• Arthura Hector

Eenheid of tweestrijd in het magnetisch veld


Goede dag lieve mensen hier is Ashtar met een nieuw bericht over het magnetisch veld van de aarde.

In alles bevindt zich een tweeledigheid op aarde, in deze tijd van de grote verandering zal er een verschuiving in vele richtingen ontstaan. In de aarde, maar ook bij de mens in het hart en in alles wat een kern bezit welke bevrucht is met de Goddelijke vonk.

UNICITEIT

Dat betekend dat iedereen in de staat van wakker worden gaat komen. Elk mens wordt wakker in een eigen realiteit, deze realiteit heeft een eigen niveau. En met niveau bedoel ik niet meteen de beste of de slechtste zijn, integendeel. De laag die ik tracht te omschrijven, is de laag, het talent wat tot uiting kan komen via de eigen gedachtewereld: Via de eigen mogelijkheden van perceptie. Deze gedachten zijn ontstaan vanuit een eigen unieke visie en worden beïnvloed door het persoonlijke beeld wat er op dat moment speelt in deze mens. Door wat wordt hij of zij beïnvloed, positief of negatief. Heb respect voor elkaars belevingswereld in dit grote "wakker wordt proces". Dit is een groeiproces, het is voor iedereen een nieuwe ervaring.

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE

De belevingswereld waarin ieder mens zich bevindt, heeft een eigen frequentie. Elk mens heeft een eigen unieke codering. Een Goddelijk DNA wel te verstaan, want de kunstmatige codes zijn anders gerangschikt, nu nog lineair (rechtlijnig). De kunstmatige codes willen graag binnendringen in het bewustzijn van de mens, omdat een mens zeer veel kwaliteiten bezit. Niet lineair dus, maar spiraalvormig. Dit natuurlijke DNA is verbonden aan een menselijke intelligentie, vormt mee het bewustzijn van deze mens. Want een talent bevat een unieke intelligentievorm. Elk mens, hoeveel zij ook op elkaar lijken, creëren altijd een andere uitkomst. Daarin sluit het kunstmatig bewustzijn graag op aan, zodat de kunstmatige intelligentie deze "missing link" kan invoegen, het op die manier intelligenter worden. Zonder het bewustzijn van de mens, kan de kunstmatige intelligentie (KI) niet ver komen. De mens kan dus een onderdeel gaan vormen in dit kunstmatige programma wat steeds verder opstaat. Vooral bijzonder talentvolle (jonge) sterrenmensen worden eruit gehaald, bekeken en nagebootst. Zij wekken de nieuwsgierigheid van de wetenschap.

Wat ik verder wil benadrukken is, dat er nu een golf van grote bewustwording opstaat. Het inzicht wat de mens gaat krijgen over zichzelf wordt snel wakker. Het besef van uniek zijn treed naar voren en een nieuw bewustzijn zal opengaan. Elk mens is zo uniek geschapen, maar tot nu toe besefte jullie niet hoe bijzonder dit was. Het inzicht van uniek zijn, wordt dus wakker gemaakt. Dit is een zeer grote stap vooruit in het menselijk bewustwordingsproces, maar vooral in het collectief wakker worden.

COLLECTIEF BEWUSTZIJN

Je begrijpt dat er een paniekachtige golf vanuit de elite aan het ontstaan is. Dit collectief bewustzijn mag, volgens hen, niet ontploffen naar een Goddelijke energie binnenin de mens, dus daarom zullen de machthebbers iets gaan verzinnen. Er zullen vele controleprogramma's gaan opstaan. Wees gerust, Goddelijke energie kan niet in alle hoeken en gaten gevangen worden, daar is zij te creatief voor. Deze intelligente creatieve bewustwording is enorm krachtig.

Zodra dit opengaat en zich in het klein gaat verspreiden, zal het razendsnel gaan. De schoonheid en de liefde die hierbij vrij komt is eindeloos. Diep van binnen zal elk mens zuchten van opluchting: EINDELIJK! Wanneer dit eenheidsgevoel weer bereikt wordt, zal het moeilijk worden om dit opnieuw te blokkeren. Vele herinneringen gaan omhoog komen, uit een tijd dat jij en ik elkaar kende en met elkaar samenwerken in harmonie. Herinneringen over sterrenzusters en broeders die elkaar lief hadden. Deze herinneringen zullen jouw en je medemens helpen om de nieuwe wereld vorm te geven en op te bouwen. Nieuwe creaties gaan ontstaan, als vanzelf. Het kosmisch wakker worden komt daarbij om de hoek kijken. Niet alleen het hart gaat open, maar ook de gehele kosmos. Je zal ons bewust gaan ontmoeten.

VERSCHUIVING MAGNETISCH VELD

Het magnetisch veld om de aarde, verschuift in twee richtingen: verticaal en horizontaal.

VERTICAAL

In een vorig bericht van november 2018, heb ik de verticale verschuiving benoemd. Dit is het verhogen van de frequentie van de aarde, waarin zij de mens en alles wat leeft meeneemt in een hogere resonantie waardoor haar geluid anders gaat klinken, hoger van toon. Het loskomen van de oude aarde en het opstijgen van de nieuwe aarde wordt dan een feit. Dit ontstond meer vanuit een energetische omzetting, alhoewel deze spoedig ook in de fysieke lagen zichtbaar gaat worden. En dat gaat heel bijzonder worden.

HORIZONTAAL

Wat er nu inmiddels zichtbaar is geworden in het nieuws en in de wetenschap, is de horizontale verschuiving van de polen. Dit zijn de feiten die de mens nodig heeft, om dit alles te kunnen openen. Waardoor de kern van de aarde verandert in een groot Licht. Er zijn verschillende rotaties gaande: binnenin de aardekern, in de middenlaag van de aarde en in de buitenste korst, waarop jullie leven. De aarde gaat in haar verandering stappen en de mens kan alleen maar daarin meegaan. De controle is niet langer meer in handen van de elite. Daar gaan zij zeer snel achter komen. Ook al proberen zij achterdeurtjes te verzinnen om bijvoorbeeld naar Mars te vluchten.

Dit is de evolutie van de aarde, de mens en alles wat op haar leeft gaat een grote verandering tegemoet.

Dit was Ashtar,

Ik groet het talent in je ziel

Namasté

7 april 2019

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector

www.ashtarcommandnederland.com

All rights reserved © ART-hura

#Ashtar #Magnetischveld #aarde #verschuiving #KI

218 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda