhuis. Ik zei gelijk: ooh een hounted house! Daar is iemand aan het spoken.. Ik zag met mijn innerlijke oog een oude man die niet blij was (terwijl ik dit zo vertel voel ik mijn nek weer en wordt ik duizelig) en mijn vriendin vertelde dat daar een oude man was overleden en dat nu de familie ruzie maakte over het landgoed en wat ermee gedaan moest worden.

Ja zei ik, dat is het addergebroed.. het storingsveld.

Even later kreeg ik een heftige hoofdpijn, alsof er een klap op het hoofd plaatsvond wat met deze plek te maken had. Iemand die een tak op het hoofd kreeg of was er meer aan de hand?

Soms gebeurt het dat wanneer ik een bepaald deel van de natuur betreed er waarnemingen ontstaan. Daar mag iets omgezet worden. Soms is het gewoon mooi en communiceer ik met deze andere levensvormen en soms vragen ze hulp.

Dolende zielen die verstoringen maken

Uiteindelijk liet ik alles los tijdens mijn vertrek. Vaak komt het dan in de nacht bij me, voor de omzetting. De oude man uit zijn dolende staat gehaald, in verschillende stappen. Het was blijkbaar nodig om hem door verschillende poorten van licht laten opstijgen en dit werd in drie keer gedaan. De eerste poort: De zon en de roofvogel kwamen tevoorschijn en hij werd zich bewust dat hij dolende was. Tweede nacht, ik zag hem nu als een echte heer, goed gekleed maar ook erg dominant en hij was gewend te manipuleren. Hij vertelde dat hij zich zorgen maakte over het landgoed. Vooral over het geruzie van zijn kinderen. Hij had op zijn sterfbed aan 1 van zijn kinderen gevraagd om dit op zijn manier op te lossen en dat werkte averechts. Dat werd oorlog.

NIEUWE AARDE ENERGIE

Ik heb hem toen uitgelegd over de nieuwe aarde en de verschuivingen die nu optreden en dat het oude niet meer werkt zoals eerst. Terwijl ik dit uitleg ontstaan er beelden die we beide kunnen waarnemen, deze beelden geven een emotie weer en zo communiceer je dan multidimensionaal. Dit is de taal van de kosmos.. Hij begreep het probleem en de blokkade en nu werd er een lichtpoort geopend die iets hoger lag dan de fysieke poort van de vorige nacht (de zon), maar deze was niet de lichtpoort die ik mag openen naar de Hemel van liefde. Het voelde wat gevoelloos aan, het was een prachtig licht, maar ik ervoer hier niet de diepe vrede en liefde, die ik normaal voel. Hij werd wat onaardig en voordat poort drie die de volgende nacht tevoorschijn kwam, vertelde hij mij in een droom over de vrijmetselaarij. Hij nodige mij zelfs uit, ik vertelde hem dat ik hier absoluut niet voor koos. Hij probeerde met mooie praatjes en vleierij mij om te praten, hij beloofde mij zeer veel. De duizelingen waren een teken van overbelasting. Ik greep in.

OMLEIDING

Daartegenover stelde ik hem voor om de poort van de liefde binnen te gaan, om in de totale verlichting van de ziel te stappen en dat hij vanuit deze Lichtwereld vrede kan brengen over zijn kinderen op aarde. Dat kan echt, maar laat het oude kunstmatige licht dan los. Stijg verder door naar het Goddelijke licht en bevrijd iedereen die ooit op je landgoed was of woonde van het kunstmatig licht. Via de liefde en de eenheid kan alles opgelost worden. Geen dominantie, slavernij of manipulatie meer, zodat echt iedereen gelukkig kan worden. Hij verdween.

MAAR...De volgende dag kwam hij zo nu en dan voorbij en dat vond ik niet leuk. Ik werk met de witte lichtcirkels die regenbogen kunnen maken en nu riep ik nadrukkelijk het Goddelijke Licht en Jezus om mij extra te beschermen voor deze energie. Die bescherming is er altijd, ook nu loste het de negativiteit op naar de achtergrond, maar dat is niet genoeg.

HEMELPOORT

Mijn duizelingen waren nog steeds aanwezig, maar in lichte maten. Totdat er die middag een explosie van Licht ontstond en de Lichtpoort van de Hemel zich opende. Wanneer dit gebeurt, weet je dat het goed is. De helderheid van energie en de warmte omarmen mij dan de gehele dag lang. Dit zijn zeer hoge licht frequenties. Deze werken zo lang door. Dit betekende ook dat hij de keuze heeft gemaakt om alles los te laten en op te stijgen naar het oneindige Goddelijke Licht. Hij verdween helemaal uit mijn systeem. Ik ben blij dat ik dit mag doen, om moeder aarde te helpen.

Daarnaast zijn er natuurlijk de aardse zaken die in de stof ook gezuiverd mogen worden en dat is aan hen die nu leven, daar op het landgoed of waar dan ook.

NIEUWE VERSCHUIVINGEN

Mijn antroposofische fysiotherapeut vertelde mij dat de duizelingen vanuit de nek kwamen, tja soms zijn aanvallen zo fysiek. Het heeft dan in de stof tijd nodig om te genezen. Na jarenlang veel stress te hebben gehad, ook in de privésfeer, want dat raakt je zeer diep. Mag er nu eindelijk meer ontspanning komen.

Het nieuwe pad is voor mij een echte verschuiving die nu heel erg stevig doorzetten. Van een totale omzetting van geest, emotie en het fysieke.

De healingen van Ashtar waren heel goed en maakte veel los. Het is hard werken, maar hij zegt dat het jaar 2019 nodig is om alles nog een keer los te laten en jezelf opnieuw in de ogen te kijken en je af te vragen: waar gaat het steeds mis? Waar ligt nog een disbalans? Als je er dit jaar aan werkt, heb je daar volgend jaar veel profijt van. 2020 wordt de basis waaruit je kan gaan werken vanuit een nieuwe energie. Zorg dat je goed door deze verschuivingen heen komt, zet die basis neer.

DUALITEIT EN STARSEEDS

Naast prachtige ervaringen en tegelijkertijd in de vele lagen hard werken, meestal voor andere. Ontstaat er ook in mijn eigen systeem een verandering. Je geneest jezelf of je krijgt diepere inzichten die weer doorwerken in je eigen leven. Het licht in je wordt groter. Ik deel dit met jullie en misschien geeft dit steun: je bent niet alleen en ik kan je helpen in dit proces.

ASCENTIE

Dat is het pure ascentie-pad voor de starseeds (sterrenzaden). We zitten er middenin en wij vibreren op dat veld, het veld waar zich nu alles afspeelt. Dit veld wordt steeds zichtbaarder in de stof. Het raakt ons ook in de stof, het is niet alleen meer energetisch.

Namasté

Ik groet het licht in je hart

Arthura Hector

31-03-2019

aangepast op 6 april 2019

Delen? Het mag, maar wel in deze vorm en in haar geheel. Bronvermelding met websitelink: https://www.ashtarcommandnederland.com/single-post/2019/03/31/3-3-3-code-en-UFOs-van-Venus

Arthura Hector ©All rights reserved ART-hura

#UFO #333 #drieeenheid #Portal #paradox

196 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda