• Arthura Hector

Maan van verdieping: Vanuit de schaduw in het Licht 3-3-3

Aktualisiert: 19. März 2020


Durf jij het aan?

Wanneer de maan van verdieping bij je langs komt, gaan er poorten open die je nog nooit hebt gezien. Een nieuwe laag van verdieping staat op en wil zich laten zien aan jou. Nodig dit deel uit, verwelkom dit deel en treed uit de schaduw. Breng dit deel vanuit de schaduw naar het Licht.


Schaduwen zijn delen van ons die we vaak verdoezelen en verborgen houden. Schaduwen zijn delen die weggestopt zijn, omdat ze niet mochten zijn. Het verdriet mag geheeld worden en kijk wat er dan opstaat! Het wordt tijd om deze te omhelzen en binnen te laten in je leven.

De vorige manen van transformatie en perceptie hebben deze delen geprikkeld en wakker gemaakt. Aquarius maakt deel uit van deze bijna afgestorven delen die voor ons mensen heel nieuw zijn, maar toch zo bekend. Hoe kan dat?


OPNIEUW GEHEELD

Doordat ze dood gezwegen zijn konden ze amper ademhalen, amper tot leven komen op de oude aarde en deze dualiteit bracht teveel gevaar met zich mee. Dus het verafschuwen en het ver verborgen houden kon enkel nog maar een mogelijkheid zijn.


3-3-3 Portaal

Maar nu wordt het anders en vele zullen het niet meteen begrijpen wat er met hen gebeurt.

Het is een vorm van wakker worden, van herstel. Niet te bevatten met het hoofd en alleen te begrijpen via het hart. Het gevoel van deze maan brengt daarom ook een twist. Het een en weer schudden van je gevoel naar je ratio en omgekeerd.. en dan rijst de vraag: Gaat dit nog wel goed? Het is de tijd van de aftasten en beleven. De beleving van het nieuwe Aquarius gevoel.


Het zal je naar nieuwe gebieden brengen en het deel wat opstaat is wonderschoon. Je gaat beseffen wat er mis is gegaan en je staat op, misschien wel met gebalde vuist. Wat heb ik gemist, wat hebben ze mij afgenomen? Dat verdriet gaat eerst naar binnen toe, want je mag dit gaan verlossen. In jezelf, in je nieuwe deel. Wat nu zichtbaar wordt en langzaam, maar toch te snel opstaat.


Laat het oude begrip los van hoe te leven, omarm de nieuwe golf van het besef en zie, het komt tot rust. De diepe lagen mogen er zijn en boosheid om wat gemist is, hoeft niet. Want het is al goed, het is er nu wel. De omarming van dit alles geeft zoveel voldoening, dat boosheid, afgunst en alle negativiteit doet slinken.Je beseft dat het NU er toe doet. Dat NU voelt gewoon goed. Dat NU brengt vreugde door de bevrijding. Maar wanneer je teveel blijft zitten in je verwijt, gaat er iets broeien. Het nieuwe kan wéér niet ademen en wordt wéér verstikt door de waas van het trauma. Dan ontstaat er een nieuwe angst, de angst om dit weer te gaan verliezen en kijk je raakt het weer even helemaal kwijt.


Het nieuwe deel wat diep in je verborgen ligt, durfde lang niet boven water te komen, maar door Aquarius wordt het geprikkeld op te staan. Het is nog kwetsbaar en wat schuchter. Aquarius zal toenemen in haar kracht, dus dit deeltje zal sterker en sterker worden.. Laat angst niet je drijfveer vormen, maar de overwinning daarvan.


Geniet gewoon van dit nieuwe gevoel en wat het je brengt. Kijk gewoon elke dag opnieuw wat dit nieuwe deel nodig heeft. Je mag het beschermen, maar verstik het niet. Laat het ademen als een nieuw geboren baby, nog onwennig in deze wereld. Leer het opstaan en alles verkennen. Jouw nieuwe deel staat op, heel onschuldig en kwetsbaar. Het leert snel, het is superslim. Wanneer dit deel teveel wordt blootgesteld aan negatieve gedachten, vergaat het weer. Of het leert alleen opstandigheid.


Leer jezelf opnieuw kennen en wat zou je graag willen zijn? Voed dit beeld met mooie en krachtige beelden, woorden, klanken en liefde. Op die manier gaat jouw kern open in een prachtige visie van heelheid. Dit deel gaat je helpen om opnieuw op te staan, het brengt je nieuwe creaties en manifestaties. Het is tevens jouw toekomstenergie. Probeer alle angsten op deze manier om te zetten. Natuurlijk mag je ook dwars door de schaduw heen lopen, zo leer je jezelf het beste kennen. Toch met dit nieuwe begin in jouw ziel, is het weer zo opgelost. Wakker worden gaat op vele manieren. Het is ook het besef van wat Licht inhoud en waarom er schaduwen zijn.


Een schaduw bevechten kan een mogelijkheid zijn, maar wat doet dat met je? Waar raak je zo uitgeput van en waarom houdt het niet op? Omdat dit nieuwe deel in jou, veel meer opties in zich draagt. Nieuwe manieren om de schaduw te benaderen, te ontmoeten en te omarmen in liefde. Via de zachtheid van de waterenergie kan er veel schoongespoeld worden. Dat wil niet zeggen dat deze zachtheid makkelijk is. Het opent een waarheid en wat doet dat met je ziel? Wat doet dat met je mens-zijn? De mens heeft lang geslapen en schrikt dan vaak plots wakker in een andere wereld. Het leven lijkt dan even op een achtbaan, je hebt even geen controle over en houvast aan het oude. Maar wees gerust dit is tijdelijk. Je hele wezen moet wennen aan dit nieuwe gebied, geef het de tijd om te wennen. Ren er niet voor weg, maar misschien doe je dat wel? Het geeft niet, het is oké. Ren maar totdat je zo moe bent, dat je wel moet rusten. En in die rust, komen de woorden van het nieuwe bewustzijn: "Het komt goed".


In die rust komen de antwoorden vanuit de diepte van de aarde in je hart.


Ik groet het Licht in je hart

Arthura Hector


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com


Dit was het bericht van de verdiepende maan en de 3-3-3 poort die dit alles versterkt en beïnvloed. , deze volle maan wordt volgende week op 12 december gehouden. Wil je meedoen geef je dan op via contact. Of meld je aan als lid, dan ontvang je de nieuwsbrief.361 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda