• Arthura Hector

Reflecties van Ashtar: Kristaltijd & Communicatie

Aktualisiert: 10. Sept 2020

ASHTAR-ROSE

Wanneer je contact maakt met het veld van Ashtar, dan reflecteert hij een lichtdeeltje in jou.


Er zijn vele lichtdeeltjes die hij wil laten zien en door verschillende mensen heen komen deze reflecties vrij. Niet alleen zijn energie van liefde voel je sterk binnenkomen, maar ook jouw talenten worden in het licht gezet. Ashtar werkt alleen vanuit de 5d en hoger. Daar waar de liefdesenergie puur en zuiver is. Hij werkt altijd samen met de Engelen en Lichtwezens vanuit eenheid.


Elk mens groeit naar de heelheid van het kristalbewustzijn. Heel veel dualiteit mag in ons hart geheeld worden, want vele zijn gewond. Wanneer je contact met Ashtar krijgt, heelt hij je hart. Wij mensen zijn zo ingewikkeld en hebben daardoor een eigen visie die gebaseerd is op ingewikkeldheid. Met veel omwegen gaan we naar een bepaald punt toe. Dit komt door onze licht en schaduw kant. Wanneer Ashtar door je lichtkant heen schijnt, zie je hem zoals hij is. Ook al kan je slechts een deeltje zien, zijn liefde is zo bijzonder en diep. Een hoge goddelijke intelligente liefdesbron resoneert in en door hem, naar jou toe.


DUALITEIT

Sommige mensen laten hem tot "leven" komen in de 3d, wanneer dat gebeurt wordt hun eigen schaduwdeel actief. Hij is geen 3d wezen, dat maakt de mens van hem. Dit is een illusie en is verbonden met angst. Je strijd niet tegen hem, maar tegen je eigen schaduwdeel. De angst, frustratie of boosheid die vrijkomt is jou eigen reflectie. Dit kan een trauma zijn of een ander pijnstuk. Liefdesenergie brengt namelijk alles in balans en opent zo de stukken die voor storing zorgen om deze op te heffen. Het oplossen van de storing moet jij wel zelf doen, je wordt gedragen in dit proces door het licht, als je hiervoor kiest. Geef duidelijk aan dat je hun hulp wilt of niet.


Het 3d monster wat verschijnt als je in de schaduw terecht komt. Is geen onderdeel van het lichtwezen Ashtar, maar een onderdeel van een lagere vibratie. Die blijkbaar gevoed wilt worden. Niet alle angst ligt buiten jezelf.

Overwin je deze schaduw dan overwin je jezelf. Blijf je erin hangen, dan zet je jezelf vast. Ashtar wil je juist verlossen uit de illusie. Wijs je hem af dan kan hij niets meer doen. Hij zal niet meer bij je komen, want hij respecteert jouw vrije wil. Zij trekken zich terug wanneer er veel boosheid opstaat. Zij blijven in de liefde van de 5d, zij laten zich nooit verlagen naar een 3d. Kun je hen niet goed horen of maak je een andere vertaalslag, ook dan verdwijnen zij naar de achtergrond. De golven van liefde mogen heel blijven bij het vertalen van deze energie. Hun eerlijkheid komt soms pittig bij ons binnen. Dit is, omdat wij een wereld van leugens stimuleren.


DE ZONDEBOK

Jij bepaalt zelf welk pad je opgaat. Niet hij. Het buiten jezelf leggen van je problemen of iemand tot zondebok maken helpen je niet in het bevrijden van je pijn. Misschien helpt het tijdelijk, vaak komt de frustratie en de strijd weer terug in andere situaties met andere mensen of energieën. Dan ontstaat er een herhaling van een onzuiver patroon. Door eerlijk naar jezelf te zijn hersteld zich dat.

UITLAATKLEP

De psychische velden van intelligentie zijn groot, spiritualiteit is daar een onderdeel van. Ook de aarde. Emoties zijn de uitlaatklep voor jou psychische ervaringen en brengen deze in balans. Zij geven in de fysieke laag vorm aan jou psychische gesteldheid. Via het gedrag en via de gezondheid. Uit op tijd je emoties op een gezonde manier, ook al lijkt het onnodig. Een veilige manier is via creatieve healing. Op deze manier jezelf aandacht geven is jezelf liefde geven.


Ashtar kan ook een soort uitlaatklep zijn. Hij spiegelt jou gesteldheid en ook hoe je hieraan uiting geeft. Hij heeft geen oordeel, maar is wel eerlijk. Kijk erna en krijg inzicht.

Je kunt er ook tegen ingaan en het bestrijden. Hoe harder je het bestrijd hoe meer het bij je komt via andere lagen en uiterlijkheden. Ook ontkenning is een keuze.


Wij zijn allen één, Wij zijn allemaal onderdeel van elkaar


Elk mens gaat door zware lagen heen in deze tijd, dit is een grote uitdaging die overwonnen mag worden. In de huidige tijd van de corona-crisis zijn deze heftiger. Via het openstellen van het hart, kun je verder gaan dan ooit. Het overleven van de huidige zwaarte, daarin kan Ashtar en de Engelen jou een mooie helpende hand bieden. Via de verbinding met het bewustzijn van Ashtar heb ik zoveel meer mogen ontdekken en oplossen in mijzelf. Zij trekken je letterlijk uit de zwaarte.


ONEINDIGHEID

Alles wat ik heb neergezet in mijn leven op aarde, samen in verbinding met de energie van Ashtar, heb ik zelf moeten realiseren. Dat is keihard werken. De oplossing zat in mij, maar het moest zichtbaar worden. Ik wilde dit zelf. Het inzicht krijgen als mens is een diepgaand proces, het opent je kijken naar de wereld. Daarom is het inzicht geven aan de mens het belangrijkste wat sterrenwezens doen bij jou. Het zijn de handvatten die je verder helpen. Op een hele mooie manier.

KOSMISCH REIZEN

Ashtar nam mij mee naar de prachtige velden van de liefde en andere werelden openbaarde zich aan mij tijdens de vele kosmische reizen. Hij leerde mij weer opnieuw hoe ik mijn Merkaba kon openen om mijzelf te gaan verplaatsen. Deze ervaringen zij zo diep. Je eigen lichtlichaam weer activeren, weer krachtig worden. Het bezoek aan deze liefdevolle realiteiten opende een veld aan kosmische herinneringen. Ik wist weer wie ik was en ook wat ik kon. Tijdens mijn kindertijd waren zij er eigenlijk al. Een en al herkenning. Dat geeft zoveel veiligheid en rust. Ik heb zoveel vertrouwen in het wezen Ashtar gekregen tijdens dit contact.


ASCENTIE

Dit is het pad van ascentie en de beweging van de dualiteit houd nooit op. Tenzij je overgaat naar een lichtlichaam. Het gaat erom hoe je de balans kan houden tijdens elke beweging van pijn, daar groeit jou kracht. Daarin ligt heel veel groei en mooie ontdekkingen van kennis in besloten. Laat je niet gek maken door de doos van Pandora, sommige werken daarmee. Deze mag je meteen afsluiten. Ascentie is geen spiritueel speeltje.


Het is aan jou, wat je ermee doet


ZUIVERE COMMUNICATIE

De aarde is tot nu toe een duale beleving van de mens. Laten we dit los, dan kies je voor de eenheid. Je kunt op aarde de dualiteit gaan overstijgen. Via het hart en niet via het hoofd. Ik voel vaak dat het kosmisch bewustzijn via het mentale wordt neergezet. Daar gaat nu verandering in komen. De vrouwelijke en mannelijke energie mag in balans komen. Daar ligt nog veel werk voor de man op aarde. Zich laten (bege)leiden door de vrouwelijke energie kan een moeilijk proces voor hen zijn. Het toelaten van de vrouwelijke kracht in dit werkveld van kosmisch bewustzijn is vaak het werkveld van de mannelijke energie op aarde.


Het opstijgen naar een hogere frequentie zorgen dat het kosmisch vrouwelijk en mannelijk beter begrepen gaat worden.


Ashtar is een pure energie van liefde, hij bied jou een opstap naar de opening van het kosmisch bewustzijn en via een liefdevolle beweging kan hij je begeleiden naar het Aquarius en kristalbewustzijn. Kristalheldere gedachten en ervaringen herken je uit duizenden. Je twijfel vloeit direct weg, je weet het. Dit is de herinnering aan je lichtvonk in de ziel waarmee je communiceert. Is jouw mannelijk en vrouwelijk deel niet in balans? Dan wordt het moeilijk om met hem in contact te komen. Hij stimuleert je dan graag om dit in balans te brengen.


Stel jij jezelf totaal open, dan ontvang je deze pure energie en de antwoorden zijn kloppend zoals jouw hart. Zuiver en "In Tune" en wanneer dit niet is worden de dingen onzuiver. Wanneer jij jezelf niet helemaal kan openen in de zuivere laag van de liefde voor de kosmische energie zoals Ashtar, dan komen de antwoorden maar half binnen en wat hoor je dan? De diep treffende waarheid of de wensgedachte die oppervlakkige veiligheid bied.


ASHTAR EN DE WAARSCHUWINGEN

De boodschappen van Ashtar waren een waarschuwing aan de mens en al vanaf 1950 waren de eerste berichten voor wat er nu staat te gebeuren op aarde. Van Tassel startte hiermee begin jaren 50: Toen Ashtar tussenbeide kwam om de vernietiging van de planeet te stoppen, vanwege de waterstofbom toendertijd. Na de explosie beweerden de daaropvolgende berichten dat de ruimtevloot verschillende acties had ondernomen om schade te herstellen.


Tuella kreeg contact met Ashtar en bracht het boek uit: Wereld Evacuatie in 1982. Zo zijn er vele geweest. Zijn waarschuwingen om de mens en de aarde te behoeden voor destructie zijn talloos.


De lichtwezens voelen zich niet aangedaan over jou keuze. Zij hebben geen oordeel, want jouw eigen ontwikkeling mag je gewoon uitstippelen. Misschien met een omweg, maar dat is het pad wat jij kiest. Ze trekken zich dan wel tijdelijk terug, want in de illusie werken zij niet. Dat is niet hun werkveld.Arthura HectorDit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtar-rose.com


© all rights reserved / Ashtar Command Nederland


1,888 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda