• Arthura Hector

N.W.O. en de Aquarius kinderen

Aktualisiert: 10. Sept 2020


Hier spreekt Ashtar,

Goede dag lieve mensen van de Aarde, ik wil met jullie dit bericht delen over de kinderen van Aquarius die nu de aarde bewonen. Vele zijn inmiddels op aarde aanwezig en vele gaan nog komen met speciale talenten om deel te nemen aan de overgang naar de nieuwe kristallijne aarde.


Deze tijd van grote verandering staat voor de deur en vele worden nu aangespoord om op te gaan staan. Inmiddels breekt er een grote verwarring uit op aarde, de dualiteit ten top.

Tegengestelde krachten gaan nu in een geheel ander licht opstaan en laten zich op allerlei manieren gelden. Jullie weten allemaal dat de manipulerende machten een nieuwe vorm van slavernij willen neerzetten.


VRIJE WIL

Waarom is er een vrije wil? De vrije wil is een universeel recht welke tijdens de val van de aarde, aan de mens is gegeven. Door zelf je keuzes te kunnen maken op elk moment. Het kunstmatige spel van manipulatie is daarom zo complex en verandert steeds naarmate de mens opstaat en zich laat gelden. Zo is er al veel bereikt op aarde, maar toch steeds niet datgene wat zou moeten. De mens verleiden om voor een bepaalde richting te gaan kiezen, is het grote spel wat zich afspeelt.

JOUW VISIE EN KEUZE

Niemand wil slaaf zijn of onderdrukt worden. Spreek vandaag nog jouw visie uit waarin je duidelijk kiest voor een vrije wereld. Een wereld waarin iedereen de vrijheid kan omarmen en verlost is van elke vorm van manipulatie. Vele gedachten maken één grote kracht. Vooral nu de aarde gekozen heeft om naar een kristallijne vorm over te gaan, kunnen vele gedachten direct gemanifesteerd worden. Dat is de reden dat de Nieuwe Wereld Orde (N.W.O.) van start wil gaan, juist met ingang van dit kristallijne jaar. Vandaar de introductie van het corona virus, om angst te verspreiden. Zodat jouw aandacht ergens anders naartoe gaat.


JONGEREN EN NIEUWE SLAVERNIJ

De kinderen en jongeren van deze tijd, zijn de dragers van de toekomst en dus ook van het Aquarius bewustzijn. Hun DNA is uniek en daarom is de naam en afbeelding van het corona virus zo intimiderend. Het beeld van de cellen aantasten en ziek maken is een grote angst, een onbekende angst op wereldniveau. Het gaat hier om gedachten en gevoelens te beïnvloeden waardoor jouw zelf-genezend vermogen misleidt wordt. Jij geeft in principe onbewust toestemming om ziek te worden door jezelf dingen aan te doen die werkelijk heel ongezond zijn. Zo gaat de mens mee in een andere nieuwe illusie van de N.W.O.


KRISTALIJN BEWUSTZIJN

De misleiding is heel slim opgezet en goed doordacht. Elk mens, en vooral degene met een speciaal DNA (talent) willen zij elimineren, gevangen zetten of gebruiken voor hun eigen doelen. Juist vanuit de vrije wil! Als jij er zelf voor kiest dan omzeilen zij de universele wetten. Zij willen geen kristallijne planeet en zeker geen kristallijne bewoners op aarde. Wanneer het kristallijne leven gaat ontstaan verliezen zij de macht. Een kristallijne planeet bestaat uit liefde en laat vrijheid zegevieren. De groep van de N.W.O. zijn een kleine club rijke machthebbers en willen de wereld blijven beheersen, nu zelfs openlijk. Want de sluiers vallen weg en alles komt boven water, zij zijn druk bezig geweest om een nieuw plan te introduceren. Zij wisten dat dit zou gaan ontstaan. Zij hebben zich al heel lang voorbereidt. Beide wereldoorlogen waren een voorbereiding.


Wees niet bang

Heb vooral geen angst, want deze nieuwe kracht van het regenbooglicht is niet tegen te gaan. Daarom proberen zij nu in de volgende fase, de aarde te maskeren. Via nieuwe technieken denken zij werkelijk dit alles te kunnen realiseren. De matrix van illusie en bedrog voeren zij verder op. Het enigste wie zij daarbij nodig hebben, zijn degene die als slaaf moeten dienen. Hun misleidend verhaal is zo neergezet, dat ieder zelf kiest. Hun onschuldige reactie zou kunnen zijn: "Je hebt toch zelf gekozen?"


Wat als je er niet voor kiest om als slaaf onder hen te dienen?

Wanneer je heel goed weet wat je wél wilt en niet kiest voor deze misleiding: Dat maakt hen machteloos. De mens heeft een heel groot krachtig "wapen" in handen en dit is de kracht van de eigen keuze. Kies gewoon niet voor de N.W.O. Kies niet om te geloven wat ze zeggen. Volg je eigen intuïtie. Je hart, het gevoel, want deze willen zij ondermijnen.


IN DE STILTE JE KEUZE MAKEN


Kies wél: " voor je eigen innerlijke stem en de kennis die diep in jouw ligt ". Er gaan prachtige dingen gebeuren dit jaar: Jouw talenten gaan open. Deze komen dit jaar in stappen naar boven. Tijdens de 13 manen van dit kristaljaar, kun je iets moois bereiken. Een innerlijke awakening, dit geldt voor elk mens op aarde. Niemand wordt uitgesloten!


Alles wat er nu boven komt via het corona-virus en wat zij ook gaan gebruiken, kan gespiegeld worden. Ten goede voor jezelf, jouw gezondheid en je nieuwe talenten. De energie gaat vanuit een grote helende lichtkracht open. Alles zal sneller geheeld worden, de diepere lagen worden weer gezond.

Creëer in stilte of via zichtbare manifestaties:


Maak massaal gebruik van visualisatie en manifesteer vrede, liefde en vrijheid.


De Aquarius mens wordt geboren en transmuteert. Sommige zijn al in deze trilling, en hoeven slechts "ja", te zeggen tegen hun eigen DNA wat open zal gaan vanuit het kristallijne licht. Zij zijn geboren als Aquarius mens, transmuteren veel sneller dan degene die door het hele proces nog moeten gaan. Zij zijn degene die de andere weer gaan helpen in dit proces.


Aquarius Kinderen

De kinderen en jongeren dragen dit in hun hele systeem, zij hoeven slechts even aangeraakt te worden en dan gaan zij al. Geef ze een balans. Leg hen uit wat balans is, maar sta er niet van te kijken als ze zeggen: "Dat weet ik al". Ze weten het echt allang, maar kunnen er niet mee naar buiten komen. Ze worden niet goed gehoord. Daar gaat verandering in komen, want zij geven iets aan. Soms worden ze heel erg ziek of toveren moeilijke situaties tevoorschijn voor zichzelf en voor jou, de ouder en de omgeving. Op die manier geven ze heel duidelijk aan hoe ziek deze wereld is. De omgeving moet dan anders gaan kijken. Zo worden vele wakker. Zo werken ze al heel lang door iedereen heen, omdat dit tot nu toe de enige weg was. Er komt een ander pad.


NIEUWE METHODES

Er zullen nieuwe methodes op gaan staan, gewoon als vanzelf. Zodra jouw ogen zijn geopend en je kiest voor deze weg, kun je je eigen innerlijke licht openen. Dit is het Aquarius licht van het nieuwe tijdperk. Wees dus niet bang en ga gewoon lopen op dit pad van vernieuwing. Problemen lossen zo op, en dat is werkelijk nieuw. Als je andere helpt, kan dit gewoon gebeuren. De oude gedachten van een vast kantoor om te werken, geld verdienen in een bepaalde structuur werken belemmerend voor de Aquarius ziel. Deze zullen omgevormd worden door mobiele werkplekken van Licht. Dit kan plaats vinden gewoon thuis of buiten in de natuur. In een omgeving die natuurlijk en vredelievend is. Aquarius is al zo krachtig en mooi. Onbeperkte vrijheden en mogelijkheden is wat zij zal opwekken. Alles is mag ontstaan en dit staat loodrecht tegenover wat de N.W.O. wilt bereiken. Alles vast in kaders en gemonitord. Big brother watching you, is een duidelijk signaal geweest.


BESCHERMING AQUARIUS KINDEREN EN JONGEREN

De kinderen mogen beschermd worden door de ouders of degene die dit weten. Help elkaar.

De jongeren zullen in dit jaar 2020 en erna echt wakker gaan worden, probeer hen vooral te volgen en naar hen te luisteren. Met een open mind, niet bevooroordeeld. Ook al is het beeld heel anders wat zij neerzetten en maakt het je bang dat ze verkeerd gaan kiezen. Zij dragen de vernieuwing heel helder in hun hart. De ouder(e) mag het pad vereffenen en de doorgang aanwijzen. De jongeren zullen de nieuwe wereld omarmen op hun eigen unieke manier. Geef hen de ruimte en laat de oude structuren los. Voel vanuit het hart en maak alles bespreekbaar. Reguliere hulpverleners die niet via het hart werken, zullen gespiegeld worden. Waardoor er een heel andere situatie gaat ontstaan.


Niemand doet dit direct helemaal goed. Het is een mooi en krachtig proces wat op gaat staan.

CONTACT STERRENLICHT

Vele kinderen zullen "ons" gaan waarnemen, in vele vormen van licht en via het gevoel. Deze interacties met de Lichtwereld en hun innerlijke beleving leiden hen naar een juiste setting. Vele Engelengroepen komen naar de aarde, om dit proces te ondersteunen. De kinderen van nu zijn de oudere van het ontwakende Aquarius Tijdperk.


Bill Gates en W.H.O.

De N.W.O. wil deze kinderen heel graag onder hun controle zetten, zodat hun talent op een geheel andere wijze ten doel wordt gesteld. De structuren in het kunstmatig veld willen deze kinderen en jongeren inpassen. Zodat hun Aquarius talenten omgevormd worden en niet schadelijk meer zijn voor het kunstmatig veld wat nu gecreëerd wordt. De nieuwe matrix van illusie wordt voorbereid door de "wereldkoning" Bill Gates en via de W.H.O. (World Health Organization) gerealiseerd. Hij en zijn andere invloedrijke machthebbers ( o.a.Jeff Bezos) weten precies wat er gedaan dient te worden, via vaccinaties wordt het DNA beïnvloed. Experimenten worden achter de coulisse neergezet en in het zichtbare speelveld uitgewerkt. De toestemming die de mens nu geeft om het corona-virus de baas te worden, hebben zij nodig. De virtuele wereld staat op.


Zonder vrije wil en toestemming van de mens gaan zij tegen de Universele wetten in van de dualiteit. Dat weten zij en hun spel is daaromheen opgebouwd. De Hoge Universele Raden houden scherp toezicht. Hou dit in gedachten!


Het doel van de zwarte ster en de zwarte slang van angst

Het nu al in kaart brengen van deze kinderen en jongeren, bepaald de richting van jullie toekomst. Hen zodanig in een afgebakend veld neer te zetten van: nix mag, zal de zwarte ster versterken en vergroten qua gebied. Het doel van de zwarte slang: Beïnvloed hun psyche, creëer trauma's waardoor angst opnieuw als trigger wordt ingesteld. Hen in de war brengen en degene die niet willen volgen meteen hard aanpakken, zodat de machten op die manier vrij spel krijgen. Of het jonge mens zo ziek maken dat zij uit hun kracht stappen, verzwakt raken.


REGENBOOGSLANG

De Kundalini is de levensstroom die jouw energie versterkt en je gezondheid bevordert. De zwarte slang blokkeert dit via angst en paniek. Help hen of jezelf om weer terug te stappen in de helende kracht van Aquarius. De creatieve regenboogslang is zeer krachtig aanwezig in en op de aarde. Volg deze stroom van licht.


Wat zegt je hart:


Is W.O.III nog maar net begonnen of was deze W.O. nooit gestopt?Ik groet het Licht in je hart

Dit was Ashtar


AdonaiVia Arthura HectorDit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtar-rose.com Ashtar Command Nederland5,901 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda