• Arthura Hector

Het mannelijke principe en de kundalini


Goede dag lieve aardbewoners, hier spreekt Ashtar over de veranderingen die gaan komen. De deur van de definitieve verandering wordt nu op een kier opengezet want vandaag is het de poortdag van 3-6-3. Een code die de sleutels van de bevrijding in zich draagt van het vrouwelijk principe.


MANNELIJK PRINCIPE

Wanneer het mannelijke principe ontwaakt in de nieuwe resonanties van de aarde, kan het zijn dat zij wat bedeesd zullen reageren. het vrouwelijk principe is lang op slot geweest, ook in hun systeem. De mannelijke kracht is de beschermende energie, die het vrouwelijke mag ondersteunen. De man kan zich bedreigt voelen.

Daarnaast zijn er vele mannen met een vrouwelijke energie geboren op aarde, het was moeilijk voor hen om deze vrouwelijke zachtheid een plaatsje te geven. Hoe vaak werd hen niet verteld: "Een man te zijn en sterk op te treden, hard te werken om hun vrouw (partner) en kinderen te onderhouden?" De mannen met een vrouwelijke zachtheid zijn de mannen van de nieuwe aarde. Het wordt tijd voor hen dat zij ook voor deze zachtheid uit mogen komen. Een deel van hen, de homo-man, is zover en laat zien dat zij er ook zijn en nemen de ruimte in die zij nodig hebben. De andere groep waarover ik wil spreken is de hetero-man die in hun harde mannenwereld vaak afgeschilderd wordt als soft. Zij worden vaak afgewezen en niet begrepen. Zij hebben vele worstelingen meegemaakt, om die zachtheid te verbergen of om het er juist te laten zijn. Zij willen graag een wereld waarin de vrouwelijke kracht op mag staan, zonder dat hun man-zijn wordt aangetast. In hun herinnering leeft de ervaring dat zij gedomineerd worden door een vrouw. Al deze rimpelingen mogen geheeld worden.


Er zijn ook mannen en jongens, die stevig tegen deze vrouwelijke gevoeligheid in zichzelf hebben gevochten. Zij hebben dit onderdrukt, om te voldoen aan de harde wereld en wat van hen verwacht werd. Vele van hen gingen de oorlog dienen of toonde hun mannelijkheid op een andere manier, maar kwamen uiteindelijk in een burn-out terecht. Sommige werden huisman en voedde hun kinderen op, terwijl hun vrouw ging werken.

ZACHTE ENERGIE

Deze mannen met een zachte energie, zijn de mannen van de toekomst. Zij zijn degene die naar de aarde kwamen om dit deel te tonen en uit te werken. Deze sterrenman werd op aarde geboren met een missie. Zij hebben vaak traumatische ervaringen achter de rug op dit gebied, omdat zij weten dat het anders kan. Diep in hun hart weten ze het, maar konden hun missie niet uitvoeren. Zij konden ook de vrouw niet ondersteunen, zoals zij gewend waren of andere mannen. Zij voelde zich vaak tekort geschoten en vele raakte verslaafd aan seksuele beelden. Hun seksualiteit kwam in de knel. De vrouwelijke energie is voor hen net zo belangrijk als het mannelijke principe. Zij weten hoe ze de twee delen kunnen laten samenwerken, maar in een wereld geboren te worden waar het vrouwelijke waterdeel niet aanwezig mocht zijn, is dit erg pijnlijk. Zij konden niet meer in de heelheid zijn, met zichzelf of met hun partners.


BASALE STORING

Zo is er op vele fronten miscommunicatie ontstaan tussen mannen en vrouwen, waardoor er een basale storing ontstond. Deze werd versterkt door de emancipatie. Een grote verwijdering ontstond tussen de vrijgevochten vrouw die nu haar mannelijk deel ging ontwikkelen. De disbalans werd zo pijnlijk dat er nu een generatie van kinderen van gescheiden ouders is ontstaan. Nog meer ontwrichtingen komen daaruit voort en het missen van de vaderfiguur. Het is nu de tijd om de balans te herstellen en die tijd gaat komen.


Gevoelige mannen vormen een groep die tussen wal en schip zijn gekomen. Deze groep mannen gaan ook hun pad vinden. Het probleem is niet alleen bij de vrouw ontstaan. De grootste groep op aarde zijn wel de vrouwen die massaal werden onderdrukt en daardoor getraumatiseerd zijn. En zich alleen maar kunnen conformeren aan de mannelijke eisen die jullie wereld stelt. De vrouwen gaan hun ruimte opeisen, de deur staat al op een kier.


VAN DISBALANS NAAR EENHEID

Al eeuwen wordt er gesproken over de disbalans in jullie wereld, vele hebben er over geschreven en vele gaan er nog over schrijven. De beweging is fysiek in de vorige eeuw neergezet. De jaren zestig waren een voorloper op alles. Dit was een sterrenzaad wat gepland werd en deze kwam tot bloei en dat had een reden. De echo van deze sterrenzaden galmen voort in de toekomst en zijn verder ontwikkeld en dragen hun boodschap steeds verfijnder uit.KUNDALINI

De kundalini is een zeer belangrijke verbinding in het lichaam van de mens, tussen het vrouwelijke en mannelijke deel. In ieder bevindt zich deze prachtige energie welke in twee delen is opgesplitst en de kundalini maakt deze heel. De reden dat er zoveel disbalans ontstaat komt doordat de kundalini niet goed meer stroomt. De levensenergie is deels geblokkeerd. Het is dus een goed teken als dit weer gaat gebeuren.


Een waarschuwing naar degene de nu naarstig op zoek gaan om dit te openen is wel op zijn plaats. Iets wat zeer lange tijd op slot heeft gezeten, kan plots gaan stromen. Het is daarom aan te raden om dit alles in stappen te gaan ontwikkelen. De resonantie van de aarde wordt hoger en hoger, de kans dat de kundalini op een natuurlijke manier opengaat is zeer groot voor velen. Het psychische deel van de mens mag daarin mee ontwikkelen, angsten en trauma's worden zo ook uitgewerkt.. het ene staat niet los van het andere. Hou daar rekening mee en wees geduldig. Eerst zal de mannelijke energie die alles domineert tot rust worden gebracht. Het vrouwelijke moet eerst krachtig worden en zichzelf gaan uitbalanceren. Ook vrouwen die teveel aan mannelijke energie bij zich dragen en dominantie voorop stellen mogen ook wakker gaan worden, emancipatie was een goed iets voor een bepaalde tijd, maar mag nu overgaan in "feminine power". De vrouw en de man mogen weer gaan voelen en de zachtheid in zichzelf gaan omarmen.


GEVOELIGE MAN EN VROUW

Zodra de vrouwelijke golven weerklinken en alles gaat stabiliseren, kan de kundalini spontaan weer gaan oprijzen in verbinding. De mens kan nu echt gaan voelen wat zij gemist hebben aan liefde en eenheid. Spoedig zal er dan een nieuwe wereld ontstaan door hen die dit omarmen.

Recht daartegenover zal er een angst worden neergezet, om juist de kundalini als negatief te beoordelen. Dit is de angst van de manipulerende energie, om dit alles weer tegen te gaan. Stel jezelf de vraag en onderzoek: "Waarom zou je dit alles in jezelf gescheiden houden, als deze tot een mooi licht samen kunnen komen? Jouw lichtkracht kan zo groot worden als een zon en in het hart zal de Godsvonk gaan uitstralen. Liefde wordt iets moois. Mededogen en empathie staan dan vanzelf samen op. Vrede komt in het hart. "

Het zelfgenezend vermogen in de mens mag weer gaan stromen, de mens op aarde mag weer heel worden op alle fronten. Ook fysiek. De kennis die vrij komt wanneer de kundalini actief wordt is zeer groot. Dit is de kennis van de heelwording en deze ligt in iedereen opgeslagen, maar vooral bij de sterrenmens op aarde. Zij dragen de kennis nog helder bij zich en zijn gekomen om dit deel te tonen en uit te dragen, toch zullen zij zichzelf eerst mogen losmaken van de angsten die in hen leven. Er is veel geprojecteerd in jullie geesten van goed en kwaad. Dit deel mag elk mens zelf gaan helen in het hart, want daar vind de oorlog plaats. Niet alleen op de fysieke aarde is er een strijd, hetgeen wat in je hart speelt wordt weerspiegelt om je heen..Dit was Ashtar

Ik groet het licht in je hart


Namasté


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Maria-Arthura Hector, www.ashtarcommandnederland.com

©ART-hura all right reserved.

#Portal363 #Mannelijkeprincipe #kundalini #Ashtar

144 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda