• Arthura Hector

30 LICHTEN IN DE LUCHT?

Gisterenavond rond de klok van 22 uur, liep ik toevallig naar buiten. De lucht was zo helder en mooi. De sterren twinkelde. Mijn aandacht werd getrokken door een licht in de lucht en ik dacht nog: dat is vast een satelliet.


Maar even later kwam er weer een fel licht over mijn huis, en weer, en weer, en weer zo wel 30 stuks. Ik werd blij, Dit moeten toch UFO's zijn? Zoveel satellieten vliegen er niet rond.


Zij vlogen in een rechte lijn achterelkaar, met een tussenpozen.


Mijn zoon stuurde mij een berichtje: "Mam lichtbollen in de lucht, een heleboel". Vond het zo mooi dat hij dit ook had gezien. De volgende dag zocht ik het op bij UFO meldpunt, en ja een heleboel meldingen. Toen werd mij duidelijk dat het om satellieten ging. Blijkbaar had de overheid wel 60 satellieten gestationeerd in ons luchtruim.


Toen dit tot mij doordrong, vond het niet meer zo leuk en ik moet eerlijk zeggen. Dat het plaatsen van zoveel extra satellieten, blijkbaar voor snel internet 5G. Daar wil ik later nog op terugkomen.


Ashtar laat mij zien dat er een heleboel aan de hand is. Soms moet ik de dingen ook even laten bezinken. Waarschijnlijk heb ik dit waargenomen, samen met vele andere.

Op UFO meldpunt: In de komende jaren hoopt SpaceX topman Elon Musk zo'n 12.000 satellieten te lanceren om de hele wereld van snel internet te voorzien. Dit gebeurt in lanceringen van 60 satellieten tegelijk, die elkaar flink op de hielen zitten en zodoende door NOS al een"ufo-treintje"werd genoemd. Deze satellieten zijn vervolgens zichtbaar vanaf de aarde wanneer ze zonlicht weerkaatsen. Steeds meer van dit soort satellieten worden er op dit moment gelanceerd in de ruimte..


WEL EEN UFO

Een paar weken geleden heb ik twee lichtbollen gezien overdag. Zij vlogen naast elkaar tussen de wolken kwamen zij tevoorschijn aan de blauwe hemel. Dat was mooi en ze zijn er echt wel! Ook in de nacht komt het voor dat er felle lichten aan en uit gaan. Om even te laten zien, hier zijn we.

Warme groet Arthura


30-03-2020


UFOmeldpunt


131 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda