• Arthura Hector

Adama: Binnenaarde helpt mee


Na lange tijd kwam Adama weer langs. Ashtar zat naast me op het randje van mijn bed en zei: "Arthura, Ik heb een oude bekende bij me die jou graag wil spreken". Adama begon te spreken en zijn gezicht kwam tevoorschijn, hij vroeg of ik weer naar de binnenaarde zou willen?"

Ik ze: " Jazeker, heel graag en wat is het lang geleden". Die nacht bracht hij mij naar de binnenaarde en dit is wat hij mij toonde en nu zijn bericht daarover:

Lieve mensen, hier is Adama met een bericht vanuit de binnenaarde. Inmiddels weten jullie misschien dat er een grote verschuiving plaats vind op aarde. Ik wil jullie vertellen dat deze verschuiving in alle lagen van de aarde plaatsvinden. Dus ook binnenin de aarde. Er zijn verschillende lagen en sferen die in de aarde tot uiting komen. Vele levensvormen die daar zeer gelukkig leven en niet willen dat hun lichtfreqentie wordt aangetast.

Daarom stuur ik deze boodschap vanuit de binnenaarde, om duidelijk te maken dat alles in beweging is. De binnenaarde heeft invloed op de buitenste laag van de aarde en vice versa. Het is daarom belangrijk te weten dat vele acties van de mens de aarde van invloed zijn op de binnenaarde. De uitputting van haar levensbronnen, maar ook de levensvormen die IN haar leven worden daardoor aangetast. Deze mogen niet vergeten worden, lang geleden bij de val van Atlantis zijn er vele gevlucht naar de kosmos en verschillende sferen in de aarde werden onbewoonbaar voor een lange tijd. Inmiddels zijn er vele soorten levensvormen weer teruggekeerd om deze delen weer te activeren en om de nieuwe aarde te verwelkomen. Zij willen meehelpen om de nieuwe aarde te laten ontstaan. Er wordt hard gewerkt vanuit de binnenaarde om de aarde en de mensheid naar een hoger bewustzijn te leiden.

Het leven in de binnenaarde hoort bij de mens, zoals de zon en het water. Alles heeft invloed op elkaar en zonder deze elementen wordt de aarde een heel andere planeet. Een zieke planeet en we willen niet dat haar ziel voorgoed vertrekt. Dus daarom wil ik vragen aan ieder die dit raakt, om steeds verbonden te blijven met alles wat op haar leeft. Bewust te kijken, te luisteren en de verbindingen te herstellen, ook met ons. De mens draagt een verantwoordelijkheid voor het leven op de aarde, maar ook wat er binnen in haar afspeelt.

Vaak zijn jullie je niet bewust van wat er in de aarde gaande is. Wij, levensvormen van de binnenaarde willen graag contact met jou. Zodat we samen de aarde kunnen dragen en ondersteunen in wat er nodig is. Wij nemen de mensheid niks kwalijk, want er is een grote onwetendheid.

Toch het openen van het nieuwe bewustzijn houdt niet op waar de aarde eindigt. Daar begint het pas, haar kern is verhoogd in frequentie en dit zal nog heel lang doorgaan. Totdat zij de sprong samen met jullie en alle levensvormen kan maken, vanuit een veilige modus. Want dat is de reden dat het vaak langer duurt. Niet omdat zij het niet kan, nee zij wil samen opstijgen en niet alleen, omdat zij weet dat zonder al dat leven in haar en op haar, er geen werkelijke aarde bestaat.

HELPENDE HAND

De vele levensvormen sieren niet alleen de aarde, maar zijn een noodzakelijk onderdeel van haar bewustzijn. Zij bezit het bewustzijn van de jonge nieuwe levensvormen en de zeer oude. Zij kan van eenzaamheid en verdriet sterven zonder haar aardezieltjes. Elke moeder, (of ouder) weet toch hoe belangrijk het is om een goed contact te blijven behouden met haar kinderen? Haar liefde is zo groot en onvoorwaardelijk, daar is niet iedereen zich bewust van. Alles op aarde is belangrijk om een goede overgang te creëren. De dimensies die nog niet waargenomen kunnen worden, zijn wel degelijk aanwezig. Laat hen niet wegvluchten voordat de nieuwe aarde gereed is. Wanneer deze onzichtbare aardezieltjes verdwijnen, verdwijnt er ook een typisch aardedeeltje. Een onderdeel wat eigenlijk niet mag ontbreken. Deze levensvormen klein of groot voelen het onheil en vertrekken voortijdig. Zij voelen het onheil in de lucht hangen van vernietiging, om zichzelf te beschermen stijgen zij op naar een andere dimensie, waar hun unieke levensvorm veilig kan leven.

Wij reiken deze levensvormen de helpende hand, zodat zij niet vernietigt worden en hun ziel verder kan groeien. Soms verblijven zij tijdelijk in een andere sfeer, soms verhuizen zij permanent naar andere dimensies. De keuze ligt bij degene die zich niet langer meer veilig voelen op de aarde. De dreiging is dan zo groot, dat zij voor altijd een trauma bij zich dragen. Ook daar helpen wij hen in mee, om weer terug te keren wanneer de aarde opgestegen en veilig is. Wij loodsen hen naar een sfeer, te vergelijken met soort Ark van Noach. Daar waar zij in een tijdelijke bewustzijn kunnen verblijven, zolang dit nodig is. Het is een tussenfase, soms keren zij terug naar de nieuwe aarde en soms gaan zij verder naar andere planeten of sterren.

DE NIEUWE ARK

Op dit moment werken we hard aan deze sferen die als tussenfase functioneren, de Ark. Want vele zielen kunnen op aarde hun basis niet meer hanteren. Deze etherische stations ontstaan wanneer er een evolutie van een planeet plaats vindt. Sommige zielen zijn zo uniek en waardevol, zij mogen niet vernietigt worden.

Zoals je merkt aan mijn woorden, is dit het onderdeel waar ik mij voor inzet, het raakt mij diep. Er is een nieuwe Ark gecreëerd. Zie dit niet als een boot, eerder als een etherisch platvorm in de vorm van een groot (lucht)voertuig die in vele dimensies kan verblijven.

NIEUW LEVEN IN DE AARDE

Nog een vreugdevolle boodschap welke ik graag wil delen, want de tijd is er rijp voor. Dit zijn de nieuwe geboortes van de aarde. De mens is zich daar niet bewust van, maar moeder aarde is bezig met de nieuwe geboortes van de nieuwe aarde. Vele nieuwe geboortes van nieuwe zielensoorten zijn inmiddels geboren. Deze worden geboren onder hele mooie en veilige omstandigheden die wij in de binnenaarde creëren. Daar waar een zeer hoog licht resoneert zijn wij bezig met de nieuwe geboortes en levensvormen die ontstaan vanuit deze evolutie. Moeder aarde schenkt ook nieuw leven, er is niet alleen vernietiging, dit is wat ik jullie wil vertellen. Hou je bezig met het behoud van de aarde, maar ook met het nieuwe leven! Dit is zo geweldig mooi om te ervaren en daarom wil ik dit delen met jullie. Voel dit nieuwe leven en wees vreugdevol. Dit nieuwe leven is vanuit Licht geboren. Zoals nieuwe lichtgevende bloemen en elfachtige wezens, maar nog veel meer. Zij creëren nieuwe vibraties en geometrische vormen. Zo mooi.

Er zijn levensvormen die vertrekken vanuit vrije wil, omdat de aarde verandert. Dat mag en is mogelijk en dit is niet vanuit vernietiging, maar vanuit eigen keuzes. Zij kunnen niet langer meer leven op aarde, omdat de aarde zichzelf vernieuwd. De veranderingen zijn niet voor iedereen van belang, voor sommige zelfs teveel. Op de oude aarde bevonden zich levensvormen die daarbij hoorde. Zij zijn nog niet toe aan een nieuwe aarde, het klinkt misschien vreemd maar ook daar zijn wij mee bezig om een helpende hand te bieden. Er zijn nog tal van planeten waar zij beter kunnen vertoeven. Daar waar de resonantie hen wel omarmd. Zo zie je dat een evolutie zeer complex is. Je kunt deze grote verschuiving zien als een grote verhuizing. Wie gaat mee en wie niet? Waar gaan degene naartoe, tijdelijk of voor goed? Hun ziel spreekt en wij kijken mee. Alles verloopt vanuit vrije wil en vanuit liefde. Sommige die niet geholpen willen worden, laten we met rust.

RESPECTEER KEUZES

Dit geldt ook voor de mens, wie wil mee en wie niet? Wees dus respectvol naar al het leven, elk leven is anders en leeft vanuit een andere visie. Dit klinkt niet zoals jij het voelt misschien, want wie wil er nu niet mee naar een nieuwe aarde van vrede? Waar liefde heerst en samenhorigheid. Toch zijn er die anders kiezen, wees daar op voorbereid. Probeer dit vanuit respect te zien, wees niet boos of verdrietig.

De komende jaren worden cruciaal op het gebied van keuzes maken, waar zal jij voor gaan? Welke richting trekt jouw ziel aan? Een grote invloed op je proces van vernieuwing zal de keuze zijn van je familie. Vooral wanneer er een splitsing komt. Diep in het hart gun je elk wezen een mooie wereld waar we allen samenkomen. Toch is niet iedereen daar klaar voor...

Niet alles wordt gezien vanuit vernietiging, juist niet. Dit is slechts een klein gedeelte, toch mogen we ons erom bekommeren. Zoals ik al zei, bepaalde levensvormen zijn zo uniek en mogen overgaan naar de nieuwe aarde om haar daar te verwelkomen. Zij horen daar en niemand mag hen dit ontnemen. Daar mag voor gezorgd worden en nu weten jullie dit.

WALVISSEN

Een schrijnend gebeuren is nu bezig met de walvis en het oceaanleven. Zij die volgens een eigen radar leven raken verstrikt in een geografische verwarring. De verschuiving die de aarde nu maakt, is geen gewoon onderdeel van de evolutie. Het is het gevolg van de mens en de onbalans die zij veroorzaken op aarde. Er zijn andere planeten die vanuit een dualiteit overgaan naar een heelheid en die geen verschuivingen en disbalans veroorzaken. Maar goed, elke evolutie verloopt uniek en volgens een eigen ritme.

ZIELENGROEP

We zijn daarom ook hard bezig om de zielsfrequentie van de walvis te ondervangen, wanneer zij met vele tegelijkertijd overlijden gaat hun familiebewustzijn onderuit. Hun familiebewustzijn is zeer sterk en hier helpen wij mee om het totale groepsbewustzijn over te hevelen naar een etherisch platform, zodat hun levenskracht die de aarde vervult en niet verloren gaat. Het ligt in hun DNA: de opdracht om de kennis te dragen voor de aarde, dit mag niet aangetast worden. In een andere dimensie worden zij verzorgd. Wat niet op aarde zelf kan plaatsvinden, zal in een andere sfeer wel volbracht worden. De walvis is een heel oud wezen en het is zeer spijtig dat dit mooie bewustzijn deze ervaring met zich mee moet dragen. Als het merendeel van het oceaanleven kan overgaan op de natuurlijke manier, komt het goed. Het gaat om de balans van alle elementen. Veel informatie en kennis kan overgenomen worden door ons (vanuit andere levensvormen van de aarde) en wij geven dit door aan jou, maar ook de mens met een verhoogd bewustzijn kan kennis vanuit een ander bewustzijn (dier, plant enz.) overnemen. Juist daar waar het sterft, gaat de informatie weer terug naar de aarde of naar jou. Maar ook vanuit een levend bewustzijn kan dit ontstaan.

Dus richt je visie niet alleen op vernietiging (verdriet), maar juist op het nieuwe (vreugde). Daarin ligt de hoop die jullie allen in gedachten mogen koesteren. Daarin wordt de mens sterk en krachtig. Daaruit kan er een nieuwe aarde geboren worden vanuit balans.

Dit was Adama en ik groet de liefde in je hart

Namasté

Arthura: Via mijn nieuwsbrief laat ik weten dat er volgende week een heel mooie Triple balance/ healing en ceremonie voor de aarde en jezelf: gaat plaatsvinden, iets bijzonders om alle delen in balans te zetten en in het bos. Maandag 17 juni via de volle maan deel 1: het water de vrouw/ donderdag 20 zonnewende, het vuur en het mannelijke principe: Wat allen bijelkaar komt op zaterdag 22 juni Maria magdalena dag. Zie nieuwsbrief voor meer info.

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

©ART-hura all rights reserved.

#Adama #binnenaarde

698 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda