• Arthura Hector

Bijzondere poort op nieuwjaarsdag 11-22: uitleg via de nummerologie

Aktualisiert: 13. Jan 2020


Vandaag is het 1 januari 2020, de eerste dag van het jaar 2020. Alweer een bijzondere mooie krachtpoort die open gaat meteen in 2020. Je kunt het voelen, want de omzetting is alweer begonnen.


VERSCHIL 2019 EN 2020

2020 wordt een totaal ander jaar dan 2019. Voor sommige een opluchting want 2019 was voor vele best heftig. Naast de mooie veranderingen, waren er ook heftige ervaringen. 2019 was het voorbereidende jaar naar 2020. Ook het begin van 2020 zet nog even door in de trant van 2019, maar meer met een vleugje optimisme. De balans van de 2 zet alles goed neer. De cijfers 20 en 19 dragen een totaal andere energie. Gaan we deze via de nummerologie bekijken, dan ontstaat er uit de energie van 2019 opgeteld: het getal 12. Dit is in de tarot de kaart van de gehangene, deze ziet de wereld op zijn kop. Dit zegt iets over het veranderen van je perspectief. De waarneming wordt anders. Je wordt zowat gedwongen de dingen anders te gaan bekijken. Voor de ontwikkeling van het bewustzijn is dit een goed iets. Er ontstaat groei. Tel je 12 op dan krijg je een drie. Drie staat voor creatie, en een nieuwe geboorte.

2020 zet een geheel andere toon.


Voor vandaag: 1-1-2020. Vanuit de nummerologie bekeken kun je 11-22 los van elkaar gaan ervaren, waar ben je op je pad van verandering? Het meestergetal 11 brengt vernieuwing en transformatie. Dit is de reset van 2019 die door gaat. Maar omdat het getal 22 erachteraan komt opent dit het portaal van een zeer hoge dimensie. Dus vanuit de stap van 11, mag je doorstappen naar 22. De 22 staat voor stabiliteit, gronden en zorgt voor de balans van de 11, het brengt de vernieuwing direct in balans. Ontwikkel je snel, dan ontstaat er vandaag ook een 33 energie. Kom je goed door de energie van de 11 en 22 heen, dan kan er zelfs een meestergetal 33 tevoorschijn komen op je pad. Dit is een nog krachtiger element met een hogere trilling. Het getal 33 opent de poorten naar het kosmische bewustzijn. Weer een stap verder op de trap van bewustzijn kun je nu kijken en de dingen gaan ervaren. Je zal merken wanneer deze versnelling plaats vindt dat je visie voortdurend verandert. Dat geeft misschien even wat verwarring, maar uiteindelijk komt het tot rust. Gun het ook de ruimte en rust, want snel gaan is mooi, maar struikel niet over je eigen voeten. Dan kan je hard neerkomen, letterlijk en/of figuurlijk. Wanneer het fysieke niet mee kan in deze versnelling, neem dan een stop en ga later weer verder. Je mist echt niets. Integendeel, je ervaart meer in die rust en het kan je visie nog verder laten opengaan.

2020

In 2020 is er dus heel veel mogelijk, verschillende niveaus kunnen bereikt worden. Wanneer de 11 en de 22 verschijnen zoals vandaag op 1 januari 2020, kan er een versnelling ontstaan en dan kunnen er grote stappen voorwaarts gemaakt worden. Richt je niet alleen op het vooruitgaan, maar ook op de ontwikkeling op dit moment. Iedereen is uniek en ieder mag het op haar eigen ritme uitvoeren. Soms is je omgeving een rem op dit alles, dat heeft een reden. Af en toe stilstaan en kijken wat er speelt horen er ook bij.


Er gaan vele speciale dagen ontstaan in 2020 en volgens de nummerologie geven deze dagen een bijzondere kracht af. Er zijn nog meer zaken die een rol spelen, maar ga daar niet teveel op in en blijf niet steken in het bedenken hoe alles gaat. Laat het ook weer los. Het is de bedoeling om naar je gevoel te gaan luisteren, juist op deze dagen kan je hart versneld opengaan. Wanneer je teveel blijft vast zitten in je hoofd, ontstaat er een tegenkracht. Een onbalans.


2020 is de balansbrenger. Richt je vooral op de balans in alles of herstel deze. Vraag om hulpen begeleiding om de balans te mogen ervaren van 2020. Op die manier zal 2020 een mooi en krachtig kristaljaar zijn.


Ik wens je een sprankelend kristaljaar 2020!


Namasté


Arthura Hector


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com Ashtar Rose.


681 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda