• Arthura Hector

Positief blijven in de chaos

Aktualisiert: 19. März 2020


Lieve harten van de aarde, dit is Sananda (Emanuel, Jezus) samen met Ashtar wil ik een bericht doorgeven over:" positief blijven in de chaos". Ook al is er veel chaos om je heen en kan je dit alles moeilijk accepteren, blijf toch bij jezelf.


Ga naar je hart en breng daar de rust die je nodig hebt. De golven die je overspoelen van verwarring, schud die van je af. Je kunt de problemen van de wereld niet alleen op je schouders dragen. Neem deze zwaarte niet mee in je dagelijks leven of in de nacht.

Laat dit alles los.


Je bent op aarde gekomen, om het mooie sterren-engelenlicht te laten schijnen. Want dit is je werkelijke opdracht, voer deze met veel liefde uit. Het is je missie. Het is daarom goed om te weten, dat dit sterren-engelenlicht gerespecteerd mag worden. Ga er goed mee om en laat het stralen. Wees niet bang voor de nacht en het duister.


Het kan moeilijk zijn om te blijven stralen terwijl er zoveel om je heen gebeurt. Vooral als er problemen zijn met je directe familie. Verdriet en ongemak kunnen een deel van je leven zijn, probeer dit alles te zien als een omzetting, want ook de familielijnen worden opgeschoond. Diep vanbinnen weet je dit. Toch vertel ik je nogmaals:


"Voel je niet schuldig".


Voel je ook niet schuldig als je het wel fijn hebt, geniet ervan. Je mag gewoon genieten en positief zijn. Heb je het op dit moment fijn met je partner of met andere om je heen. Dan is dit bij je gekomen, zodat je het sterren-engelenlicht kan laten stralen. Moeder aarde en de Goddelijke Bron hebben dit bij je gebracht, zodat je op deze manier de aarde kan helpen en de mensen om je heen. Laat je mooie humeur niet verstoren, omdat je boos wordt op de wereld..


Een gedeelte van de aarde is in chaos, daar botsen de energieën. Dit zijn de lessen. Deze voorbeelden, laten de mens inzien dat iedereen de aarde mag gaan respecteren. Ook daar waar jij woont. Er zijn delen in de wereld die rustig en in harmonie zijn, want wat de media laat zien, zijn de vele ongelukken en negativiteit op een hoop bij elkaar. Zij moeten nu zoveel sensatie verwerken in hun werkzaamheden, dat zij dit nog niet eens kunnen hanteren. Deze angst wordt vooral benadrukt, omdat zij niet anders weten. Jij weet beter!


Maar er is ook een andere kant in dit alles, het deel van de aarde waar mooie natuur groeit en de zon schijnt, waar de mensen met elkaar rustig samenleven. Geef daar je aandacht aan en manifesteer dit om je heen.


Wat ik, Sananda probeer te zeggen is, dat niemand zich alleen blind moet staren op al dat geweld. Het haalt je energie naar beneden, dus draai er niet in mee. Blijf er niet in zitten.

De plannen vanuit het Licht zijn: "Hoe vergroot je de liefde op aarde".


Wordt het grote drama teveel voor je, neem dan (tijdelijk) afstand en kom terug wanneer je in je kracht staat. Kijk dus goed naar waar je grenzen liggen en schaam je er niet voor als je een stapje terugneemt. Zorg goed voor de balans in jezelf. Vaak komt de mens pas in actie, wanneer er uitputting en zwaarte is ontstaan. Laad jezelf op tijd op en op die manier kan je de energie weer positief laten doorstromen.


Jezelf in het sterrenlicht plaatsen is niet egoïstisch, het is zelfs een noodzaak. Een vorm van overleven. Ga op zoek naar hoe jij het sterrenlicht kan activeren in jezelf. Het is een mooie taak om een lichtje in de duisternis te zijn. Het is ook geen makkelijke taak, niet iedereen begrijpt jou. Waar het om gaat is: dat jij het snapt.


Wil je de machteloosheid uit je leven bannen, sta dan op en help iemand. Elkaar helpen kan op vele manieren en wanneer je overgevoelig en uit balans bent, help dan eerst jezelf. De lichtwereld werkt graag met de sterren-engelmens, wanneer je goed in je energie zit kan je veel meer. Neem dus goed rust, ontspan je op tijd en maak je wereld niet al te groot.

Er zijn vele bronnen die informatie verstrekken, soms veel te veel. Selecteer en doseer, anders hou je het niet vol. Het is misschien nog beter om alles even af te sluiten en jezelf weer te gaan voelen. Je eigen gedachten weer te horen, want zoveel galmt er door je heen.

Ik geef nu even het woord aan mijn Lichtbroeder Ashtar.


BALANCEREN

Welkom lieve mensen, hier is Ashtar. We leven in een tijd van grote zuivering en van loslaten. De verschuivingen van de aarde, zijn ook de verschuivingen in jouw bewustzijn. Deze komen het fysieke lichaam binnen en wanneer je goed bent afgestemd ga je ervan zelf in mee.


De uitdaging en training blijven: "Jezelf steeds in balans houden".


De manifestatiekracht op aarde is erg groot aan het worden, dus ga daar ook mee aan de slag. Wereldmeditaties vanuit liefde geven een grote input, maar ook in het klein kan het lichtje doorgegeven worden. Denk niet altijd in het groot, kleine lichtjes zijn net zo krachtig en mooi. Plaats daarbij eerst jezelf in dat Goddelijke liefdeslicht, zodat je eigen kracht stevig is verankert.


Dit jaar, 2019, is het jaar van de grote verandering in het geluid van de aarde. Tijdens elke nieuwe maan gaat het geluid anders resoneren, de verschuiving zorgt voor een ander patroon. Waardoor de natuur, het klimaat en de weersomstandigheden anders verlopen.


Steeds hoger wordt de resonantie van dit geluid, sommige van jullie kunnen dit geluid horen.

Hoor je steeds zeer hoge (piep)tonen, maar ook krekel-achtige geluiden. Wees niet bang, als je zintuigen af en toe even "uitvallen" of wat minder worden. (Arthura: Is het een blijvend iets neem dan actie en laat je fysieke toestand controleren).


Ga niet uit van de angst, maar leef vanuit vertrouwen. Op die manier creëer je een veld van vertrouwen om je heen en dat geeft een grote bescherming. De aarde zend liefde uit, ga daarin mee en vergoot je liefdeskracht. Hul je in het licht en de liefde van de nieuwe aarde.


Vanuit de kosmos zijn er vele lichtkrachten actief om dit liefdeslicht in jouw te versterken.

Wij stralen dit naar je toe wanneer je het moeilijk hebt, maar ook wanneer je goed in je kracht staat. Wanneer je leeft vanuit angst gaan wij toch door om jou te bereiken.


Sananda: Het enigste doel vanuit het Goddelijk universele Licht is:


"Om de liefde op aarde te vergroten".


Namasté


Wij groeten het liefdeslicht in je hart


Dit waren Sananda en Ashtar


12 augustus 2019


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector, www.ashtarcommandnederland.com


©ART-hura, all rights reserved Ashtar-Rose
484 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda