• Arthura Hector

Jim Morrison YOUNG PEOPLE

Aktualisiert: 11. Okt 2020

Arthura: Wat gebeurd er met de jongeren van vandaag in 2020? Hier een video van 1970, 50 jaar geleden, verteld Jim Morrison over zijn tijd en de jongeren die toen opstonden, de hippies, provo's en vele andere protesteerde tegen de gevestigde orde.


Waar zijn die jongeren van nu? De studenten, waarom zijn zij zo stil? Internet heeft daarmee te maken en met het zombieachtige gedrag van vele. De huidige jongeren generatie is tam en slapend. Of niet?


BOETES EN STRAF

Het zwaard van Damocles hangt hen boven het hoofd, nog voordat zij iets kunnen doen. de straf en de hoge boetes maken het niet aantrekkelijk. Ook zet het hen in een hoek. De manipulatie is goed neergezet, de lamgeslagen geest is een feit. Er is geen vrijheid om te protesteren, hun torenhoge schuld dragen zij op de schouders en.. door de corona mogen zij langer lenen? Wat, langer lenen, geef hen een onderbreking. geef hen dit geld waardoor zij hun studie hebben moeten verlengen of moesten zij deze nu staken. Komt er nog meer vertraging aan? Nee, de overheid denkt niet aan hen. Ze worden in een de hoek gezet, met een zwaar boetekleed. Wij ouderen vinden het gek dat zij niet opstaan? Vechten zij voor een nieuwe toekomst? Hun toekomst ligt in duigen. Het is een totaal andere tijd.


Komt goed uit nu de overheden een controle uit aan het oefenen zijn. Sinds maart 2020, dit jaar, is er een nieuwe oorlog ontstaan. Covid-19 crisis. Zij zijn de generatie die de grootste klappen gaan krijgen. Wij ouderen beseffen nog maar amper hoe triest hun toekomst eruit ziet. Wij hadden dromen, kunnen zij die zich nog wel permitteren? Dromen zijn zo belangrijk, vooral als je jong bent. Laat deze video een voorbeeld zijn hoe het was... nee, het was toen niet perfect. Maar er waren mogelijkheden en dat voelde vrij en er ontstond een vrijheid. jezelf vrij vechten.. om de toekomst een andere draai te geven. Maar wie weet wat er nog gaat gebeuren. Want dat het pittig wordt is een feit.

It's like he could see into the future. This amazing recording of Jim Morrison from 50 years ago feels like it could have been recorded yesterday. This CBC interview was recorded about one year before Jim's death in 1971 If you enjoyed this video please support us by sharing the video and leaving a comment below! Speaker: Jim Morrison Interview: Jim Morrison & Tony Thomas June 27, 1970 CBC Archives

335 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda