• Arthura Hector

JOUW KRISTALWENS VOOR 2020


Adonai hier is Ashtar en ik wil graag een mooie boodschap met jullie delen over de kristalkrachten. Want de tijd is rijp voor een bijzondere kristalwens. Het Lichtfeest op aarde stamt vanuit een ver verleden, het is een oud gebruik om het licht van de zon te eren in donkere tijden.


Tijdens dit Lichtfeest (winterzonnewende), wat eerder start dan het kerstfeest op 25 december, zijn er vele krachten in beweging gekomen. Dit jaar, maar vooral deze maand december vormt een ware explosie van kosmische kristalenergie. De astrologische bewegingen zijn uniek. Dit zal in 2020 enorm gaan toenemen en explosies van kristallicht staan nu op.


Op 26 december, tweede kerstdag, zal de nieuwe maan jouw kristalwens gaan uitdragen, maak je wens zichtbaar. Daarnaast zal de kracht van een zonsverduistering dit alles nog eens extra bekrachtigen. En daarna op 30 december 2019, zal er een vierde 3-3-3 portaal dit alles gaan bezegelen. Hoe krachtig kan dit zijn?


KRISTALLICHT

Het kristallicht tijdens deze winter, zal zich uitstrekken tot ver in 2020. Dat betekend dat er een koufront aankomt die ijskristallen zal manifesteren en wat niet vanuit het fysieke veld ontstaat, zal energetisch des te sterker toenemen. 2020 wordt het jaar van de kristallijne kennis.


Dat betekend dat het kristallichaam aangeraakt wordt, tot diep in het fysieke lichaam en tot in de kern van het bottenstelsel. Dit geeft de mens een enorme kracht, een boost. Dat hebben jullie ook nodig om het komende tijdperk te doorstaan. Kristalenergie draagt een heldere, zuivere en sprankelende visie uit.


Kristallen gaan een belangrijke rol op aarde spelen, er zal uiteindelijk een verschuiving gaan ontstaan. De energiecentrales zullen een andere vorm gaan krijgen en kristallen vormen hier een grote bron van inspiratie voor. Om met kristalkracht te gaan werken in het fysieke veld is enorm veel liefde nodig, de liefde om alles zuiver te kunnen bekijken. Het werken met kristallen kan niet opengaan in een rationele verklaring alleen.


WAT IS KRISTALENERGIE?

Kristalenergie bestaat niet alleen op aarde in een fysieke vorm, het komt overal in de kosmos voor. In allerlei vormen en lagen. Elke kristalvorming is uniek en zuiver van vorm.

Zodra jij de kristalenergie kan ontvangen, lijkt er een fris aangenaam briesje door je heen te waaien. Zacht tintelend, gaat dit door je heen en het zorgt ervoor dat elk wezen op aarde in dit kristallicht komt. Er zijn vele vormen van kristallen, zoals in het water. Deze zijn snel van vorm te veranderen. Het stabiliseren van een bepaalde kristalkracht in je lichaam gaat eerst via het water. Iedereen op aarde bestaat uit water en dus ook uit waterkristallen.

Het koolstoflichaam kan dus op die manier overgezet worden naar een kristallijne vorm.


SLAPENDE KRISTALLIJNE CELLEN

Helaas is dit deel slapende en de kristallen worden niet begrepen en dus niet herkent. Steeds wanneer er een liefdesenergie door je hart stroomt, wakkert het deze kristalkracht aan. Iedereen kan het zelf gaan trainen door alleen al aan kristallen te denken. Via gedachtekracht kan dat veld enorm snel opengaan. Jezelf in een kristal visualiseren, of afdalen naar de binnenaarde, waar vele grotten van kristal aanwezig zijn, kunnen een mogelijkheid zijn. De liefdevolle wezens vanuit de binnenaarde gaan ontmoeten, zal zich uit gaan breiden. Zij dragen veel kennis over de kristallen van de aarde en ook hoe jij je eigen kristalkracht kan openen.

Aquarius geeft die kennis vrij aan jou en aan iedereen. Omdat elk mens uniek is, gaat dit in verschillende disciplines open. Iedereen is speciaal, want Aquarius geeft vrijheid en ruimte om iedereen te motiveren om op te staan. Hoe klein, onzichtbaar of heel groot het ook is. Alles is mogelijk in dit vernieuwde "speelterrein" van Aquarius, vanaf 2020 gaat dit beginnen. De maand december draagt dit alles al in zich, kan je fysieke lichaam zo snel meegaan in dit avontuur? Begrijp je wat er aan de hand is met je geest en je fysieke lichaam? Ook emoties worden kristalhelder.


Dat betekend dat er veel duidelijk gaat worden, heldere visies staan op vanaf 2020. Juist ook om de aarde te ondersteunen en storingen op te lossen. Dit alles begint eerst in het klein op te staan, eigenlijk is het al begonnen in 2012. Je ziet het kost tijd en de aardse tijd lijkt langzaam te gaan, misschien veel te langzaam voor jouw sterrenlicht? Hier komt verandering in.


VERSNELDE KRISTALTIJD BREEKT AAN

De versnelling door het kristallicht is een feit, waar niemand meer om heen kan. Niemand zal precies kunnen uitleggen wat er aan de hand is, maar de ervaringen zullen speciaal zijn. De liefdeskracht zal gevoeld worden dwars door alles heen. Kristalliefde is zo mooi en zuiver, ook magisch. Mediteer hier maar op en als er poorten geopend mogen worden, om blokkades op te heffen, zorg dan voor een goede begeleiding om je heen. Het oude weten is immers heel anders van structuur dan de kristalkennis. De Hermetica gaat open en deze is niet langer meer een geheime kennis. Via het kristalbewustzijn gaat men deze begrijpen en toepassen.


Alles wat ooit geheim was, was gewoon onzichtbaar geworden achter de sluiers. Het zijn nooit geheimen geweest, maar alleen onzichtbaar geworden voor degene die in de sluiers leefde. De zuivere kristalenergie zorgt voor het opheffen van de sluiers, degene die hier in werkte bereikte lagen van hogere trilling. Hiërarchieën zijn niet ontstaan om andere te onderdrukken, maar om de stijging van de ziel veilig te begeleiden naar een volgende laag van liefde. Het is een gelaagdheid van trilling waarin een heilige kennis open kan gaan in fases. Er is geen eindpunt van de top te behalen, dan in het Goddelijke te eindigen met elkaar. Deze eenheidsenergie is heilzaam. Van daaruit kan er weer een andere trap van gelaagdheid betreden worden. Het is wat de eigen ziel wilt ervaren en niet wat God wilt bereiken met jou. Jij kiest vooral zelf je bestemming uit.


DANKBAARHEID

Het woord dankbaarheid lijkt op zich een mooi gegeven, toch kan er een schaduwkant opstaan als de mens zich onderwerpt in de vernedering om dankbaarheid te uiten. Het gevaar zit in het feit dat overal vernedering van het zelf verstopt ligt. Zoals de kastijding in vele religiën, pijn opent inderdaad een kanaal, als het een zuivere pijn is vanuit echtheid: Er kunnen trauma's doorbroken worden en vele inzichten ontstaan. Het maakt gaten in de sluier van illusie en daar ligt de kennis die je kwijt was.

Het kan en is mogelijk, maar dit wil niet zeggen dat men nu vanuit pijn moet gaan leven om het Licht te gaan zien. Het lijden op zich is niet nodig om het ware Goddelijke Licht te mogen ervaren. De wilde natuur op aarde draagt wel een bepaalde duidelijk in zich, daarin kan lijden voorkomen. De intentie erachter is zuiver, en vaak om de balans te herstellen. Wilde dieren die weer terugkomen, zorgen voor een natuurlijk evenwicht, maar vooral om de mens te openen in het kristallicht. Wanneer is een intentie niet zuiver? De mens die de natuur aantast heeft vaak eigen belangen en deze zijn niet helend voor iedereen. Deze onzuiverheid brengt storingen en de onbalans: ziekte.


Het lijden is een leidend woord geworden in alles, Aquarius gaat iets heel anders laten zien.

Kristalenergie hoort daar bij. Waarbij een zelfstandig vermogen, een volwassen houding kan gaan opstaan om de aarde te gaan bevruchten, om een kristallijne aarde te manifesteren.

Daarin is iedereen vrij om te kiezen. Wij zijn de kosmische krachten die al geruime tijd de kristallijne energie in zich dragen en wij willen graag contact maken met de aarde-mens om ervaringen en kennis te delen hierin. Het is vrij om dit te willen of niet, het is een mogelijkheid.


RESPECT VOOR ELKAARS WIJSHEDEN

Zorg dat het woord dankbaarheid je niet te klein maakt, laten we elkaar vooral respecteren in gelijkwaardigheid, maar ook in het unieke wat de ander bijdraagt. Respect is het juiste woord wat in Aquarius alles gaat bezegelen. Elkaar helpen of genezen is gewoon aanwezig, maar respect tonen is wel van belang. Vooral voor de heilige ruimtes die neergezet worden door hen die dit mogen doen. Dankbaarheid is een mooie kracht als deze goed begrepen word en niet om een neerbuigende reden toegepast wordt. Ga vooral uit van je gevoel hierin, als jij je goed voelt in dankbaarheid te tonen, doe dat dan. Want de intentie erachter zorgt voor de zuiverheid. Met welke intentie draag jij jezelf uit?


Dit was een bericht vanuit de kosmos, van mij, Ashtar en het kristallicht


Ik groet de heilige kristal in je hart, de poort van het kristallicht.


Namasté


24 december 2019


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.comPS: Arthura: Meldt je aan als lid, dan ontvang je de nieuwsbrief en blijf je op de hoogte.


927 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda