• Arthura Hector

Het uitvouwen van jouw interne ik, wat is jouw positie?

Aktualisiert: 19. März 2020


Ashtar: Welkom lieve mensen. Ik, Ashtar wil jullie uitleg geven over de komende tijd. Want er gaat iets gebeuren met je innerlijke visie. Jouw interne IK KERN gaat open in een andere vorm. Het ontstaan van de visie van het begrip van het grote geheel, het Goddelijke, het totale plaatje en waar jij daarin plaats kan nemen, gaan open.


Jij bepaalt precies jouw positie, tenzij je dit weggeeft.


Jouw intuïtie geeft een bijzonder signaal af en dit signaal zal de komende jaren zo versneld opengaan dat er een interne openbaring gaat plaats vinden. Vanaf 2020 zal dit ontstaan en nu al beweegt het zich ernaar toe.


De maan van 12 december 2019 zorgt voor dit portaal 3-3-3. Deze opening wordt veroorzaakt door de trilling van een groot bewustzijn wat in de Aquarius energie geboren zal worden. Alles wat er voor deze periode ontstond was nodig voor de komende veranderingen.


De 3-3-3 trilling vormen een portaal wat dit deel versterkt en met deze komende volle maan wordt deze verzegeld. In jou en in de aarde. Zodat de kernen zich kunnen gaan versmelten. Jouw kern en die van de aarde worden dan één. Soms slechts voor één seconde, maar dat is vaak al genoeg. De informatie die dan wordt vrijgegeven is uniek en vooruitstrevend.

Het kan je ook overspoelen, omdat deze kennis het bewustzijn vergroot.


De nieuwe Aquarius kennis ligt bij elk mens op een unieke manier verborgen en deze gaat zich openen. Alsof er een nieuw deel in je opstaat en dit nieuwe deel mag je gaan begeleiden in deze aarde vol chaos. Wees er zuinig op en laat het groeien in harmonie.

Dit prachtige cadeau van Aquarius is jouw gegeven en kan je verder brengen in het zielencontact.


BEVRIJDING AARDE

Hoewel er nog vele zijn die werken aan het gevangen zetten van de aarde, zal de aarde bevrijd worden. Zij, die alles willen controleren hebben jouw positie nodig, om de aarde te versleutelen voor het nieuwe bewustzijn, dit verloopt via de mens. Want de mens is het kind van de aarde en zeer betrokken bij dit proces.


Dus hoe meer de mens, jij dus, dit begrijpt. Kunnen er grote veranderingen plaats vinden in het bevrijden van de aarde. De positie van jouw bewustzijn, kan jij alleen veranderen en in beweging brengen. Geef dit nooit uit handen, maar wees zelfreflecterend. Reflecteer jezelf in het kosmisch water van Aquarius en bekijk hierin je positie van wie je bent en waar je heen gaat. Wat is je volgende stap?

Laat de maan en het vrouwelijke water in jezelf stromen, om dit bewust te maken.


Misschien begrijp je nog niet goed wat ik hiermee bedoel, maar dat gaat komen. De mens heeft de touwtjes zelf in handen: " sta op voor datgene waar je passie ligt ". Zo simpel is het. Zo simpel kan het zijn.


Volg je intuïtie, want deze wordt zo krachtig. Jij bent een mens van de aarde en jij kan de aarde helpen om haar kern te bewaken voor misbruik. Dat is zo mooi, weet je dit wel? Geef je niet te vaak je kracht weg? Je positie weggeven? Nee, doe dat nooit meer. De mogelijkheden die op gaan staan zijn oneindig. Wanneer dit inzicht zichtbaar gaat worden, krijgt elk mens de moed om op te staan vanuit zijn of haar eigen kern.


GEZONDHEID

Gezondheid staat op nummer één in het Aquarius bewustzijn, dat is de onderliggende richting die gevolgd mag worden. Een logische richting.

Je kunt jezelf via dit thema verder gaan ontwikkelen op jouw unieke manier. Vraag erom! Er zullen vele manieren op gaan staan, om jezelf en de aarde gezond te maken en te houden. Er is niet één manier. Hoe fijn is het om te kunnen kiezen, zonder te strijden. Het mag er allemaal zijn, omdat elk mens anders is. Ga elkaar promoten en kies je waarheid zelf uit.


De energie die vaak verloren gaat aan het bestrijden van de waarheid, hoeven niet meer. Uiteindelijk lossen de patronen die in onbalans zijn vanzelf op. Aquarius geneest en houd de balans. Vertrouw daar op. Laat de angst maar los. Aquarius houdt niet van ingewikkelde patronen, maar van helderheid en eenvoud.


Hoe mooi kan alles zijn in deze vorm.


Dit was Ashtar en ik groet het Licht in je hart


Foto: https://www.etsy.com/shop/baophamart/


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com


12-12 volle maan ceremonie, de verdieping in jezelf.

421 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda