• Geplaatst door Arthura Hector

Chief Arvol Looking Horse: Waarschuwing oude profetie


Walking the Red Road 19 mei 2019

Van CHIEF ARVOL LOOKING HORSE

19e bewaarder van de heilige bundel

Ik, Chief Arvol Looking Horse, van de Lakota, Dakota en Nakota Nations, vraag je om vanuit een Indiaans (inheems) perspectief te begrijpen wat er in Amerika is gebeurd, we noemen Amerika "Turtle Island" (Schildpad Eiland). Via mijn woorden probeer ik de wereldwijde gemeenschap te verenigen door een boodschap van onze heilige ceremonies, om spiritueel te verenigen: Elk op een eigen manier van geloven in de Schepper. (Creator is de vertaling naar het Nederlands: de Schepper is onzijdig).

WAARSCHUWING OUDE PROFETIE

We zijn gewaarschuwd door de oude profetieën voor deze tijd waarin we vandaag leven, maar we hebben ook een belangrijke boodschap gekregen over een oplossing om deze verschrikkelijke tijden te keren.

Om de diepte van deze boodschap te begrijpen, moet je het belang van heilige locaties erkennen en de onderlinge verbondenheid realiseren van wat er vandaag gebeurt, in de reflectie van de voortdurende slachtpartijen die plaatsvinden op andere landen en hier in ons eigen Amerika.

Ik heb deze belangrijke problemen al leren kennen sinds ik 12 was toen ik de Sacred White Buffalo Calf Pipe-bundel (Heilige Witte Buffel Kalf Pijp-bundel) en de leringen ervan ontving. Onze mensen hebben ernaar gestreefd de Heilige Plaatsen vanaf het begin der tijden te beschermen. Deze plaatsen zijn eeuwenlang geschonden en hebben ons gebracht tot de hachelijke situatie waarin we ons nu op mondiaal niveau bevinden.

Kijk om je heen. Onze Moeder Aarde is erg ziek door deze schendingen en we staan op het punt de mogelijkheid te vernietigen van een gezonde en voedende overleving voor de komende generaties, de kinderen van onze kinderen.

  • Onze voorouders hebben geprobeerd om onze heilige plaats genaamd de heilige zwarte heuvels van South Dakota, 'Heart of Everything That Is' (het Hart van Alles wat Is), te beschermen tegen voortdurende schendingen. Onze voorouders hebben nog nooit een satellietweergave van deze site gezien, maar nu die foto's beschikbaar zijn, zien we dat deze in de vorm van een hart is en als het snel wordt doorgestuurd, lijkt het alsof een hart klopt.

  • De Diné hebben Big Mountain beschermd: de lever van de aarde genoemd, en we lijden en gaan meer lijden onder de winning van de steenkool daar en de vergiftigingsprocessen die daarbij worden gebruikt.

  • De Aboriginals hebben gewaarschuwd voor de vervuilende effecten van het broeikaseffect op de koraalriffen, die ze zien als de bloedzuiveringsinstallatie van Moeder Aarde.

  • De inheemse bewoners van het regenwoud zeggen dat de regenwouden de longen van de planeet zijn en bescherming nodig hebben.

  • De Gwich'in Nation in Alaska heeft te maken gehad met olieboringen in de Arctic National Wildlife Refuge kustvlakte, ook bekend bij de Gwich'in als 'Waar het leven begint'.

  • De kustvlakte is de geboorteplaats van vele levensvormen van de dierlijke soorten. De dood van deze dierlijke levensvormen zal de inheemse bevolking in dit gebied vernietigen.

Aangezien deze destructieve ontwikkelingen zich overal ter wereld voortzetten, zullen we getuige zijn van veel meer uitgestorven dierlijke, plantaardige en menselijke bevolkingsgroepen, vanwege het misbruik van macht door de mensheid en hun gebrek aan begrip van de 'balans van het leven'.

De inheemse bevolking waarschuwt dat deze negatieve ontwikkelingen wereldwijd grote schade aanrichten. Er zijn veel, veel meer originele leringen en kennis over de heilige plaatsen van Moeder Aarde, haar chakra's en verbindingen met onze geest die zeker onze toekomstige generaties zullen beïnvloeden.

Er moet een snelle beweging zijn naar andere vormen van energie die veilig zijn voor alle Naties op Moeder Aarde. Het is nodig om de vele soorten gedachtegangen te gaan begrijpen, zij die deze vernietigende geest bevatten. Zij die continu "the spirit"(de geest) van onze hele internationale gemeenschap vernietigt. Laten we dit toe, dan zullen de machten van vernietiging ons gaan overweldigen.

Onze voorouders voorspelden dat water ooit te koop zou zijn.

Deze profetie was moeilijk te geloven! Het water was overvloedig, puur, vol energie, voeding en geest. Vandaag moeten we schoon water kopen, en zelfs dan zijn de voedzame mineralen eruit gehaald: het is gewoon heldere vloeistof. Op een dag zal water als goud zijn, te duur om te betalen.

Niet iedereen zal dan het recht meer hebben om veilig water te drinken. We falen erin om onze heilige locaties te respecteren, waarderen en te eren door de rijke grondstoffen, zoals mineralen en andere rijkdommen van Moeder aarde, eruit te rukken. Alsof Moeder Aarde eenvoudig een hulpbron zou zijn, in plaats van de bron van het leven zelf.

Het aanvallen van landen en het gebruiken van meer middelen om vernietiging uit te voeren in naam van de vrede is niet het antwoord! We moeten nu gaan begrijpen hoe al deze beslissingen de totale wereldbevolking gaan treffen; we zullen niet immuun zijn voor de terugkaatsing van de vernietiging. Het toestaan van voortdurende besmetting van ons voedsel en land heeft invloed op de manier waarop we denken.

Er speelt zich een "ziekte van de geest" af in de hoofden van de wereldleiders en bij vele die onderdeel zijn van het machtsysteem in onze wereld, met hun overtuiging dat een oplossing van vergelding en vernietiging van volkeren vrede zal brengen.

In onze Profetieën wordt ons verteld dat we ons nu op het kruispunt bevinden: ofwel verenigen we ons spiritueel als een wereldwijde natie of worden geconfronteerd met chaos, rampen, ziekten en tranen van de ogen van onze familieleden.

Wij zijn de enige soort die de bron van het leven vernietigt, want Moeder Aarde betekent: zoals in de naam van de kracht, minerale hulpbronnen en eigendom van het land. Het gebruik van chemicaliën en de methoden van oorlogsvoering die onherstelbare schade aanrichten, omdat Moeder Aarde moe wordt en geen gevolgen van oorlog meer kan verduren.

Ik vraag je om toe te treden bij dit streven om Moeder Aarde te helpen. Onze visie is dat alle mensen van alle continenten, ongeacht hun geloof, als één op hun Heilige Plaats samen te komen.

Van CHIEF ARVOL LOOKING HORSE

19e bewaarder van de heilige bundel

Arthura: Dit bericht heb ik vertaald naar het Nederlands: Daarnaast geef ik Ceremonies en healingen (NAR) voor moeder aarde tijdens volle maan of zonnecyclus, zowel binnen als op heilige plaatsen. Zie agenda en nieuwsbrief.

(Het bos en de druïde heeft mij weer een aantal keren geroepen, dus dan wordt het weer tijd. Volgende maand in juni weer naar het bos voor een mooie Ceremonie voor de Aarde en tevens een healing voor jou. Heel jezelf dan heel je de aarde.) Komende week trinity healing en ceremonies in het bos!

#Helpdeaarde #Aaarde #Ceremonies #ChiefArvolLookingHorse #Lakota #Dakota #Nakota #StandingRock

175 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda